FAJRONT U JKP “KUČEVO”: Posle 29-tog februara, svi zaposleni popiće otkaz?!

Pod naprednjačkim sloganom “Kučevo ne sme da stane” i socijalističkim “Tuđe nećemo a svoje ne damo”, Javno komunalno preduzeće Kučevo će najkasnije do kraja maja doživeti dugo najavljenu transformciju.

Foto: Google

Daraijan Drikić v.d. direktor JKP “Kučevo” je na svakodnevnim konsultativnim sastancima u opštinskoj upravi Kučevo i hotelu Rudnik. Većina radnika u ovom preduzeću poslednjih dana strahuje da će ostati bez posla, za sada je na spisku za otpuštanje 21 radnik, među njima 5 radnika na neodređeno vreme i 16 radnika zaposlenih na određeno vreme kojima posle 29. februara neće biti produžen ugovor. Još uvek se zvanično ne zna sudbina ostalih stalno zaposlenih radnika.

Komunalnom preduzeću “Kučevo” će ostati u nadležnost snabdevanje vodom i održavanje groblja dok će parking servis, zelenilo, pijace i održavanje gradske čistoće i ulične rasvete pripasti koncesionaru jednom privatnom tajkunskom preduzeću iz Beograda.

Održavanje i nasipanje lokalnih puteva će preuzeti privatno preduzeće iz Kučeva, blisko lokalnim vlastima a postojeća mehanizacija je već popisana i narednog meseca će biti prodata slobodnom pogodbom.

Pljačka budžeta opštine i opštinskih resursa se nastavlja jer pljačka ne sme da stane, tuđe će pljačkati a svoje ne daju, zahvaljujući onima koji su svojim glasom ovo podržali. Nada da će svoje uhlebljenje ili uhlebljenje svoje dece naći u ovom ili sličnim preduzećima čiji je osnivač opština Kučevo bila je realna samo dok su trajali izbori odnosno dok je bilo potrebe za glasovima njihovih članova porodice.

Posle prošlogodišnjih decembarskih izbora kao da je nestala svaka nada da će se u dogledno vreme živeti bolje u Kučevu. Srpska napredna stranka je uz pomoć građana opštine Kučevo ostvarila bitnu pobedu premda u nefer borbi, ali kome je to važno u Vučićevoj autokratiji gde su pod njegovom okupatorskom čizmom stavljene sve institucije ove države.

Građani su sami ovo tražili, neka sada gledaju i uživaju u plodovima njihovog glasanja.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

174 Komentari

  1. Ovi što su glasali za SNS mislili su da će kučevački naprednjački ološ da ih vodi u bioskop. Činjenica je da živimo pod došljačkim okupatorima koji jašu ovaj narod zahvaljujući bolesnom umu ovog naroda koji ne vidi dalje od nosa.

  2. Svi koji smo na PP ugovor i ugovor o delu idemo napolje. Pricaju da odrzavanje puteva uzimaju Grujic il Boroga. Sramota banda naprednjacka za kog sam glaso. Stoka

  3. Odradio je Aco Perišić preko Rajičića i Mikića građane Kučeva kao majmune i uzeo je ono što je odavno planirao a to je upravo JKP.Slede otkazi u JKP,Centru za kulturu,Turističkom savezu,Opštinskoj upravi,jer su izbori završeni i više mu glasači nisu potrebni a pričao im je bajke i obećavao kule i gradove….ako neko nije zadovoljan i oseća se prevarenim jer je naseo na priču Milogorca neka ide u Požarevac da se žali kod Miloša u park.😂Ovo je tek početak,mnogima će vilice da se ukoče kada budu dobili račune od JKP.😂

  4. Gde si Dragane, javi se, je li ce i tvoj brat dobiti otkaz a?
    Dijana Peletova ili Šušina skorasnjo bivša, a mozda i buduća 😉
    Pisi kad mozes, vidjali smo se godinu dana a ne pises.

  5. Pa hteli ste Vučića. E sad ćete pocrkati od gladi. Cene sve veće, narod ostaje masovno bez posla, lešinari na sve strane. To ste birali.

  6. Ivan hotelski praznoglavi je stvar doveo do zavrsetka, sada ce iz Beograda da skuplja svoj postotak. Sada je i on nekom nadredjen, nije samo izvrsilac naloga. Ko da je studirao prevare i marifetluke, a doktorirao na kradji budzeta. Bio je lekar u najavi a u stvari pritajena lopuza i uzurpator . Sada se prebrojavaju radnice opstine i medicinske sestre koja nije bila sa njim dok mu je trajao mandat, vrlo malo ih ostalo da nisu provozane. Hotelska je tuga pregolema…

  7. Никад нешто болесније и поквареније није управљало Србијом, нити ће. Оваква сподоба рађа се једном у 1000 година…

  8. EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO
    Zvonko Kleptomane Zvončica Kurvica Kleptoje i Siniša peder Debil su dve budale.
    Uskoro opširnije,
    IZLAPELI DEDICA KOGA ZOVU KLEPTOJE UHVAĆEN U KLINČU SA CIGANČICOM ŽENOM SVOG PARTNERA😄😄😄

  9. jel bre fraći nole kad će vrneš oni 28.000 iljade oira što si me zaebo.nemo se praviš šuntav ću te udarem po budza sas moju kurganatu.

  10. jel fraći nije valjde da se stidiš što si kai ja GARAGAN al od teb takoj debel kai vepar mož da bidne kad lipceš sam SAPUN.

  11. Prijatelju Nole ne mogu više da radim vežbe sa tvoju Duki ili kako je ti zoveš muma paduri,jer kada uradi špagu oseća se na smrad VEPRA.Šta ti je trebalo da se kriješ kao miš ispod njene suknje.Pozdrav.

  12. Fraci moji da vam priznam da sam mnogo ljubomoran na moj drug Zvonko jer on je javna opozicija a ja moram da budem tajna opozicija za Zavetnicu i Dveri.

  13. E moj komšija Nole,opet bre lažeš.Nismo te mi u dzabe u Kaoni zbog stalnog laganja registrovali kao jedinicu za merenje LAŽI.Kad neko kaže LAŽEŠ kao dva Noleta to ti je MAKSIMALNA LAŽ i ne može niko od toga više da LAŽE.Pa ti si bre komšija posvađao sve zaposlene u opštini zbog izmišljenih švaleracija dok nisu ukapirali kakav si ti lažov i manipulator pa su ti nabili špicarojku u dupe i niko nije hteo više da govori sa tobom pa si uzeo baros i razvalio vrata od jedne kancelarije i od muke plakao tri dana jer su te prozvali da si lažov,da VEPAR i da smrdiš kao tvor.

    1. Vlasto Šiling moj drug i brat, molim te pomagaj. Od kad umrela ona baba vračarka na brdo od Kaone ja više nisam precednik na opštine i šutnuli me u bivši klozet na pijace. Da dođem kod teb da mi gledaš u zrna i posle da mi obaješ sa sulundar kako samo ti znaš.

  14. Novice kume koj ti moj,koj ti đavo,omrzao te narod jer čitav život lažeš .Lepo sam ti rekao da smršaš jer će moja kuma da te mane ili će opet da ide kod Bojovića.Žalila se mojoj ženi da ti je toliki stomak da ne može ni patkicu da ti vidi.Kaže da ne možeš ono više da radiš u krevetu jedino šta možeš je da legneš u krevet i umesto da uzmeš i kao muž muški odradiš ti umesto toga znaš samo da GNJAVIŠ.Nije njoj stalo kume do gnjavnjenja već do je*anja.Nadam se da si me razumeo kume moj.

  15. Jel bre komšo moj,znaš da ti više niko ne veruje pa i ja,zato mani da mi šalješ te lažljive poruke kako se ti ne kriješ iza lažnog imena Vlada Šloga već Šuša i da on piše sve komentare.Ko da su ljudi sisali vesla pa ne znaju da sve komentare na TPK NEWS pišeš ti.I ne šalji mi više poruke.

  16. NOĆNA MORA! Eh,da može majka opet da me RODI,da se moja duša od vas najzad OSLOBODI.Vi ste moja noćna MORA(Siniša i Zvonko)čaša tuge sa IZVORA.Popijem je,nemam KUD,šta to vredi kad sam LUD.Napijem se,probam kraj žene da SPAVAM al ustvari sebe ZAVARAM.Nema meni leka ja moram da PIJEM,plačem,bolje nego da se UBIJEM!😪😪😪😪😪

  17. EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO
    Zvonko Kleptomane Zvončica Kurvica Kleptoje i Siniša peder Debil su dve budale.
    Uskoro opširnije,
    IZLAPELI DEDICA KOGA ZOVU KLEPTOJE UHVAĆEN U KLINČU SA CIGANČICOM ŽENOM SVOG Seksualnog PARTNERA Siniše😄😄😄

  18. Svratio Zvončica Kurvica Kleptoje Zvonko Kleptoman u crkvu, kad tamo njegov ptijatelj sa fudbala, stavi mu, brže bolje, mantiju na glavu i počinje ritual:
    Oooooo Zvončice Krmačice Zvonko Kleptoje da li priznaješ da si lopuža? Da.
    Zvončice Krmačice da li priznaješ da ga primaš u bulju? Da.
    Zvončice Zvonko Kleptomane da li priznaješ da si pokrao pare od Gske? Da.
    Zvonko Kleptomane Zvončice da li priznaješ da voliš da ga dudlaš? Da.
    Zvončice Kleptoje kurvice da li priznaješ da si nudio bulju naprednjacima da bi bio u izbornoj komisiji? Da
    Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje da li si krao kuma? Da
    Zvončice Krmačice da li si krao Opštinu? Da.
    Zvončice Krmačice da li si krao fudbalere? Da.
    Zvončice Krmačice da li se kaješ?
    Kajem se Oče !!!!!
    Zvončice Krmačice neka te Džeki tri puta naguzi i biće ti oprošteno.
    Dragi Oče to za mene nije kazna to je nagrada!!!

    1. Pomozite mi vi iz moje stranke most.Bolestan sam.Rekli su mi da mi piše u zdravstvenom kartonu šifra F60.3.a ja im kažem da ja volim američke avione F-16.

  19. Jutros su me strpali u sanitet,hoće da me voze u Lazu jer sam bolestan.Dijagnoza mi je ŠIFRA F60.3😪😪😪😪😪😪Neću da idem tamo.😪😪😪😪😪

  20. fraći nole nemo se ubiješ tis mi reko da lekari lažedu i da tij ne voliš te avione sa šifru F60.3 neg one američke avione F-16.i nemo se brineš neće Zvonke da teb i tvoji drugari dira do proleće.aj.ćo

  21. Lele men sutra je 28.dal će da naje*emo od oviju iz EU sa njihovim izveštajem.Ja sa SNS nemam više ništa,ja imam dve stranke MOST i PAPIGU i nisam nikog prevozio sa auto.

  22. EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO
    Zvonko Kleptomane Zvončica Kurvica Kleptoje i Siniša peder Debil su dve budale.
    Uskoro opširnije,

    IZLAPELI DEDICA KOGA ZOVU KLEPTOJE UHVAĆEN U KLINČU SA CIGANČICOM ŽENOM SVOG Seksualnog PARTNERA Siniše😄😄😄.

    SLEDEĆEG DANA KADA SE MISLILO DA AFERRA CIGANČICA I DEDICA POČINJE DA SE STIŠAVA Siniša poznatiji kao Debil je DEDICU Zvonka Kleptomana UHVATIO U KLINČU SA Sinišinim usvojenim KUČETOM DŽEKIJEM 🐩

  23. Pravi se raspored i prijavljivanje za cepanje Dukice,muma paduri,pošto se Dukica žalila da je muž Nole Vepar nemoćan i ne može da obavi domaći zadatak tako da moli za pomoć.Evo ja se javljam da pomognem.

  24. Ne mešaj Šušu u priču tvoje mume paduri Novice.Čitav život to radiš majmunčino.Zavadio bi dva oka u glavi ali ne vredi provaljen si odavno.A Dušici će da pomognemo pošto ti Vepru jedan samo možeš u krevetu da je gnjaviš😂😂

  25. EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO
    Zvonko Kleptomane Zvončica Kurvica Kleptoje i Siniša peder Debil su dve budale.
    Uskoro opširnije,

    IZLAPELI DEDICA KOGA ZOVU KLEPTOJE UHVAĆEN U KLINČU SA CIGANČICOM ŽENOM SVOG Seksualnog PARTNERA Siniše😄😄😄.

    SLEDEĆEG DANA KADA SE MISLILO DA AFERRA CIGANČICA I DEDICA POČINJE DA SE STIŠAVA Siniša poznatiji kao Debil je DEDICU Zvonka Kleptomana UHVATIO U KLINČU SA Sinišinim usvojenim KUČETOM DŽEKIJEM 🐩

    Kako ekskluzivno saznajemo
    DŽEKI, KUČENCE KOJE JE USVOJIO SINIŠA DEBIL A KOJE JE SILOVAO ZVONKO KLEPTOMAN ZVONČICA KURVICA JE ODVEDEN NA PREGLED KOD SAVE VETERINARA, UTVRĐENE SU TRAUME I SUMNJA SE DA JE DŽEKI SKOTNO🐩🐩🐩🐩🐩🐩

  26. fraći nole ja sam čuo druge priče po čaršije .otišao si fraći nole u crkve kod tvojega koleze Kecamte ili Kecebana neznajem kako se zovlje kad tam Kecamte pevuje u koru a tis ga fraći pituvao jel mož i ti da pevuješ u koru.Kecamte ti reko mož sam prvo da te čuje kako ti pevuješ i ti si počo da pevuješ grok grok grok grok al Kecamte i pop ti kazivali nemo da grokćeš i pevuješ tako duboko kai VEPAR a tis reko da mož i tanje i počo si skvik skvik skvik skvik dobro reče pop i Kecamte tos pevao kad si pevao kad si bio mali PRACI ako ne znaješ da pevuješ će ti oprostimo kazuje Kecamte sam prvo mora da prineseš žrtvu tvoju guzicu bogu PENISU i on će sve da ti oprosti.aj.ćo

  27. 😂😂😂😂jeste Burduš i ja sam čuo isto ali Nole Vepar najveća opštinska garaganska lopina laže kao pas.Nego samo da ti kažemo da smo te ubacili u onaj spisak da pomognemo Dusici pošto je tvoj fraći Nole onemoćao.Za sada nas ima na spisku 21.Ti si prvi na spisku samo gledaj da Dušicu ne upropastiš sa tvoj kalabaster sa tvoga klenka dokolenka.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  28. Sta se ti Bojovic javljas nije ti bilo dosta fiskulture sa moju Dušku dok si je ucio dzijudzicu pa joj poraso stomak neg oces jos. Sad se ne kajem sto sam te otero u penziju sa 66 godina i nisam ti dao da budes direktor.

    1. fraći moji jutre dolazajem u kucevo da kupujem 30 kuratoni mnogo nas imade da ebemo muma na padure ja kad gi ju vrisnem sa mojega klenka dokolenka ima da prduje nedelju dana jer sa moj kalabaster kojeg svi vikaju da je spajalica ja spajujem picu sa guz*cu.aj.co

  29. Nemojte ljudi ko boga vas molim da moju mumu paduri pocepate pa da ostane od njene one stvari samo RAM😪😪😪😪Evo obećavam da neću više da se krijem iza imena Vlada Šloga i neću više da pišem gluposti i laži.Zovite me i dalje Nole Vepar.I da znate da ću da budem dobar,da ću da sedim kod baba sere i da ću da razgovaram sa članovima moje stranke MOST i PAPIGU.Ako treba da bude neko je*an ja sam u stanju da se žrtvujem i da postavim moju bulju kako bi sačuvao mindzu moje mume paduri i kako ne bi ostao samo RAM.Molim vas učinite to i pomozite mi.🙏🙏🙏😪😪😪😪😪😪

  30. sviju miševi botoviskotovi špijuni muzikanti na kotel hebe vam svijema muter,svej murtvo i živo i seme i pleme i reklo i poreklo a i ja mu se pridružuvam sam ja bi zakačio i zena u pi*de i švajlerke🤣🤣🤣🤣🤣aj.ćo fraći nole valjdak sam bio dobar šta ti je kazivala Dukica😂😂😂

  31. Što se tiče hebanja i ja se pridružujem hebanju onako kako je Burduš rekao.Izvini kume Nole ali završio sam poso kod tvoje muma paduri pa prelazim mal i kod drugih🤣🤣

  32. Ček,ček,pa zar mislite da i ja neću nešta da ka*am.I ja se pridružujem onome što je Burduš rekao.Inače mumi sam sinoć okrenuo pi*ku na postavu.Bilo cepanje do ujutru.😘😘

  33. Ja moram večeras da opalim mumu paduri jedno 2 sata pa ću posle da se pridružim onome što je Burduš rekao🖕💪🏻💪🏻🤛🤛🤣🤣🤣

  34. Nemo se ljutiš komšo ja ću prvo da zadovoljim moju komšinicu tvoju mumu paduri.A što se tiče Burduša i ja to odavno pričam i podržavam.Treba te lopove je*ati sve.

  35. Bravo Burduš i ja im isto je*em sve što si rekao.Sinoć sam se baš namučio pošto sam oprlio mumu paduri kur*em a to joj nije biljo dovoljno jer je samo ram ostao morao sam pored ku*ca da joj butam u RAM i ovo🤛🤛👊👊🖕🖕😂😂

  36. Simo i ja se pridružujem Burdušu.Al ste me zajebali vas 15 što ste prvi ka*ali mumu paduri.Rekli ste mi da ona ima pi*ku LASTAVICU,pa ste mi rekli da je NAPIČAK,pa sam tek na kraju utvrdio da ona ima pi*ku TEGLJAČU ili je samo RAM ostao posle Burduša😀😀😀😀

  37. Ljudi moji,fraći Burduš,obečao sam da neću ništa više da pišem,sve ovo što piše pod imenom Vlada Šloga piše Šuša.Ja neću više da se svađam sa vama al ne mojte da mi više hebete moju Dušicu jer moram da joj stavljam hladne obloge na pi*de.Reko sam i du*e ću da dam sam da ne ostanem.Reko mi Burduš da prinesem moju guzi*u kao žrtvu bogu PENI*U i ja ču to da uradim.Sve vas voli vaš Nole Vepar a za ostale me zabole i hebite im sve mrtvo i živo.

  38. Sve pare što sam ukrao iz opštinu potrošio sam da ugradim silikone na moju Dušku da ima sise ko simentalka jer onaj Bojović sve ispljesko. Nevidam moju Dušku jer ja ju volim eve mene opalite ako treba al nemojte nju da ne upropastite silikone jer pare više nemam jer me isterali iz opštine ko ja vrane iz moj kukuruz što još nisam obrao. Sad je kasa kod mog kuma Ace Drkađije i sve procenti idu kod njeg. On će uzme i pare što prodajemo kamione iz komunalno jer on našo kupca

  39. Novice ti si licno mene i moju suprugu otpustio sa posla i uslovljavao da ti se izvinim i ponovo uclanim u SNS. Iz SNS sam pobegao zbog tebe zato sto se nisam slagao sa tvojom politikom unistavanja opstine. Znas dobro da sam hteo da napustim naprednjake i 2017. kad si ti bio predsednik jer nisam mogao da smislim tvoje mahinacije i ljigavost. Sram te bilo zvao si me na predavanje za neko osiguranje da ti platim i kad nisam hteo da platim ti si me oterao sa posla. Ja se vracam u SNS ali kao Zavetnik a ti gledaj gde ces da nadjes posao jer za tebe nema vise posla i plate iz budzeta. To sto neki pisu u moje ime da cu da budem sa tvojom Dusicom javno ti kazem da me ne zanima. Tebi ne bi uzeo ni orah iz ruke a kamoli Dusicu jer ste se svima zgadili sa vasim ponasanjem. Sve si postene ljude oterao iz opstine ali su oni koje su ti doveo na kraju oterali i tebe i svaka im cast na tome.

  40. Svratio Zvončica Kurvica Kleptoje Zvonko Kleptoman u crkvu, kad tamo njegov ptijatelj sa fudbala, stavi mu, brže bolje, mantiju na glavu i počinje ritual:
    Oooooo Zvončice Krmačice Zvonko Kleptoje da li priznaješ da si lopuža? Da.
    Zvončice Krmačice da li priznaješ da ga primaš u bulju? Da.
    Zvončice Zvonko Kleptomane da li priznaješ da si pokrao pare od Gske? Da.
    Zvonko Kleptomane Zvončice da li priznaješ da voliš da ga dudlaš? Da.
    Zvončice Kleptoje kurvice da li priznaješ da si nudio bulju naprednjacima da bi bio u izbornoj komisiji? Da
    Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje da li si krao kuma? Da
    Zvončice Krmačice da li si krao Opštinu? Da.
    Zvončice Krmačice da li si krao fudbalere? Da.
    Zvončice kurvice da li ti pišeš glupe komentare pod 10 lažnih imena?
    Da.
    Zvončice Krmačice Zvonko Kleptoje da li si video da si toliko glup da si pomešao uloge?
    Da.
    Zvončice Krmačice da li se kaješ?
    Kajem se Oče !!!!!
    Zvončice Krmačice neka te Džeki tri puta naguzi i biće ti oprošteno.
    Dragi Oče to za mene nije kazna to je nagrada!!!

  41. Prošao je 29 februar, svi zaposleni u JKP Kučevo ostali na poslu, Zvonko Kleptoman Zvončica Kurvica Kleptoje je opet slagao pa je rešio da okaje grehe u crkvi kad tamo njegov ptijatelj sa fudbala, stavi mu, brže bolje, mantiju na glavu i počinje ritual:
    Oooooo Zvončice Krmačice Zvonko Kleptoje da li priznaješ da si lopuža? Da.
    Zvončice Krmačice da li priznaješ da ga primaš u bulju? Da.
    Zvončice Zvonko Kleptomane da li priznaješ da si pokrao pare od Gske? Da.
    Zvonko Kleptomane Zvončice da li priznaješ da voliš da ga dudlaš? Da.
    Zvončice Kleptoje kurvice da li priznaješ da si nudio bulju naprednjacima da bi bio u izbornoj komisiji? Da
    Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje da li si krao kuma? Da
    Zvončice Krmačice da li si krao Opštinu? Da.
    Zvončice Krmačice da li si krao fudbalere? Da.
    Zvončice kurvice da li ti pišeš glupe komentare pod 10 lažnih imena?
    Da.
    Zvončice Krmačice Zvonko Kleptoje da li si video da si toliko glup da si pomešao uloge?
    Da.
    Zvončice Krmačice da li se kaješ?
    Kajem se Oče !!!!!
    Zvončice Krmačice neka te Džeki tri puta naguzi i biće ti oprošteno.
    Dragi Oče to za mene nije kazna to je nagrada!!!

    1. U mom zdravstvenom kartonu piše:Novica Janošević:dijagnoza-šifra F60.3 a ja više volim avione F-16.Ako neko zna šta znači i koja je ovo vrsta aviona F60.3 neka mi javi.

  42. fraći nole men si slago tis mi reko da najviše volis da letiš sa aero franceta.ako ti se kitno letuje ja mog da te bacim sa mog dzidotrans.aj.ćo

    1. fraći nole jopet si me zaebao reko si da će da letiš sa aero franceta.nemo da polazeš za tej avijone jer si na mojemu ku*cu klenku dokolenku odavno položeo ijako ti se leti ću te turim na mojega dzidotrans i kad te zavrljačim sa mojega dzidotrans niki neće da primećuje jer si ti fraći moj kai i ja garav i ima da letiš i svi će da misledu da leti NOĆNI SOKO.aj.ćo

  43. Prošao je 29 februar, i većina od planiranih za otpuštanje u JKP Kučevo su otpušteni, mašine su na prodaji a održavanje puteva uzimaju privatnici iz Kučeva. Novice Vepru Novice Kurvice. Novica Vepar je opet slagao pa je rešio da okaje grehe u crkvi kad tamo njegovi ptijatelji iz hotelskog orkestra, stavili mu, brže bolje, mantiju na glavu i počeli ritual:
    Oooooo Novice Vepru Novice Smradu da li priznaješ da si lopuža? Da!
    Novice Vepru da li priznaješ da ga primaš u bulju? Da!
    Novice Vepru Kleptomane da li priznaješ da si pokrao pare od Ćuke? Da!
    Novice Vepru da li priznaješ da voliš da ga dudlaš? Da!
    Novice Vepru kurvice da li priznaješ da si nudio bulju naprednjacima da bi bi te ostavili da radiš u komunalno kao Baba Sera? Da!
    Novice Vepru Novice Kleptoje da li si krao kuma Acu? Da! Novice Vepru da li si pušio i lizao jaja kumu Aci? Da! Da! Da!
    Novice Vepru da li si krao Opštinu? Da!
    Novice Vepru da li si krao novac preko FK Kaona? Da!
    Novice Vepru da li ti pišeš glupe komentare pod 100 lažnih imena?
    Da! Novice Vepru da li ti imaš 100 lažnih Fejsbuk profila? Da!
    Novice Vepru Kleptoje da li si video da si toliko glup da si pomešao uloge? Da!
    Novice Vepru da li se kaješ?
    Kajem se Oče !!!!!
    Novice Vepru neka te Džeki tri puta naguzi i biće ti oprošteno.
    Dragi Oče to za mene nije kazna to je nagrada ako može i popušiću Džekiju!!! Novice Vepru prvo popuši meni pa onda popuši Džekiju. Hoću oče!!! Kako si glup Novice ja nisam pop već Branko Kecman sad vidim da te ne zovu džabe Novica Vepar!

  44. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva ti si licno mene i moju suprugu otpustio sa posla i uslovljavao da ti se izvinim i ponovo uclanim u SPN kod Ćuke. Iz SNS sam pobegao zbog tebe i Ćuke zato sto se nisam slagao sa tvojom politikom unistavanja opstine. Znas dobro da sam hteo da napustim naprednjake i 2017. kad si ti bio predsednik Zvižda jer nisam mogao da smislim tvoje mahinacije i ljigavost. Sram te bilo zvao si me na predavanje za fudbal da ti platim i kad nisam hteo da platim ti si me oterao sa posla. Ja se nevracam kod Djilasa sad kao Zavetnik podržavam vlast a ti gledaj gde ces da se sakriješ jer za tebe nema vise mesta i plate iz budzeta. To sto neki pisu u moje ime da cu da budem sa tvojom izlapelom ženom javno ti kazem da me ne zanima. Tebi ne bi uzeo ni orah iz ruke a kamoli ženu jer ste se svima zgadili sa vasim ponasanjem. Sve si postene ljude oterao iz Kučrva ali su oni koje su ti doveo na vlast tvojom glupošću na kraju oterali i tebe i svaka im cast na tome.

  45. Prošao je 29 februar, svi zaposleni u JKP Kučevo ostali na poslu, Zvonko Kleptoman Zvončica Kurvica Kleptoje je opet slagao pa je rešio da okaje grehe u crkvi kad tamo njegov ptijatelj sa fudbala, stavi mu, brže bolje, mantiju na glavu i počinje ritual:
    Oooooo Zvončice Krmačice Zvonko Kleptoje da li priznaješ da si lopuža? Da.
    Zvončice Krmačice da li priznaješ da ga primaš u bulju? Da.
    Zvončice Zvonko Kleptomane da li priznaješ da si pokrao pare od Gske? Da.
    Zvonko Kleptomane Zvončice da li priznaješ da voliš da ga dudlaš? Da.
    Zvončice Kleptoje kurvice da li priznaješ da si nudio bulju naprednjacima da bi bio u izbornoj komisiji? Da
    Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje da li si krao kuma? Da
    Zvončice Krmačice da li si krao Opštinu? Da.
    Zvončice Krmačice da li si krao fudbalere? Da.
    Zvončice kurvice da li ti pišeš glupe komentare pod 10 lažnih imena?
    Da.
    Zvončice Krmačice Zvonko Kleptoje da li si video da si toliko glup da si pomešao uloge?
    Da.
    Zvončice Krmačice da li se kaješ?
    Kajem se Oče !!!!!
    Zvončice Krmačice neka te Džeki tri puta naguzi i biće ti oprošteno.
    Dragi Oče to za mene nije kazna to je nagrada!!!,.

  46. grok grok grok grok komšija Vlasto to što si me prošle godine prijavio inspekciji da sam bacao kore od Dušicine lubenice će da vidiš.Nikad oni ne bi saznali da sam ja ali kad su pregledali kore od lubenice videli su velike rupe pa su odmah ukapirali da sam ja jer takve rupe ostaju kada Vepar sa velikim zubima kao ja zagrize.grok grok grok grok grok grok

  47. jel bre fraći nole kad će mi vrneš 28.000 oira.ja više ne znajem koj si.čas si Miodrage čas si vlada šloga pa si novica vepar čas si slađan.pa si šef na sranku mos i papigu.kazuješ da ti pisuje u dom zdravlje u kurton ovaj u karton da si pilot na avione F60.3 i da ce da voziš onaj F-16 a men si rekao da ce voziš aero franceta.fraći nole budi u najbolju sranku PAPIGU tako da i men mož da PAPIŠ za ku*ac za klenka dokolenka.i okupljaj se bre pričaju po opštine da smrdiš kai FUGA a i na mlade mečiće.aj.ćo

  48. Jel Burduš pa ti nisi čuo tvom frači Noletu popustila blabojzna na guzice pa uradio HORIZONTALKU a tvoj komšija mu uradio VERTIKALKU.I ne prođe dan da se ne usere u gaće i za to smrdi kao FUGA.

  49. Puši kalabaster Novice vepru,rekao sam ti da se kriješ i pišeš pod lažnim imenom Vlada Šloga a ne pod mojim imenom je*em te usta smrdljiva.Lepo reče Burduš da smrdiš kao FUGA.

  50. Kolege,puče nam Beograd,ima sad svi da naje*emo.Ima sve da nas pohapse kakva smo sr*nja pravili i krali pare iz budzeta opštine.😪😪😪😪😪😪😪

  51. Prošao je 29 februar, i većina od planiranih za otpuštanje u JKP Kučevo su otpušteni, mašine su na prodaji a održavanje puteva uzimaju privatnici iz Kučeva. Novice Vepru, lažljivko jedan, pokušavaš da odvučeš pažnju od ovog teksta koji je 100 posto tačan. Ti si zajedno sa debilom Drikićem upropastio JKP. To je jedino ostalo da dokrajčiš pošto si sve ostalo u opštini upropastio. Najveća si smradina u opštini beže ljudi od tebe ko da si šugav

  52. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva majmune prekini d a pišeš pod mojim imenomjer ti si licno mene i moju suprugu otpustio sa posla i uslovljavao da ti se izvinim i ponovo uclanim u SPN kod Ćuke. Iz SNS sam pobegao zbog tebe i Ćuke zato sto se nisam slagao sa tvojom politikom unistavanja opstine. Znas dobro da sam hteo da napustim naprednjake i 2017. kad si ti bio predsednik Zvižda jer nisam mogao da smislim tvoje mahinacije i ljigavost. Sram te bilo zvao si me na predavanje za fudbal da ti platim i kad nisam hteo da platim ti si me oterao sa posla. Ja se nevracam kod Djilasa sad kao Zavetnik podržavam vlast a ti gledaj gde ces da se sakriješ jer za tebe nema vise mesta i plate iz budzeta. To sto neki pisu u moje ime da cu da budem sa tvojom izlapelom ženom javno ti kazem da me ne zanima. Tebi ne bi uzeo ni orah iz ruke a kamoli ženu jer ste se svima zgadili sa vasim ponasanjem. Sve si postene ljude oterao iz Kučrva ali su oni koje su ti doveo na vlast tvojom glupošću na kraju oterali i tebe i svaka i

    1. Novice Vepru lopove,lažove,bitango,smrdljivi dzukcu.Ti i tvoj šef lopina Drikić ste najveće zlo koje je Kučevo zadesilo.Iskoristili ste ljude za izbore pa im podelili otkaze.Niko ti nije kriv što te Drikić nije unapredio u upravnika groblja 4 spomenika već si i dalje upravnik groblja 3 spomenika.😂Mislio si da ćeš da napreduješ u JKP tako što si obeležavao parking mesta i što si svako jutro i predveče zalivao žardinjere na terasi hotela.Šema koju je osmislio Perišič kako da upropasti JKP je nama poznata,jer ti i tvoj šef Drikić ste takvi neopevani debili i jedino za šta ste dobri je da radite kao poslušnici i ispunjavate Perišićeve naredbe i želje.I da znaš govnaru smrdljivi,popušićete svi robiju,jer se sve zna i od koga je kupljena i koliko je pretplaćena mehanizacija,odnosno,radne mašine.Znamo i sa kim pregovarate da te iste mašine prodate po smešnim cenama a jedan poveći deo procenta će te dobiti na ruke.Sav taj lopovluk na nos ima da vam izađe,kao i to što su mnogi radnici iskorišćeni kako bi glasali za sns pa ste im posle toga dali otkaze.Zaključak.Da se izrazim rečnikom kojim se ti dziberu služiš i često koristiš.SVI ĆE TE BITI JE*ANI.ROBIJU NEĆETE MOĆI DA IZBEGNETE I TO DEBELU MAJMUNE USRANI I ŠUGAVI.

  53. Novice Veprino govno jedno lopovsko pokrao si i uništio si opštinu.Đubre jedno dolazi vreme i bliži se dan kada ćeš biti uhapšen.

  54. Beograd je pukao.Spremi se pi*ko Novice Vepru i razmišljaj tvojom praznom tintaron šta ćeš da radiš kad te budu uhapsili jer si ojadio opštinski budzet i to si godinama radio.Novice čeka te bajbuk lopoveeeeeeeeeee!

  55. Nek te je*u kad si glup.Ti ćeš komšo moj Novice najviše da najebeš po onim informacijama koje ja imam.Tvoj kum Perišić će da se izvuče jer on je policijski saradnik i boli ga ku*ac,uvek može da kaže da ništa nije potpisao.A tvoje papire češljaju od prvog dana kada si bio PREDSEDNIK OPŠTINE.Bičeš osuđen za primer kako se sns obračunava sa lopovima u svojim redovima glupaku.

  56. Ha,ha,dobro si to smislio Novice Vepru da još dok možeš da kradeš da to iskoristiš u JKP jer više ne možeš iz budzeta opštine.Provaljen si jer si mislio da niko neće da sazna da si dobio pare na ruke u dogovoru sa Drikićem i gazdom Perišićem kako bi prodali radne mašine za smešne pare.Vreme ti je isteklo i sve što si pokrao na nos će da ti izađe.Čeka te prdekana od najmanje 15 godina robije lopove.Smrdo šugava.

  57. Nole, samo napred! Uz tebe smo! Ovi tvoji naslednici nisu ti ni crno ispod nokta! Moraju jos zelje da jedu kacamag i da piju mleko! Ti si za njih izmislio politiku!

  58. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva glupi tvoru 😄😄😄😄😄 vidiš majmune kako te Novica jebe iako je odavno izašao iz politike. Navikao si da te Nole kara pa ne možeš da živiš bez njegovog ogromnog kurca. Kaže Nole da bi Zvončice dobio njegov kurac moraš prvo da mu ga dudlaš😄😄😄😄😄

  59. grok grok grok grok.NOĆNA MORA😪😪Eh,da može majka opet da me RODI,da se moja duša od tebe najzad OSLOBODI😪😪Ti si Zvonko moja noćna MORA čaša tuge sa IZVORA😪Popijem je,nemam KUD,šta to vredi kad sam LUD.😡Napijem se,probam kraj žene da spavam al ustvari sebe ZAVARAVAM😪Nema meni leka ja moram da pijem,plačem😪😪😪😪bolje nego da se UBIJEM😪😪😪😪😪

    1. Od kad ga Dika ostavila nas Dr.Agan je skroz poludeo! Pise gluposti i brka pojmove! Izgleda sisao kod tate kad je bio mali! Ajde Dr.Agane oladi malo, valjaj se sa Gicom u blatu i uzivaj.

  60. nemo fraći da se ubivaš ću ti pomognem da letiš sa F-16 ijako si mi ti reko da imadeš položeno za F60.3 i da ti pisuje u nekem kurtonu ovaj kartonu na ambulante a ja sam ti obećo da te bacim sa mojega dzidotrans i imadeš da letiš kai NOĆNI SOKO.

  61. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva ti jesi bolesnik matori, podvojena ličnost, peder, oboževaš da te karaju opštinari😄😄😄😄

  62. NOVICA JANOŠEVIĆ JE NAJGORI PREDSEDNIK OPŠTINE U ISTORIJI KUČEVA. MIKIĆU LEGENDO GUZI NOVICU VEPRA KOLIKO GOD MOŽEŠ BOLJE NIJE ZASLUŽIO

  63. LAŽEM SAMOG SEBE😪Ne pijem ja,što meni rakija PRIJA,već što si Dušice moja ovih dana bila SVAČIJA.😪😪ne pijem ja,što rakiju VOLIM,pijem da preživim,jer seks sa Burdušom ne mogu da PREBOLIM.😪😪😪Al ne može rumunska rakija Burduš da zameni TEBE,uzalud pijem,lažem samog sebe😪😪😪😪

  64. Novice Janoševiću prijatelju niko ti nije kriv što si onemoćao pa je tvoja Duki tražila pomoć da joj pomognemo.I mi smo to i uradili.

  65. E Novice,Novice,svi te je*u MIKIĆ,PERIŠIĆ,MILORADOVIĆ.Tretiraju te kao BIKA jer kažu da si glup kao VEPAR.Prave sprdnju sa tobom po opštini.Kada se ti pojaviš svi u opštini se smeju i grokću🤣🤣🤣🤣

  66. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva ti jesi bolesnik matori, podvojena ličnost, peder, oboževaš da te karaju opštinari😄😄😄😄najviše voliš da te karaju članovi opštinske izborne komisije😄😄😄😄😄

    1. jel bre fraći nole šta oviju jeđu gomna da su ti ovi iz opštinu nabili špicarojku u guzice.dal su oni normalni jel znadedu oni da teb komšija žika napraveo VERTIKALKU i mogo da ti popusti dihtung na guzice.a i ko je*e oneg mikića i naš brat Aco ne mož ti oni ništa brej.ti sediš kod baba seru i imadeš najaču sranku MOST I PAPIGU.svi će oni da dođedu ko teb da te mole da uđedu u tvoju sranku.

  67. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva ti jesi bolesnik matori, podvojena ličnost, peder, oboževaš da te karaju opštinari😄😄😄😄najviše voliš da te karaju članovi opštinske izborne komisije😄😄😄😄😄 kažu čim su ti pokazali kurac ti si glasao sve što su zahtevali.

  68. grok grok grok sam polako,Mikiću,Aco kume,Nikola,svi će vi mene da molite da radim i kradem za vas kao pre.Nema više pare od članarine stranke koje sam krao i davao vama.Pare od gradskog zelenila koje sam krao,pare od uređenje groblja koje sam krao i davao vama,više nema.Sve sam vam dao a vi ste me sve vreme je*ali i na kraju šutnuli.Još mi se smejete po opštini da sam Vepar i vičete grok grok grok😪😪😪😪😪

  69. grok grok grok Niste hteli ni da me unapredite da budem upravnik groblja 4 spomenika,radim i dalje kao upravnik groblja 3 spomenika.grok grok grok😪😪😪😪

  70. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva ti jesi bolesnik matori, podvojena ličnost, peder, oboževaš da te karaju opštinari😄😄😄😄najviše voliš da te karaju članovi opštinske izborne komisije😄😄😄😄😄 kažu čim su ti pokazali kurac ti si glasao sve što su zahtevali. Nakon glasanja si redovno išao u crkvu kod tvog prijatelja Kecmana da ti stavi mantiju na glavu i ispovedi.

  71. Fraci moji jel ima neki doktor da me pregleda? Od kad ne mogu da kradem opštinu ja sam skroz na skroz poludeo. A najviše sam poludeo kad sam video da se Bojović vratio u Kučevo i da se mota oko moje kuće. Izgleda da hoće opet da radi fiskulturu sa mojom Duki. Ja mislim da on hoće da mi uzme Duki jer ne može da mi oprosti što sam ga oterao u penziju sa 66 godina.

  72. Nole Baba Sera, jadna mu života, dokle više i ova sramota?
    Jadna krava po štali u Kaoni mu riče.. je li gladna, šta se Noleta to tiče.
    Na terasi hotela žardinjere rilja pravi se da mu to prija.
    Kumu Aci ljubi skute i kune se u njegove pute.
    Glumi sreću dok mu Dukicu na razboju okreću.
    Njegova bivša Jeca sa italijanom se keca, Duki ponovo radi fiskulturu kad Nole sazna očekujemo buru.
    Kune se da je opštini mnogo dao a svi kažu da je mnogo krao.
    Tuga je njegova pregolema, para više nema.
    Ljubav ga više neće, počeo je muškima bulju da okreće.

  73. NOLE VEPAR BABA SERA TRAŽI DA MU SVAKI DAN NEKO PARABELUM UĆERA🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  74. Zvonko Kleptoman Zvončica Baba Sera, jadna mu života, dokle više i ova sramota?
    Jadan Džrki po stanu mu riče.. je li gladan, šta se Kleptoja tiče.
    Na terasi svojoj žardinjere rilja pravi se da mu to prija.
    Kumu Aci bi da ljubi skute i kune se u njegove pute.
    Glumi sreću dok mu Babu na razboju okreću.
    Njegova bivša sa italijanom se keca, Baba ponovo radi fiskulturu kad Kleptoje sazna očekujemo buru.
    Kune se da je Klubu mnogo dao a svi kažu da je mnogo krao.
    Tuga je njegova pregolema, para više nema.
    Ljubav ga više neće, počeo je muškima bulju da okreće.

  75. fraći nole pa ja nisem znavao da si posto stihoklepac.Pa ti ne radedeš ništo na posao sam pisuješ neke stvarovi kai budala.što men nisi zvao da ti pomažem.evo pišem teb nesto vlado šlogo😉znajem da si ti moj fraći nole.FRAĆI NOLE(VLADO ŠLOGO)DOK SI OVO SMISLIO NA MOJEM KU*CU SI VISIO.😂😂FRAĆI NOLE:SVE U STIHU SVE U PROZI SEDI NA MOM KU*CU PA SE VOZI.🤣🤣FRAĆI NOLE:TO SI ČUO OD MOG ĐEDA NABIJEM TI KU*AC OD MEĐEDA🤣🤣FRAĆI NOLE:JUČER SI ME POGLEDAO TAKO MRKO KO KAD SI MI KU*AC DRKO.😂😂FRAĆI NOLE:OJ PESNIČE S VEPROVSKOM KOSOM JA TEB KUR*OM A TI MENE NOSOM🤣🤣🤣🤣

  76. E Novice šta si ti doživeo da te hebu svi redom.Hvalio si se da si najači naprednjak i da svi moraju da se povinuju dok ti kradeš.Od “najačeg naprednjaka”postao si naPRDnjak vepar.Sad si ku*ac na bicikli.Guze te opštinari,guzi te opozicija,guze te građani.Svi te guze.

  77. Komšo moj preporučujem ti da pod hitno aktiviraš stranku MOST ili PAPIGU ili u novu Vučičevu stranku jer ovi iz opštine te ne je*u 5 posto.Smeju ti se iza leđa.

  78. Ne plačem ja,zbog pič*inog dima,već za tobom plačem Burduš i to kažem pred svima😪😪Ne lutam ja,što lutanje želim,več tvoj ku*ac tražim Burduš jer njega najviše ŽELIM😪😪😪😪grok grok grok

  79. ne plačuj frači moj nole će čuvam mojega klenka dokolenka za tvoju ljubicu guzicu,sam moramo da pazimo na dihtung.Dobro letuješ kai noćni soko,bolje neg da polagaješ za ona F-16 jer imadeš u onaj zdravsvene kartone onu kako ti zovlješ šifru F60.3.sam se raspitao da sa tu šifru F60.3 možeš da letiš sa dva avioni noćni soko jer to su dva čoveci,dva ličnosti.Čas si Mika čas si Žika.aj.čo

  80. Svi su počeli da te guze Novice Vepru baba sero,je*u te ko majmuna i svi govore da se uopšte ne kupaš i smrdiš kao FUGA i na mlade mečiće.

  81. Novica Burduš vređa i pokušava da skrene temu sa ovog teksta u JKP je već objavljena prodaja građevinskih mašina. Rekao mi je Marijok da kombinirka košta 18.000 evra i plan je da se objave tri prodaje kako bi se stiglo do slobodne pogodbe i ista kombinirka kupila za 6.000 evra. Novice smradu nemoj više da obmanjuješ narod. Sve se zna za vaše lopovluke!

  82. lele lele frači moj pa viš bre da svi znavaju najveći lažov.ti da vrneš men oni 28.000 štos me zaebo da uzmem od ovi moji iz Brodicu za tvoju SRANKU MOST.i da mi pomogneš da i ja kupim tu mašinu za 6000 oira ili neku drugu.nemo sam da mišleš na svoje guzice i na guzice teg Dirikića zagulića tvojega šefa i na naš fraći brat Aco.pomoz i men da ja uradim drpus kupus😉da kupim neku od tiju mašina i ja ću bre da vi častim više neg od oniju što ste se dogovoreli.sve će bre da prodate makine za male paruške i šta ve boledu jajca za narod što će vodu da piju iz kofu iz Pek i da bacuje đubre po ulice jer niki neće da plaćuje nekem tam što će brat Aco da dovede nekeg da to radedu i da ni Dere kože kai MUJO JARCA.sam fraći nole nekeg će da uapse u te vaše ŽUTE RADNJE.ma videm ja da će tu neki da naebe i bolje da ne kupujem ništa od tiju makina nek uzme taj sve makine što ste se dogovoreli da kupi za male paruške a i vama da daje oire na ruke sam brzo da stavite u dzepove da vr ne vidi niki.aj.ćo

  83. NOĆNA MORA😪😪Eh,da može majka ponovo da me RODI,da se moja duša od najzad od tebe OSLOBODI😪😪Ti si Zvonko moja NOĆNA MORA čaša tuge sa IZVORA😪Popijem je,nemam KUD,šta to vredi kad sam LUD😪Napijem se,probam kraj Dušice da spavam al ona me šutne i samo sebe ZAVARAVAM😪😪Nema meni leka ja moram da pijem i da plačem😪😪😪bolje nego da se UBIJEM😪😪😪😪

  84. LAŽEM SAMOG SEBE A I TREBA KO ME HEBE😪Ne pijem ja,što meni rumunska rakija PRIJA,već što si Dušice moja ovih dana bila SVAČIJA😡😪😪😪😪ne pijem ja što rakiju VOLIM,pijem da preživim,jer BURDUŠEV KU*AC ne mogu da PREBOLIM.😪😪😪Al ne može rumunska rakija BURDUŠ da zameni tebe,uzalud pijem,lažem samog SEBE😪😪😪😪

  85. Zvonko Kleptoman Zvončica Baba Sera, jadna mu života, dokle više i ova sramota?
    Jadan Džeki po stanu mu riče.. je li gladan, šta se Kleptoja tiče.
    Na terasi svojoj žardinjere rilja pravi se da mu to prija.
    Kumu Aci bi da ljubi skute i kune se u njegove pute.
    Glumi sreću dok mu Babu na razboju okreću.
    Njegova bivša sa italijanom se keca, Baba ponovo radi fiskulturu kad Kleptoje sazna očekujemo buru.
    Kune se da je Klubu mnogo dao a svi kažu da je mnogo krao.
    Tuga je njegova pregolema, para više nema.
    Ljubav ga više neće, počeo je muškima bulju da okreće.
    Mada najviše voli da mu kecmam stavi mantiju na glavu

  86. Nole kučevačka Baba Sera, jadna mu života, dokle više i ova sramota?
    Jadna krava po štali u Kaoni mu riče.. je li gladna, šta se Noleta to tiče.
    Na terasi hotela žardinjere rilja pravi se da mu to prija i nos u Acinu bulju nabija.
    Kumu Aci ljubi skute i kune se u njegove pute.
    Glumi sreću dok mu Dukicu na razboju okreću, tajno suze lije vijagru hoće da popije.
    Njegova bivša Jeca sa italijanom se keca, Duki ponovo sa Bojovićem radi fiskulturu kad Nole sazna očekujemo buru.
    Kune se da je opštini mnogo dao a svi kažu da je mnogo krao i pošteno se na partiju nasrao.
    Tuga je njegova pregolema, para više nema, jauče i kuka razmišlja da ga za pare opali Ćuka.
    Ljubav ga više neće, počeo je muškima bulju da okreće, kako stvari stoje postao je goveče.

  87. lele lele fraći nole uskoro če proleće i Zvonke će prvo teb da ka*a.Beogradzane je pukelo i partija idedu novi izbore.Posle Beogradzane će ve sve jebedu u Kučevo.lele lele lele.

  88. 😪😪😪😪😪Veoma tužan dan za mene.Pošto je Kecame objavio da je danas besplatan pregled u Domu zdravlja,ja otišao da proverim masnoću u krvi kako bi znao koja sam sorta.Kada su mi rekli da su mi rezultati loši i da imam veliku masnoću u krvi i da sam JORKŠIR sorte😪😪😪😪😪teško sam podneo jer sam bio ubeđen da sam MANGULICA sorte😪😪😪😪😪😪

  89. Zvonko Kleptoman Zvončica Baba Sera, jadna mu života, dokle više i ova sramota?
    Jadan Džeki po stanu mu riče.. je li gladan, šta se Kleptoja tiče.
    Na terasi svojoj žardinjere rilja pravi se da mu to prija.
    Kumu Aci bi da ljubi skute i kune se u njegove pute.
    Glumi sreću dok mu Babu na razboju okreću.
    Njegova bivša sa italijanom se keca, Baba ponovo radi fiskulturu kad Kleptoje sazna očekujemo buru.
    Kune se da je Klubu mnogo dao a svi kažu da je mnogo krao.
    Tuga je njegova pregolema, para više nema.
    Ljubav ga više neće, počeo je muškima bulju da okreće.
    Mada najviše voli da mu kecmam stavi mantiju na glavu, samo pre toga mora da opere zube

    1. sve će vi jebe Zvonke.puklo beogradzane pa će bidne ebanje.a ti fraci nole i tvoji kolezi sam recitujte naučeli ste napamet isti ste kai moj klenko dokolenko kalabaster.aj.ćo

  90. lele lele lele jel fraći nole jel si vido šta je rekal prezident.ode u ku*ec beogradzane.sam ti reko da će da bidne jebenje u kuceve.prvo će teb da ebedu pa poslenake i ove druge što su pisali pod lažni imeni.Zvonketovi sve znadedu.sve će vi guze.neg ti bež iz tu sranku di su mišovi u tvoju sranku MOST i PAPIGU.Mumu paduri men ne intetesuje nisam ja kolezi Bojović.lele lele lele spremaju se ova ekipa što će vi kara opasno.sve će vi poapse kai pceta.neg na vreme plakni guzice i da dojdeš kod men da vidimo dal je dihtung i vertikalka na guzice u red.aj.co.psttt ćut i nikem ne pričaj za ovoj što sam ti tekal da se ovi iz ekipu spremaju prvo teb da cepaju pa ondak ostale mišove.😉

  91. Ode Beograd u ku*ac i Vučko će sve ove lopove u Kučevu na čelu Novicom Veprom da pusti niz vodu.Ja sam spreman da opalim prvo Novicu Vepra Jorkšira.🤣🤣

    1. I ja sam spreman.Pravim spisak za je*anje.Prvi je Novica Jorkšir Vepar pa onda ostale lopurde a oni znaju koji su i od večeras ima da DRĆU.😂😂😂😂

  92. Pučeeeeeeeeeeee Beogradddddddd!Drž se Novice Vepru biće cepanja.Lepo je rekao Burduš ne interesuju me pi*ke TEGLJAČE sa njom nek se bavi Bojović.Najebo si ti i tvoji krimosi.Dosta ste krali ovaj narod.Prvo će spremna ekipa da vas ka*a a posle će da vas ka*aju u Zabeli.🤣🤣Ja sam zadužen za tvoju ljubicu samo da je plakneš lepo i ni slučajno da nisi jeo pasulj i grašak jer onda moram da uzmem zaštitne naočare od Burduša pošto rafalno izbacuješ na šupak kad te neko ka*a.🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  93. Komšo Novice nemo se ljutiš ali i meni je naredila spremna ekipa da moram i ja da te pr*am.I ja sam rekao da sa mojom komšinicom tvojom muma paduri ja ne mogu da radim vezbe,neke radi Bojović.

  94. Upravooo sam saznao da je Vučko pustio niz vodu pa nek se podave naPRDnjaci u Beogradu.Dok se opozicija bavi Beogradom mi se spremamo da se bavimo Kučevom.Ala će ovde da bude je*anja.Vidim da je ekipa spremna a i ja odavno.Novice Vepru sorta Jorkšir,prvo ćeš da mi pušiš pa onda zovem Burduša da mi kaže kakva je situacija sa dihtungom i vertikalkom da bi mogao da te cepam.Mumu prepuštam Bojoviću.Stara ljubav zaborava nema.😂😂😂😂

  95. Kume moj Nole,zvala me tvoja Duki i moli me da te ja ne ka*am i ja sam joj obećao da neću ali ne mogu da te zaštitim od spremne ekipe.

  96. Nemojte ko boga vas molim,otići ću sutra kod Kecame i prineću žrtvu bogu Penisu moju gu*icu samo ne mojte da dozvolite Bojoviću da radi vežbe sa moju muma paduri😪😪😪😪😪

  97. Ja jesam Novica Vepar jorkšir ali nemam šifru F60.3 i nisam podvojena ličnost,već iza ovog lažnog imena pišemo nas dvojica,malo ja malo jedan moj partijski kolega.Eto priznao sam a vi če te valjda da budete fer i nećete da ka*ate mene i moju muma paduri.Sve informacije koje vas interesuju,ja ću da vam kažem.

  98. Zvonko Kleptoman Zvončica Kurvica Kleptoje je sinoć viđen kako u mini suknji, mrežàstim čarapama i čipkastim gaćama, sa perikom na glavi nudi dupe ispred Burgije fudbalerima koji su na pripremama kod njegovog kuma. Prema izveštajima policije sa nadzornih kamera Zvončica je odbijen od svih fudbalera jer smrdi na govno. Očekuje se da ovih dana ode do svog ispovednika Kecomana.

  99. lele fraći nole će da najebeš prvi takoj sam čuo da pričaju u čaršije.kažedu da si najveći lopov i lažov kai što si men zaebo za 28.000 oira.sad mi nije žao što nisi MANGULICA.sad te svi zovedu Nole Vepar Jorkšir.nesi trebao da ideš na taj pregled jer niki ne bi zneo da si JORKŠIR.aj.ćo

  100. Zvonko Kleptoman Zvončica Kurvica Kleptoje je sinoć viđen kako u mini suknji, mrežàstim čarapama i čipkastim gaćama, sa perikom na glavi nudi dupe ispred Burgije fudbalerima koji su na pripremama kod njegovog kuma. Prema izveštajima policije sa nadzornih kamera Zvončica je odbijen od svih fudbalera jer smrdi na govno. Očekuje se da ovih dana ode do svog ispovednika Kecomana.
    Prema najnovijim saznanjima Zvonko Zvončica je ipak dobio klenka dokolenka u smrdljivi čmar od jednog maljavog crnca.
    Uskoro opširnije i biće interesantno.

  101. fraci nole šta prepisuješ od men šta ja pisujem.ti znaješ da ja imadem klenka dokolenka i kalabaster dzidotrans kad te bacujem da letiš kai noćni soko.i nis mi reko jel te Kecamte primeo u KOR da pevuješ.lepo si ga molio primi me u KOR Kecajme,molim te primi me u KOR Kecajme.on ti rekal da vezbuješ i da ne vikaš sam grok gro grok tis posle peveo skvik skvik skvik i dal si lud kad si priznavao da si jorkšir.eee breee.jorkšir.umesto das reko da ćeš da bidneš pilot na F-16 jer imaš položen za šifru F60.3 i da si nevidljiv kai noćni soko di pisuješ i stalno iste reči ponavljuješ kai da sve znaješ napamet.isti si kai moj ku*ac klenko dokolenko sokobacač.aj.ćo.

  102. fraći nole zaboreveo sam da ti kazujem da te traži po čaršije tvoj kolezi Kecamte.pita me Kecamte gde je moj kolezi Nole vepar jorkšir a ja mu kazujem nemo Kecamte da vređaš mojega fraćeta noleta nije on jorkšir on je LANDRAS.dobro si mi rekal kaže Kecamte valjdak će nole landraz bolje da pevuje pa će ga primim u KOR.kazuje Kecamte da si ondak kleko na koleno i molio Kecamte molim te Kecajme primi me u KOR molim te molim te Kecajme Kecajme primi me u KOR.Kecamte ti reko nemo nole landras da si toliko kleko i da se mnogo priblizuješ će mi poližeš ja*ca il će mi odgrizuješ ku*ac.uplašeo me nole landras pa sam mu reko da dođe drugi put na probu al da klekne sa dupe okrenuto prema men a ne sa ustu.reko mi dobro Kecajme i ondak reko aj ćo Kecajme.i reko mi da te pozdravljem.aj.ćo

  103. 😪😪😪😪😪Nisam ja ni JORKŠIR,nisam ni LANDRAS😪😪😪😪😪😪ja sam MANGULICA👏👏👏👏šta bi ovo ljudi,šta mi se desi🤔🤔🤔🤔leeetttiiiiimmmm,🙈🙈🙈🙈sad sam noći soko🦇Burduš me je lansirao sa 🖕njegovog klenka dokolenka sa njegovog dzidotransa i baš sam srećan😫😫😫😫

    1. fraći nole sam si tražeo da te turim na klenka dokolenka na mojega dzidotrans jer si ćeo da letiš kai noćni soko.kad sam te turio na dzidotrans tis počeo da vičeš AAAAAAAAAA.ja ti kazujem bre fraći nole nisem ja zubar al nema veze tis položeo za motor i ko je*e F-16.položeo si za motor i imadeš onu dozvolu sa šifru F60.3.aj.ćo

  104. Kleptoje je sinoć viđen kako u mini suknji, mrežàstim čarapama i čipkastim gaćama, sa perikom na glavi nudi dupe ispred Burgije fudbalerima koji su na pripremama kod njegovog kuma. Prema izveštajima policije sa nadzornih kamera Zvončica je odbijen od svih fudbalera jer smrdi na govno. Očekuje se da ovih dana ode do svog ispovednika Kecomana.
    Prema najnovijim saznanjima Zvonko Zvončica je ipak dobio klenka dokolenka u smrdljivi čmar od jednog maljavog crnca.
    Uskoro opširnije i biće interesantno.!!!!
    Ekskluzivno saznajemo da je Burduš iz Brodice čuvši da ga Zvonko Kleptoje proziva stigao u Kučevo i natakao Zvončicu na klenka dokolenka. Klenko se Zvonku zaglavio u čmar. Trenutno je hitna pomoć ispred Burgije gde se nemili događaj desio….

  105. fraći nole ću da pokušajem da budem kulturan kai ti i da lepo pisujem.evo ovakoj baš kai tij.bem te ustu.polizuješ mi nogu kad stanem u gomno.izeš mi jaj*a.uvatiš me za klenka dokolenka za mojega kalabaster.polizuješ mi jaj*a.bem te u šupek u vertikalku i na gu*ice što popusteo ona dihtung.se*em ti se ustu.svršujem ti u ustu.turim te ku*činu.nabijem ti ku*ac do mu*i do jajca.kad ti budem zatukeo ima da pukne pence kai bugarska skupština.vidiš fraći da sam kulturen kai ti.aj.ćo.i jopet ti je onaj Zvonke noćna mora čim ti pisuješ u 5.46 sabajle kai da si Vlada Šloga.tis bre odlepeo.

  106. grok grok grok ti fraći Burduš mora sve da primetiš.Cele noći nisam oči sklopio jer mi je Zvonko noćna mora pa sam napisao komentar u 5.46 ujutru pod imenom Vlada Šloga ali nisam ja podvojena ličnost i nemam šifru F60.3,lažu doktori.Ja sam samo jedan običan domaći LANDRAS.

  107. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva evo da budem kulturan kai ti i da lepo pišem, evo ovakoj baš kao i ti j.bem te usta, poližeš mi nogu kad stanem u govno, poližeš mi jaj*a, uhvatiš me za klenka dokolenka za moga kalabastera, poližeš mi jaj*a, jebem te u šupek u vertikalku i na gu*ice što popustio onaj dihtung, se*em ti se u usta, svršim ti u usta, turim te na ku*činu nabijem ti ku*ac do mu*a, do jajca, kad ti budem zatukao ima da pukne pence kao bugarska skupština. Vidiš brate da sam kulturan kao ti. Opet ti je onaj Nole noćna mora čim ti piseš u 5.46 sabajle kao da si Birduš, Slađan, Veroljub, Bogdan…..ti si bre odlepeo, ha,ha,ha 😄😄😄😄😄

  108. NOĆNA MORA!Eh,da može majka opet da me RODI,da se moja duša od Zvonka najzad OSLOBODI.Ti si Zvonko moja noćna MORA čaša tuge sa IZVORA.Popijem je nemam KUD,šta ti vredi kad sam LUD.Napijem se,probam kraj žene da spavam al ustvari sebe ZAVARAM.Nema meni leka ja moram da PIJEM,plačem😪😪😪bolje nego da se UBIJEM.😪😪😪😪

    1. BALADA O NOVICI VOLU. Naredili Nolu da ide u ŠKOLU,Novica da skine brigu nabavio knjigu. I dok drugi uče,Nole iz knjige muče,zgranula se škola kad prepozna VOLA. Sad je Nole školovan,više plug ne vuče,sedi u fotelji,al i dalje MUČE.😂😂😂😂

  109. 😪😪😪😪Nisam ja ni JORKŠIR,nisam ni LANDRAS😪😪😪ja sam MANGULICA👏👏šta bi ovo ljudi,šta mi se desi🤔🤔🤔leeeettttiiiiiimmmm🙈🙈🙈sad sam noćni soko🦇Burduš me je lansirao sa 🖕njegovog klenka dokolenka sa njegovog dzidotransa i baš sam srećan😫😫😫😫

  110. BALADA O ZVONKU KLEPTOMANU VOLU
    Naredili Zvonku da ide u ŠKOLU, Zvonko da skine brigu nabavio knjigu. I dok drugi uče, Zvonko iz knjige muče,zgranula se škola kad prepozna VOLA. Sad je Zvonko školovan,više plug ne vuče,sedi na kitu ,al i dalje MUČE.😂😂😂😂

  111. E glupi Novice Vepru sorta LANDRAS,znamo svi da si završio RESAVSKU ŠKOLU ali da si toliko glup da ne umeš nešto sam da smislis i da napišeš,to znači da ti je glava šuplja i da nemaš mozga mišu jedan.Tvoj nivo je baba sera.😫😫😫😫😫😫🤣🤣🤣🤣

  112. BALADA O ZVONKU KLEPTOMANU VOLU
    Naredili Zvonku da ide u ŠKOLU, Zvonko da skine brigu nabavio knjigu. I dok drugi uče, Zvonko iz knjige muče,zgranula se škola kad prepozna VOLA. Sad je Zvonko školovan,više plug ne vuče,sedi na kitu ,al i dalje MUČE.😂😂😂.

  113. psstttt Nole mišu,sakrise brzo u rupu ili kod baba sere,traži te Zvonko da ti uvrne nos i uši🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  114. BALADA O ZVONKU KLEPTOMANU VOLU
    Naredili Zvonku da ide u ŠKOLU, Zvonko da skine brigu nabavio knjigu. I dok drugi uče, Zvonko iz knjige muče,zgranula se škola kad prepozna VOLA. Sad je Zvonko školovan,više plug ne vuče,sedi na kitu ,al i dalje MUČE.😂.

    1. fraći nole bež kod men brzo traži te Zvonke po čaršije.pričaju svi po čaršije da će da te drži za uši dok te cepuje od pozadi u guzice.ima da te cepuje sve dok ti ne ispadnu oba oketa lele lele lele bež kod men da te turim na mojega dzidotrans i da te lansirujem i da letiš kai NOĆNI SOKO i Zvonko ne mož da te vidi i pronadje.aj.ćo

  115. tis bre fraći rođen na guzice.dal si tolko glup kai hurčeva budala.pa kakoj si rasteo kai deci teb je najviše rana išla u guzice i trbu dok ti mozak zakržljaveo.osto ti kai čilikanac kliker pa ne viduješ da te pored Zvonketove stalne ekipe hebedu i pisuju i smeju ovij tvoji kolezi iz opštinu.lele lele lele😩😂😂🤣🤣

  116. Zvonko Kleptomane Zvone Vole jedino od škole što imaš je škola za primanje u dupe. Zvonko Vo voli da ga bodu u čmar. Smradu.

  117. Bravo Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva čujem da ti je veliko članstvo,odnosno,da ti se drastično uvećao broj članova sa 4 na 5 od kada si osnovao stranku PAPIGA,PAPIGAAAA.Bravo za PAPIGAAAA.

  118. Čika Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje zašto se toliko nervirate? Nemojte molim vas, pući će vam stent pa ćete morati u Dom zdravlja u koji je predsednik Vučić renovirao ili u Klinički centar koji je predsednik Vučić napravio i to vozilom hitne pomoći koje je predsednik Vučić kupio, putevima koje je predsednik rekonstruisao….

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker