ZAŠTO DA SE BACE MILIONI: “Busterovanje” četvrtom dozom vakcine u Austriji je ključ za bezbednu jesen!

U Austriji je u toku „busterovanje“ stanovništva trećom dozom, a Komisija za borbu protiv pandemije (GECKO) već najavljuje četvrtu dozu vakcine protiv koronavirusa.

Katarina Rajh/Foto: APA – Austria Presse Agentur

Predsedavajuća GECKO Katarina Rajh rekla je danas da bi četvrta doza vakcine trebalo da usledi pre leta i da ta faza treba da bude završena pre kraja septembra. „Četvrta doza je ključ za bezbednu jesen“, podvukla je ona.

Za sada još nije utvrđeno koliko vremena treba da prođe između treće i četvrte doze, ali Rajh polazi od toga da bi to bilo oko devet meseci, a kod starijih i bolesnih osoba i manje – šest meseci.

Dok mnogi guverneri austrijskih pokrajina sada kritikuju obaveznu vakcinaciju, u čijem donošenju su učestvovali, Rajh, koja je i generalni direktor za javno zdravlje, poručuje da je potrebna obavezna vakcinacija.

Inače, austrijska vlada, 6. maja 2021. godine, donela je odluku o nabavci 42 miliona dodatnih doza vakcina protiv koronavirusa za 2022. i 2023. godinu. Za te potrebe odobreno je 800 miliona evra, sa opcijom povećanja svote.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Cilj je zapravo uvođenje DIGITALNOG IDENTITETA, kroz DIGITALIZACIJU ka DIGITALNOM AUSCHWITZU i SATANISTIČKOM NWO. Dok predsedavajuća GECKO Katarina Rajh, asocira direktno na “Treći Rajh”, i to ne slučajno!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker