PRLJAVA IGRA SNS-a U KOSTOLCU: Kostolački naprednjaci svoj prljav veš podmeću opoziciji!?

Prljava kampanja SNS-a protiv opozicije dostigla je svoj vrhunac danas u Kostolcu uoči lokalnih izbora koji su zakazani za sutra.

Naprednjaci iz Kostolca optužili su Milana Grubetića, prvog na listi Dveri u Kostolcu, da je navodno na svom Facebook profilu objavio falsifikovani memorandum SNS na kojem se jasno vidi da se nudi novac onima koji glasaju za ovu stranku.

Naime, da bi sve to bilo ubedljivije, i da bi se prikrio sraman način na koji je SNS planirao da kupi glasove građana Kostolca na sutrašnjim izborima, odmah po pojavi ovog letka SNS na društvenim mrežama, o događaju je obavešten nadležni tužilac koji je naložio da se sa svima koji su delili sliku na društvenim mrežama obavi razgovor u svojstvu građana.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, odmah su pokrenuli predistražni postupak po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, povodom navodnog falsifikovanja i zloupotrebe memoranduma Srpske napredne stranke i širenja na društvenim mrežama slike letka, saopštio je MUP.

Letak SNS-a prva je na svom tviter profilu objavila jedna od istaknutih članica DS u Kostolcu, i zbog toga je danas morala da daje izjavu u policiji.

Kako saznajemo, naprednjaci iz Kostolca nakon što se njihov letak pojavio na društvenim mrežama, da bi se opravdali, servirali su javnosti da je njihov letak falsifikovala opozicija jer je nemoćna i svesna da nema nikakve šanse na ovim lokalnim izborima, i da taj letak deli po čitavom Kostolcu, nadajući se da će dobiti još poneki glas.

Opozicija iz Kostolca povodom ovoga poručila je: “Ukoliko se stvarno na sutrašnjim lokalnim izborima u Kostolcu sprema kupovina glasova od strane SNS, mi to moramo da sprečimo i da obezbedimo dokaze za to! Zbog toga, na sutrašnjim izborima mora da se obrati pažnja, i da se svaki građanin koji bude slikao svoj listić odmah evidentira i prijavi policiji!”.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker