HAOS NA SEDNICI VLADE SRBIJE: Dačić napustio sednicu, SPS neće na miting 26. maja?!

Kako se saznaje, Ivica Dačić, lider SPS- a i ministar spoljnih poslova, nije hteo da glasa za neke predloge koji su stigli od strane SNS-ovaca, i napustio je ljutito sednicu Vlade.

Foto: Screenshot

Kako saznajemo, Dačić će za vikend odlučiti da li će podržati miting SNS-a u Beogradu, odnosno, da li će SPS 26. maja biti deo Vučićevog folklora.

Dačićev bes i ogorčenost na SNS i Vladu Srbije krije se u tome što, kako saznajemo iz krugova bliskih SPS-u, aktuelna vlast će uskoro uvesti sankcije Rusiji, što je odluka koja se kosi sa politikom i principima SPS-a.

Kako smo već pisali, u SPS-u je uveliko podela na “dačićevce” i “ružićevce”, lome se koplja oko vođenja stranke, a kulminacija svađe jeste sukob sa SNS odnosno jučerašnje ignorisanje govora Ane Brnabić i njenog prisustva u Skupštini.

Naime, poslanici SPS-a prvi put sau sedeli u svojim klupama i nisu Brnabićku dočekali i ispratili aplauzom, kao što su to uradile njihove kolege iz SNS-a, a po već ustaljenom šablonu i unapred dogovoreno.

(Tpknews.com/Direktno)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Veliko NE za predlog SNS da se Rusiji uvedu sankcije. Zar ćemo podržati zločince koji su nas bombardovali? Očito da SNS članovi pate od amnezije kada su to zaboravili. Da nije Ruskog NJET ode nama pola Srbije.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker