UŽAS U BELOJ CRKVI: Pijan ubio biciklistu, zakopao automobil, pa pomagao na sahrani! (FOTO/VIDEO)

Policija je uhapsila D.K. (32) iz okoline Bele Crkve, koji je osumnjičen da je 27. oktobra oko 18 sati, upravljajući neregistrovanim putničkim vozilom marke „zastava jugo skala 55“, na putu Dupljaja-Grebenac udario u biciklistu iz okoline Bele Crkve. Biciklista je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

zakopan-atomobil-deliblatska-pescara-dk-saobracajna-nesreca-foto-mup-srbije

Danijel Kerfulj (40) iz sela Dupljaja kod Bele Crkve uhapšen je juče zbog sumnje da je automobilom ubio Živojina Žeberana (77) iz istog mesta, na potom pobegao i automobil zakopao u Deliblatskoj peščari. Na sahrani je čak pomogao da se kovčeg spusti u raku, pa je i jauknuo!

screenshot-199

Nesreća se desila 27. oktobra na putu Dupljaja-Grebenac, kad se Kerfulj vraćao iz Grebenca u Dupljaju, gde je trebalo da proslavi Svetu Petku. Kerfulj je pijan vozio “stojadin” koji nije imao tablice niti je bio registrovan, javlja “Kurir”.

screenshot-201

– S tastom je kolima otišao u Grebenac po piće. Naleteo je na Živojina, koji je vozio bicikl. Udario ga je, nije ni kočio niti se zaustavio, već je u punoj brzini nastavio da vozi. Automobil je odvezao u Deliblatsku peščaru, čiji je početak baš u selu Dupljaja, i tu ga zakopao, kaže izvor tog lista iz istrage.

Porodica stradalog ogorčena je na Kerfulja

screenshot-202

– Ubio mi je muža kao kera! Želela bih samo da ga pitam kako je mogao da zgazi tako dobrog čoveka? Ako ga je udario, trebalo je da stane da vidi kako je, da mu pomogne i odvede ga u bolnicu. Toliko je bezobziran da nemam reči. Moj Živojin u životu mrava nije zgazio i nije zaslužio da ovako skonča, rekla je Živojinova supruga Spasenija i dodala da je najgore od svega to što je Danijel nakon zločina došao na sahranu.

screenshot-204

– Ne samo da je bio na sahrani, nego je i dočekao povorku na groblju. Doneo je cveće, a vrhunac je to što je ušao u raku i prihvatio sanduk u trenutku spuštanja. Tada je strašno jauknuo. Nikome nije bilo jasno zašto se taj čovek tako ponaša kad mu nije rod. Tada ni ja ni moji sinovi nismo znali da nam je on ubio Živojina, inače bih ga isterala sa groblja. Sram ga bilo, kaže Spasenija.

TPKNEWS/Alo!/Kurir

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker