KOSTOLAC: Rekonstruisani sportski tereni iza Sportske hale (VIDEO)

Tereni za sport i rekreaciju, koji se nalaze  iza  Sportske hale, u Kostolcu, u potpunosti su rekonstruisani. Cilj lokalne samouprave je da stvaranjem uslova za bavljenje sportom podstakne decu i omladinu na aktivnije bavljenje sportom i zdraviji način života. 

Screenshot (154)

Tereni su presvučeni novim slojem asfalta u celosti i ofarbani adekvatnim bojama i obeleženi u skladu sa propisima. Vrednost ove investicije iznosi oko 2,6 miliona dinara, a izvođač radova je bilo preduzeće ,,Neimar put“ iz Salakovca.

Screenshot (155)

Rekonstrukcija je obuhvatila već postojeće sportske  terene  u multifunkcionalne za četiri sporta – rukomet, mali fudbal, košarku i odbojku. Pored novog sloja asfalta, postavljena je i prateća oprema – novi koševi sa mrežama, mreže za odbojku i golove, za koje je Gradska opština Kostolac izdvojila sredstva.

Screenshot (156)

Predsednik Gradske opštine Kostolac, Ivan Savić sa saradnicima, u utorak, 18.oktobra, zvanično je obišao pomenute terene.

Screenshot (157)

Prema rečima Savića, osnovni cilj rekonstrukcije ovih sportsko-rekreativnih terena je stvaranje uslova za rekreativno bavljenje sportom, naročito najmlađih sugrađana.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker