NOVO IŽIVLJAVANJE KOMUNALNE POLICIJE: Ponižavali bolesnu baku i priveli čoveka jer je branio (VIDEO)

Prema rečima očevidaca, u sredu oko 14 časova na Zelenom vencu, tokom redovne kontrole uličnih prodavaca pored pijace, najpre su ismevali ženu, koja ih je na sve načine molila da je puste, a potom uhapsili prolaznika čija je krivica jedino to što nije mogao da gleda mučne scene!

novo-izivljavanje-komunalne-policije

– Ustremili su se na ženu koja je kukala i plakala i rekla da je srčani bolesnik. Njena roba je izgledala kao nešto što bi svako bacio. Vidi se da je siromašna i da pokušava nekako da se prehrani – opisuje za „Alo!” M. V., prolaznica koja je mobilnim telefonom snimala incident.

– Dok je pakovala svoje stvari, molila ih je da je puste i bukvalno im je ljubila noge, a oni su joj se smejali i jedan drugom nešto dobacivali. Čak su se i prolaznici pridružili u moljenju policajaca da je puste, ali oni nisu odustajali od nje – objašnjava naša sagovornica.

M. V. navodi da se u raspravu uključio i muškarac, koji je komunalne policajce pitao: „Zašto dirate jadnu ženu? Vidite da je bolesna?”

– To je jednog policajca toliko iznerviralo. Odmah se uneo u lice tom čoveku, kao da hoće da se bije s njim i rekao mu: „Šta hoćeš ti?“ Prolaznik mu je mirno rekao da zna svoja prava i ponovo ga pitao zašto dira bolesnu ženu. Komunalac je toliko besneo da su ostale kolege počele da ga smiruju, a prolaznika su uhapsili bez ikakvog razloga – kaže M. V.

Komunalna policija odbila je da komentariše ovaj događaj, prenosi „Alo!”.

NOVO IŽIVLJAVANJE KOMUNALNE POLICIJE

TPKNEWS/Alo!

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker