CIRKUS NA SVADBI U LESKOVCU: Masovno se pobili svatovi jer je mlada rešila da zadrži svoje prezime!

Pre nego što je dvoje mladih Leskovčana izgovorilo sudbonosno “DA”, matičar je pitao mladu da li želi da zadrži svoje ili prihvati prezime svog izabranika. Mlada i lepa Leskovčanka, nesvojstveno običajima juga Srbije, rekla je da zadržava svoje i dodaje prezime svog budućeg supruga.

mladozenja-i-mlada

Kako saznaje Jugmedia, „nesrećni“ incident među svatovima se dogodio pre par nedelja u poznatom gradskom restoranu nakon što je mlada matičaru saopštila da zadržava svoje prezime i na njega dodaje suprugovo.

Po rečima zaposlenih u gradskoj Matičnoj službi, u poslednjih godinu dana, svega 20 posto devojaka se nakon braka odlučilo da zadrži svoje prezime ili na njega doda i suprugovo.

„Kurvo!“, začulo se nakon mladine odluke iz dubine sale, a tu pogrdnu reč izgovorio je lično njen svekar. Po rečima muzičara koji su zabavljali goste, na veselju ništa više nije bilo isto.

“Nakon toga su se posvađale i prije. Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smešno jer je reč o uglednim gradskim porodicama. Obe imaju „pedigre“ uspešnih leskovačkih privrednika”, pričaju muzičari.

O ovom do sada u Lekovcu nezabeleženom incidentu danima se ispredaju i nadograđuju priče po kuloarima, ali mi vam prenosimo svedočenja očevica.

“Kada je svekrva tašti odnosno prija priji u jeku svađe rekla: Glupa kurvo! – ova joj je odgovorila: A što sam glupa?, nakon čega je nastao opšti smeh u dvorani”, prepričava basista u svadbarskom bendu, a njegovu priču do poslednjeg slova potvrđuju i konobari i neki od svatova.

Nažalost, naizgled šala nije zaustavila netrpeljivost među svatovima, već je nekoliko sati kasnije ipak sve kulminiralo sveopštom tučom gostiju, pa je slavlje dvoje mladih zaljubljenih ljudi nasilno završeno.

TPKNEWS/Jugmedia/Dragan Marinković

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker