PORODIČNA DRAMA U VELIKOM GRADIŠTU: Razvalio vrata, pa pretukao tasta, a ženi stavio nož pod grlo!

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda odredio je pritvor od 30 dana Nebojši Stokiću (33) iz Braničeva, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Foto: TPKNEWS/Ilustracija

Za ovo delo zakonom je propisana kazna od 6 meseci do 5 godina zatvora. Narednih dana uslediće istraga, tokom koje će biti saslušani svedoci, iznete dokazne radnje i saslušani oštećena nevenčana supruga osumnjičenog, Katarina Antić (25) i njeni roditelji, Milorad i Jasna.

Osumnjičenog će zastupati advokat koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti.

On je osumnjičen da je 11. avgusta, u 4.50 časova ujutro, pod dejstvom od 1,80 promila alkohola u krvi, nogom razvalivši ulazna vrata upao u kuću svoje nevenčane supruge u Žičkoj ulici u Velikom Gradištu, u kojoj ona živi sa roditeljima.

Počeo je da viče da će da ih prebije i zakolje, a u ruci je nosio nož. Pesnicom je dva puta udario u lice svog tasta, a onda ga i šutnuo u telo. Svojoj supruzi je stavio nož pod grlo i pretio da će da je zakolje. Posle ovoga je pobegao u nepoznatom pravcu, ali ga je policija uskoro pronašla u blizini kuće, sa nožem u ruci.

Motiv ovog napada bio je taj što je Nebojša neposredno pre rođenja deteta, 5. avgusta, živeo kod tasta i tašte, ali je kuću nevenčane supruge zbog čestih svađa napustio.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker