OTVORENA DISKRIMINACIJA VLAHA: “SPIDER Serbia” pre tri meseca kamionom polomio banderu, u Telekomu nema nadležnih, a račune šalju! (FOTO)

Bandera i kabal Telekoma koji je pre skoro tri meseca uništio kamion firme “SPIDER Serbia” koja je u opštini Velikog Gradišta zadužena za odnošenje smeća još uvek nije zamenjeno.

Foto: TPKNEWS

Iako je drvena telefonska bandera pala još pre tri meseca, niko od nadležnih službi nije došao nakon prijave sve do 17. jula kada su radnici Telekoma došli i postavili umesto tri, samo dve nove betonske bandere. Nisu čak ni uklonili polomljenu banderu i osigurali kabal. Da ulica ne bi bila blokirana, meštani su podigli kabal tako da sad stoji samo uz pomoć drvenih podupirača. Problem meštana ove ulice u Topolovniku ni nakon tri meseca nije rešen, jer je polomljena bandera ostavljena pored puta, a preko kabla koji visi prolaze vozilima.

Foto: TPKNEWS

– Ovo je pravo ruglo, diskriminacija i podsmevanje svima nama iz sela! S obzirom da je Topolovnik selo u kome su skoro 95% meštana Vlaške nacionalnosti, a ujedno je i najveće selo u opštini Veliko Gradište. Banderu je pre skoro četri meseca uništio kamion firme “SPIDER Serbia”, a još niko nije sklonio banderu odavde – kaže Bender, kome od kada je bandera srušena ne radi telefon, ali zato mu redovno stižu računi.

Foto: Privatna arhiva

– Ovako ostavljena bandera, pa to je… nemam reči. Kada su već 17. jula došli da postave umesto tri, dve nove bandere zašto nisu odmah sredili i razvukli i kabal, nego su ga ostavili ovako da visi – kaže baka Ljubinka, kojoj takođe ne radi telefon.

Foto: TPKNEWS

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker