PRIZNANJE TALENTU I ZNANJU: Najuspešnijim đacima u opštini Veliko Gradište dodeljene nagrade

Na svečanosti u Srednjoj školi „Miloje Vasić“ u Velikom Gradištu, uručene su nagrade najuspešnijim učenicima i njihovim nastavnicima.

Foto: Promo

Među njima su 34 dobitnika diplome “Vuk Karadžić“, od toga šest đaka generacije, osvajači prva tri mesta na takmičenjima iz oblasti znanja i sporta i najbolji studenti. Đaci generacije dobili su vaučere za kupovinu tehničke robe u iznosu od po 40.000 dinara, a njihov uspeh istaknut je i na gradskim bilbordima.

Vaučerima za kupovinu tehničke robe, u vrednosti od 40.000, 30.000 i 25.000, nagrađeni su i učenici koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima iz oblasti znanja. Kompletima sportske opreme nagrađeni su đaci sa osvojenim drugim i trećim mestima na republičkim takmičenjima u sportu.

Svima njima pripale su i sezonske karte za akva park na Srebrnom jezeru. I nastavnici čiji su učenici postigli uspeh nagrađeni su sa po 10.000, 7.000 i 5.000 dinara. „Vukovce“ je opština darovala sa po 5.000, a dve najbolje studentkinje sa 30.000 i 20.000 dinara.

Kao trajna uspomena na ovaj događaj svim učenicima i nastavnicima uručene su knjige sa posvetom.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker