NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ U KUŠILJEVO KOD SVILAJNCA: Žena izmislila da su je oteli i drogirali jer je partner hteo da je ostavi?!

Policija u Svilajncu podneće krivičnu prijavu za lažno prijavljivanje protiv žene (45), koja je pronađena u jarku i koja je tvrdila da je oteta i drogirana, a ispostavilo se da je cela priča izmišljena jer je ona želela da privuče pažnju emotivnog partnera koji je hteo da raskine vezu.

Foto: ILustracija

Kako sazanjemo, nju su u subotu uveče meštani sela Kušiljevo pronašli u jarku pored puta.

– Žena je na sebi imala pocepanu odeću i bila je oblepljena lepljivom trakom. Ona je sve vreme ponavljala da ju je otelo nekoliko muškaraca, koji su joj potom ubrizgali tečnost iz nekog šprica, nakon čega se onesvetila – priča izvor.

Meštani su momentalno pozvali policiju i Hitnu pomoć.

– Ženi su urađene neophodne pretrage i ispostavilo se da joj ništa nije ubrizgano, niti da ima povrede, te je procenjeno da je priču izmislila pa će dobiti odgovarajuću prijavu – navodi izvor.

– Na kraju je utvrđeno da je ona bila u vezi sa izvesnim muškarcem koji je hteo da raskine. Kako bi ga sprečila u tome i privukla pažnju, ona je izmislila otmicu – dodao je izvor.

(Tpknews.com/Tanjug)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker