DRAMA U ITALIJI: Uhapšena Srpkinja (25) u Vićenci zbog krađe novčanika

Srpkinja Z.S. (25) uhapšena je u Vićenci nakon što je muškarcu (75) ukrala novčanik u kome je bilo 350 evra i to tako što ga je zagrlila na ulici, praveći se da ga poznaje.

Ilustracija

Državljanki Srbije, kako piše portal “Vicenzareport“, stavljene su lisice nakon što je opljačkani muškarac slučaj prijavio policiji i detaljno opisao devojku za koju sumnja da mu je ukrala novčanik.

PRAVILA SE DA GA POZNAJE

Utvrđeno je da je osumnjičena prišla muškarcu praveći se da ga poznaje. On je bio u čudu, a devojka je to iskoristila da ga zagrli obema rukama. Prilikom grljenja, ona ga je detaljno pretresla i iz džepa pantalona mu izvukla novčanik.

Z.S. se, kako piše italijanski portal, nakon dobro izvedene predstave našla u čudu kada je navodno primetila da muškarac nije bio čovek za koga je ona pomislila da jeste. To je naravno bila dobro uigrana predstava. Ona se izvinula čoveku, rekla kako ga je pomešala sa svojim poznanikom, a onda otišla u nepoznatom pravcu.

Kada je shvatio da mu nedostaje novčanik, Italijan je odmah posumnjao u Z.S. i slučaj prijavio policiji. Karabinjerima je detaljno opisao ženu za koju sumnja da mu je ukrala novčanik s novcem iz džepa pantalona. Muškarac je policajcima rekao i da je Z.S. u trenutku krađe imala specifični detalj na košulji, a ta informacija je bila ključna u hapšenju osumnjičene.

OSUMNJIČENA IMA DOSIJE U POLICIJI

Karabinjeri iz Vićence, ubrzo su identifikovali, a zatim locirali i uhapsili osumnjičenu Srpkinju. Bila je u istoj košulji koju je imala na sebi u momentu krađe. Nakon hapšenja, utvrđeno je da osumnjičena ima dosije u policiji, kao i da je ranije bila u zatvoru zbog sličnih krivičnih dela.

(Tpknews.com/vicenzareport.it)

2 Komentari

  1. А зашто је то одмах ,,драма’? Јел не можеш нормалне наслове давати?

    1. Dalje piše, da se žena “izvinula” čoveku. Na koju stranu se izvinula, levu ili desnu? 🤣 Pravilno se kaže izvinila. Kao što advokat treba poznavati pravo, lekar medicinu, tako i novinar treba znati pravopis.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker