DEKU VUKAO 200 METARA: Kombi pokupio biciklistu kod Velikog Gradišta!

Biciklista Toma M. (70) iz sela Carevac poginuo je kada ga je udario kombi italijanskih registarskih tablica nedaleko od Velikog Gradišta

Teška nesreća se dogodila u subotu na putu Veliko Gradište – Golubac, nedaleko od skretanja za mesto Kusiće. Kombi “opel vivero” italijanskih tablica u jednom trenutku je sustigao Tomu M. (70) koji je bio na bicikli i udario ga.

Foto: Ilustracija

– Starac je bio na bicikli i vozio uz put kada je na njega naleteo vozač kombija iz Ponikva, a najstrašnije od svega jeste zapravo to što ga je vozač kombija nakon udarca vukao oko 200 metara vozilom. Na lice mesta, došla je Hitna pomoć, ali pokušaji da se pomogne starcu su bili bezuspešni – kaže izvor blizak istrazi.

Za sada nije poznato kojom brzinom se kretao vozač kombija, niti da li je bio pod dejstvom alkohola, pošto se policija još uvek nije oglasila u vezi ove saobraćajne nesreće.

Meštani Gradišta kažu da se starac nije odvajao od svog bicikla i da je tim putem uvek išao kada je iz Carevca dolazio u Gradište i vraćao nazad. Kako meštani Gradišta kažu: – Deda Toma do sada nikad nije imao problema jer mu je bicikl bio uvek osvetljen -.

 

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker