OPTUŽNICA PROTIV SRBINA U AUSTRIJI: Zbog ljubomore zaklao ženu, sakrio telo i pozvao dadilju da pričuva decu

Četiri meseca posle porodične tragedije tužilaštvo je podnelo regionalnom sudu optužnicu protiv Nenada Lazarevića (26) zbog brutalnog zločina.

Foto: Facebook/Screenshot

Protiv Nenada Lazarevića (26) iz Kušiljeva kod Svilajnca podignuta je optužnica zbog sumnje da je u Salcburgu ubio suprugu Dajanu Lazarević (23) iz Porodina, opština Žabari, sa osam uboda velikim kuhinjskim nožem u vrat i grudi! Nenad pre zločina nije imao kontakt sa ženom zbog čega se pretpostavlja da je na nju digao ruku zbog ljubomore.

Nenad Lazarević (26) iz Kušiljeva kod Svilajnca uhapšen je zbog sumnje da je 21. marta kasno uveče ubio suprugu Dajanu i sakrio njeno telo, a onda pozvao dadilju da pričuva njihovu decu i predao se policiji. Kako su preneli austrijski mediji, Nenad se predao policiji pola sata pre ponoći.

– Oni nisu živeli zajedno. On je došao kod žene dok je njihovo dvoje dece spavalo. Posle svađe potegao je nož, izbo je po grudima i vratu. Kada je video šta je uradio, sakrio je leš i pozvao dadilju da pričuva decu – objavili su tada austrijski mediji. On je po odlasku u policijsku stanicu mirno priznao šta je uradio. Jake policijske snage su potom otišle u stan. Bebisiterka je bila tamo sa decom, ali nije primetila telo.

Stric ubijene F. L. kaže da su Dajana i Nenad i ranije imali problema.

– Nenad je napadao Dajanu, a nasrtao je čak i na tasta i taštu nožem. Prijavljivali su ga za nasilje i bio je i u pritvoru dva meseca. Kad je izašao, dobio je zabranu prilaska Dajani i deci. Kobne večeri je ubedio Dajanu da mu otvori vrata, posvađali su se i desilo se šta se desilo – rekao je stric.

PRETIO UBISTVOM ŽENINOM BRATU

Kako je objavljeno, Lazarevićeve pretnje otkrivene su na proslavi jednog rođendana, kada je izvukao nož iz džepa i nasrnuo na Dajaninog brata.

– Tada mu je pretio ubistvom, pa su članovi porodice morali da ga zaključaju na balkon dok su čekali policiju – rekao je ranije naš izvor.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker