Pijan i bez dozvole petrovčanin izazvao udes, u autu mu pronađene psihoaktivne supstance

Protiv tridesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline Petrovca na Mlavi, policija je podnela krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Foto: Ilustracija

Pripadnici policije u Petrovcu na Mlavi, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneće protiv tridesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline Petrovca na Mlavi krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Dvadeset jedna tableta leka „flormidala”, leka sa liste psihoaktivnih suptanci, pronađena je kod njega nakon saobraćajne nezgode, u naselju Leskovac, na relaciji Petrovac – Žagubica.

Sumnja se da je on, upravljajući putničkim vozilom „folksvagen” petrovačkih registarskih oznaka, bez posedovanja vozačke dozvole i pod uticajem alkohola, usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i udario u metalnu zaštitnu ogradu.

Policija je, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv osumnjičenog na osnovu Zakona o saobraćaju, podnela prekršajnu prijavu.

M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker