KING’S CHOICE U PETROVCU NA MLAVI: Otvorena prva fabrika za proizvodnju sokova za pse u Srbiji

U Petrovcu na Mlavi počela je sa radom prva fabrika za proizvodnju sokova za pse King’s Choice. Ovim revolucionarnim proizvodom, jedinstvenim na svetu, napravljen je veliki iskorak u industriji proizvodnje dodataka ishrani kućnih ljubimaca.

Foto: Promo

Ono što posebno izdvaja King’s Choice sok za pse od drugih dodataka ishrani je njegova ukusna i osvežavajuća formula koja se prizvodi sa ukusom ananasa, maline i borovnice. Razvijeni uz stručno znanje veterinara i nutricionista, King’s Choice sokovi za pse sadrže samo visokokvalitetne i prirodne sastojke. Bogati su esencijalnim hranljivim materijama poput vitamina, minerala i antioksidanata koji podržavaju imunološki sistem, održavaju zdravu kožu i dlaku, jačaju zglobove i kosti, i doprinose opštem blagostanju pasa.

Foto: Promo

“Proizvode smo predstavili na najvećem vodećem sajmu za ljubimce u Bolonji I do sada imamo gotovo 100 zainteresovanih distributera za naš proizvod. Zvanično smo prvi na svetu u proizvodnji sokova za pse i radimo pinom parom kako bi naši proizvodi stigli do svih korisnika” istakao je Đorđe Arizanović direktor King’s Choice.

Foto: Promo

Novootvorena moderna fabrika opremljena je najsavremenijim mašinama koje omogućavaju održavanje visokih standarda kvaliteta i sprovođenje HACCP standarda.

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Хоће ли кучкетарник у Великом Лаолу својим штићеницима сервирати те сокове?
    Да ли ће волонтери или професионалци делити сокове псима луталицама који се слободно крећу ппо граду?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker