SSP POŽAREVAC: U Kostolcu najviše nepismenih u Srbiji

– Šta je gradska vlast preduzela da bude manje nepismenih u gradskoj Opštini Kostolac? – , navedeno je u saopštenju požarevačkog odbora Stranke slobode i pravde, koje prenosimo u celosti.

Foto: Profimedia

– U Kostolcu je prema podacima Republičkog zavoda za statistiku najveći procenat nepismenih ljudi u Srbiji. Zašto se u ovom pogledu ne menja stanje i šta su gradske i opštinske vlasti učinile poslednjih 11 godina SNS režima da se stanje popravi? Očigledno ništa, jer je procenat nepismenih stabilan bez nade da će biti promenjen.

Reč je o najsiromašnijoj populaciji kojoj je svakako potrebna pomoć kako bi se deca u što većoj meri školovala, a stariji opismenili.

Nažalost, aktuelni režim koji se prevashodno bavi svojim a ne interesima građana očigledno ni ovo pitanje ne zanima – , zaključuje se u saopštenju GrO Stranke slobode i pravde Požarevac.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Kako u Kostolcu? Zar nije najviše nepismenih u vladi Srbije na čelu sa premijerom ili premijerkom. A tek po opštinama u Srbiji. Što više nepismen to veća funkcija – parola SNS.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker