POŽAREVLJANKA U SEKS-AKCIJI: Da li je ovo mlada “Konkubina” u Gradskoj upravi grada Požarevca!? (FOTO)

Lokalni funkcioneri Braničevskog okruga ne prestaju da nas iznenađuju, što zbog prilično neodmerenih izjava i akcija, ali više zbog sve češćih spekulacija o navodnim seks-aferama u kojima su navodno učestvovali.

Naime, poslednja u nizu (ukoliko se ispostavi da je tačna) verovatno će dospeti do naslovnih strana svih Srpskih medija, jer su u pitanju navodne seksi fotografije koje su dostavljene redakciji “TPKNEWS”, a na kojima je, kako tvrde, funkcionerka Gradske uprave grada Požarevca “kao od majke rođena”.

Požarevačka konkubina

U poruci koja je dostavljena redakciji “TPKNEWS”, navodi se da je dotična (njeno ime i prezime poznato redakciji) mlada partizanka “Konkubina” ne samo u Gradskoj upravi grada Požarevca, već je dobro poznaju i svi čelnici opština Braničevskog okruga. Ona, kako tvrdi izvor “TPKNEWS-a”, na poziv ispunjava sve seksualne želje, kako Gradskih čelnika Požarevca tako i opštinskih kada oni za to imaju potrebu.

Požarevačka konkubina

Naš izvor tvrdi da su ove golišave fotografije mlade požarevačke konkubine samo uvertira, s obzirom da postoje celi snimci seksualnih odnosa koje je imala sa pojedinim Gradskim čelnicima Požarevca a, i par lokalnih funkcionera opština iz Braničevskog okruga.

(Tpknews.com)

One Comment

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close