KOMUNALNA POLICIJA DERE POŽAREVLJANE: Mesec dana kako je pukla vodovodna cev u MZ Bulevar, a nadležni ćute

Umesto da požarevački “Vodovod” rešava glavne i bitne probleme vodosnabdevanja u gradu, građane Požarevca komunalna policija redovno maltretira i piše im novčane kazne, zato što zalivaju travnjake i bašte…

Foto: Z. J.

O najvećem problemu o kome se već mesec dana nemo ćuti i ne reaguje, obavestio nas je naš sugrađanin Z. J. koji nam je poslao slike iz mesne zajednice Bulevar, tačnije iz ulice Miloš Obilića ispred broja 75, gde može da se vidi curenje vode.

– Ja sam kao svaki savesni građanin više puta zvao Vodovod i prijavljivao ovaj problem, ali gospoda iz Vodovoda nisu se udostojila da se pojave i da ga reše. Takođe sam i više puta prijavljivao slab pritisak vode, ali oni su i na to samo nemo odgovorili – kazao nam je Z. J..

Ćutanjem i ne rešavanjem ovako bitnih problema, građani Požarevca se dovode u još veće probleme, jer slab pritisak vode im onemogućava normalan rad belih tehnika u domaćinstvu i dodatan rizik od kvarova.

Foto: Z. J.

S obzirom da računi za vodu koje plaćaju građani Požarevca, a koji su redovni i ni malo mali, Vodovod je dužan da zavrne rukave i obezbediti sigurno i kontinuirano snabdevanje vodom, umesto što šalje komunalnu policiju da iste te građane kazne.

(Tpknews.com/M. Joneker)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker