POLOŽEN KAMEN-TEMELJAC: “Ariva” gradi objekat u Požarevcu vredan dva miliona evra

Nemačka kompanija “Ariva” u četvrtak je u Požarevcu započela izgradnju novog poslovno-tehničkog objekta površine 2.000 kvadrata, u koji će uložiti dva miliona evra.

Gradonačelnik i direktor “Arive” polažu kamen-temeljac

Reč je o spratnom objektu koji se gradi u Ulici Đure Đakovića, na prostoru između diskonta DIS i budućeg ritejl parka “Stop Šop”.

Kamen-temeljac za novi objekat, koji će biti završen 25. jula, položili su generalni direktor “Arive” za Srbiju Dejan Bogunović, i gradonačelnik Požarevca Bane Spasović.

U novom objektu nalaziće se sve službe neophodne za održavanje voznog parka, koje će raditi u skladu da evropskim i svetskim standardima.

U sklopu izgradnje novog objekta, kompanija će u ovom rejonu sagraditi saobraćajnice dužine od oko 1 km i širine 7 metara, kao i trotoar širine 1,5 metara koji će biti na raspolaganju i vlasnicima ostalih objekata u neposrednoj okolini, kao i svim građanima Požarevca.

Pre gradnje novog objekta, “Ariva” je obnovila i autobusku stanicu u Požarevcu i u te radove uložila 250.000 evra. Ova kompanija u Srbiji posluje u 14 gradova i opština, sa 900 zaposlenih i 310 autobusa.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker