ADVOKAT DIREKTORA PZP POŽAREVAC DEMANTUJE: “Moj klijent nije vlasnik BMW-a, niti je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, niti je uhapšen!”

Redakcija portala TPKNEWS se javno izvinjava direktoru Preduzeća za puteve Požarevac Miloradu Bakaloviću zbog propusta nastalog u radu kada je greškom objavljeno da je on akter saobraćajne nesreće koja se dogodila u utorak uveče u Kosovskoj ulici u Požarevcu.

Direktor Preduzeća za puteve Požarevac, Milorad Bakalović/Foto: Screenshot YouTube/SatTv

11. januara na portalu TPKNEWS objavljen je članak pod nazivom “DIREKTOR PZP POŽAREVAC IZA REŠETAKA: Mortuz pijan BMW-om pokosio biciklistu u Kosovskoj“, u kome je, pored ostalog, navedeno da je Milorad Bakalović, direktor Preduzeća za puteve Požarevac upravljajući automobilom marke “BMW” u alkoholisanom stanju pokosio biciklistu u Kosovskoj ulici u Požarevcu, koji je zadobio teške telesne povrede.

Povodom ove objave Katarina Vulović iz Beograda, advokat direktora Preduzeća za puteve Požarevac, Milorada Bakalovića, uputila je demant u kome je navela da njen klijent nije vlasnik automobila marke BMW, niti je učestvovao, niti ima bilo kakve veze sa predmetnom saobraćajnom nezgodom i da nije uhapšen!

– Moj klijent je ozbiljan porodičan čovek, bez mrlje u svojoj ličnoj i profesionalnoj biografiji, rukovodilac ozbiljnog i društveno odgovornog preduzeća – navela je Vulović.

Zbog prvobitnog nesporazuma na relaciji redakcije portala TPKNEWS, PU Požarevac i pojedinih očevidaca sa lica mesta, došlo je do zamene sadašnjeg direktora i bivšeg direktora a sadašnjeg tehničkog direktora Preduzeća za puteve Požarevac, tako da ovim putem redakcija TPKNEWS upućuje javno izvinjenje direktoru Miloradu Bakaloviću.

Zbog ove očite greške naše redakcije, a i kako bi otklonili sve sumnje sa direktora Bakalovića, angažovali smo našeg Insajdera Mileta Sovu.

Kako saznaje Insajder Mile Sova, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak uveče u Kosovskoj ulici u Požarevcu, muškarac (82) koji je vozio bicikl zadobio je teške telesne povrede kada je na njega naleteo bivši direktor Preduzeća za puteve Požarevac, sadašnji tehnički direktor Željko Luković (54), koji je upravljao automobilom marke “VW Tuareg” registarskih oznaka PO-145XF i udario u zadnji deo bicikla.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozač “VW Tuarega”, sadašnji tehnički direktor Preduzeća za puteve Požarevac Željko Luković (54), imao 1,83 promila alkohola u krvi.

Biciklisti su u Opštoj bolnici Požarevac konstatovane teške telesne povrede. Zbog težine povreda hitno je prebačen u Urgentni centar u Beogradu na dalje lečenje.

Tako da je pijanom sadašnjem tehničkom direktoru Preduzeća za puteve Požarevac Lukoviću, a ne kako smo u prethodnoj objavi naveli direktoru Bakaloviću, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je uz, krivičnu prijavu, priveden nadležnom javnom tužiocu.

Ovom putem još jednom se javno izvinjavamo diroktoru Miloradu Bakaloviću i našim čitaocima zbog propusta u radu.

(Redakcija tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Pa u zemlji gde premijera ubiju u po bela dana i govore da je mafijaš i lopov oni isti koji su upravo to.Otišli su svi kojima se gadi ovo da gledaju ostali smo mi koji moramo ili nemamo kud.Žalosno je ovo sve

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker