PETROVAC NA MLAVI: Održana završna manifestacija „Takmičenja sela Srbije“ u Oreškovici

U nedelju 11. marta u Oreškovici, održana je završna manifestacija „Takmičenja sela Srbije za 2017. godinu“. Sveukupni pobednik takmičenja za sezonu 2017 je MZ Oreškovica, dok su drugo i treće mesto osvojile mesne zajednice Manastirica i Malo Laole.

Foto: petrovacnamlavi.rs

Kulturno prosvetni centar Petrovac je kao i prethodnih godina obezbedio vredne nagrade. Za pobednike – kompletno ozvučenje za potrebe mesne zajednice, dok su drugoplasirani i trećeplasirani dobili manju zvučnu opremu koju će koristiti njihova kulturno umetnička društva.

Završnom programu su prisustvovali i predstavnici lokalne samouprave, predsednik opštine Duško Nedinić, zamenik predsednika opštine Goran Ristić, predsednik SO Petrovac na Mlavi Milanče Aćimović, pomoćnici predsednika opštine Saša Živojinović, Boris Gvozdić i Dobrica Milosavljević.

Foto: petrovacnamlavi.rs

Ovom priredbom svečano je završeno takmičenje u sezoni 2017. godine i ujedno su u toku pripreme za novu sezonu „Takmičenja sela Srbije“ za opštinu Petrovac na Mlavi koje će najverovatnije početi u aprilu 2018. godine.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker