KRENULI U MANASTIR TUMANE: Teška saobraćajna nezgoda kod Velikog Gradišta, jedna osoba poginula

Na raskrsnici kod Srednjeva, opština Veliko Gradište, oko 14:30 časova dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice izgubilo život.

Foto: TPKNEWS

Kako potvrđuju u Policijskoj stanici u Velikom Gradištu, jedna osoba je preminula a tri je povređeno.

Do nesreće je došlo kada se automobil “Zastava 10” beogradskih tablica koja se kretala iz pravca Beranja, naglo ubrzalo pri ulasku u Srednjevo i nije se zaustavilo na znak stop i udarilo direktno u levu prednju bočnu stranu u automobil “Sitroen C5” koji se kretao iz pravca Doljašnjice, na putu sa prvenstvom prolaza. Vozaču vozila “Sitroen C5” odmah su se uključili vazdušni jastuci i on nije nepovređen.

Kako saznaje TPKNEWS, u automobilu “Zastava 10” bila je porodica iz Beograda Majka koja je upravljala vozilom, njena dva sina 12 i 16 godina i njihova baka koji su krenuli u manastir Tumane.

Starija žena, suvozač u „Zastavi“ od zadobijenih povreda preminula je na licu mesta, dok su majka i dvanajstogodišnjak sa mesta udesa hitno prebačeni u požarevačku bolnicu sa teškim telesnim povredama opasne po život. Šesnajstogodišnjak je odveden u Dom zdravlja u Velikom Gradištu, i nakon štto se požalio na bolove u grudnom košu i ramenu, transportovan je u požarevačku bolnicu.

Majka i starije dete prebačeni su kasnije u Beograd, jer su beogradski osiguranici i lakše su povređeni, dok je starije dete, sa teškim povredama, zadržano u Požarevcu.

Uviđaj radi Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu i još uvek je u toku. Zastoja u saobraćaju nema, ali je saobraćaj bio usporen jer je bila prohodna samo jedna traka.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker