POTVRĐEN PRVI SLUČAJ KORONE U VELIKOM GRADIŠTU: Žena iz Češljeve Bare zaražena u Austriji

Na infektivnoj klinici u Požarevcu, zbrinut je pacijent kod koga je potvrđen korona virus COVID-19. Ovo je prvi slučaj zaraze u Braničevskom okrugu, potvrđeno je “TPKNEWS-u”.

Virusom korona zaražena je žena iz sela Češljeva Bara, opština Veliko Gradište, koja je prinudno hospitalizovana zbog simptoma koji su ukazivali da možda boluje od ove bolesti.

– Reč je o ženi koja je 6. marta doputovala u svoje selo iz Austrije gde živi zbog posla, a komšije su kasnije posumnjale da je zaražena. Pošto nije odlazila kod lekara, ni na nagovor komšija, nju je 13. marta prijavila jedna komšinica, pa je odmah prinudno hospitalizovana, – rekli su za TPKNEWS zaposleni iz Doma zdravlja Veliko Gradište.

Njeno stanje trenutno je stabilno i redovno se prati. Ovo je prvi registrovani slučaj zaraze od virusa korona u Braničevskom okrugu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Interesuje me dali je zena doputovala busom ili autom, posto sam ja putovala isto busom 6. marta i bilo bi dobro da se utvrdi kako je stigla u Srbiju. Ja sam doputovala Bobby busom a on je iz Cesljeve Bare.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker