NAPAD U POŽAREVCU: Pijan nožem ubo vlasnika kafea „Lion“ (FOTO)

Mišel Nenadić (46), radnik obezbeđenja Gradske uprave Požarevac, uhapšen je jer je u utorak uveče, oko 19 sati, nožem ubo vlasnika kafea „Lion“, Dejana Lilkovića (52), zvanog Suki.

Mesto napada u kafe „Lion“

Lilkovića je Hitna pomoć, sa teškom povredom, prebacila u Opštu bolnicu, gde je odmah operisan. U bolnicu je odvežen i Nenadić, kako bi se podvrgao alko-testu, ali i da bi mu se sanirala povreda desne ruke, jer je samog sebe posekao kad je, pijan, potegao nož.

Prema nezvaničnim informacijama, Nenadić je u utorak uveče, nešto pre 19 sati, svratio u kafanu „Lipov lad“, u alkoholisanom stanju. Pošto je počeo da galami i ometa goste, konobar ga je ubedio da napusti lokal. On se onda uputio u kafe „Lion“ u Ulicu Čede Vasovića, i tamo počeo da galami i uznemirava goste. Tada mu je prišao vlasnik kafea i pokušao da ga smiri i izvede napolje. Međutim, on je krenuo da ga vređa, a onda je izvadio nož i njime ubo Lilkovića u desnu stranu grudnog koša.

Policijska traka ispred kafea „Lion“

Ubrzo su na lice mesta stigli policija i Hitna pomoć, koja je Lilkovića, u svesnom stanju, prevezla u bolnicu, u kojoj se još uvek nalazi.

Mišel Nenadić (prvi s leva) na litiji, sa nekadašnjim čelnicima grada – Miodragom Milosavljevićem i Miomirom Ilićem

Za sada nema zvaničnih informacija o tome da li je u životnoj opasnosti ili u stabilnom stanju.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker