PANIKA U GRADSKOJ UPRAVI POŽAREVAC: Ko će vratiti proviziju za namešten tender?

Načelnik uprave Aleksandar Simonović pod istragom za primanje mita! Plaćeno putovanje na Mauricijus za Simonovića i njegovu ljubavnicu Mariju Papović!

Kako saznaje TPKNEWS od pouzdanog izvora, u Požarevcu je na pomolu još jedan skandal lokalnih korumpiranih funkcionera!

Vlasnica Continental Turs-a Emina Mladenović i njen suprug suvlasnik Ljubiša Lazić Mladenović nakon raskida Ugovora i poništenja nameštenog za njih tendera za javno-privatno partnerstvo subvencionisanog prevoza, od strane Republičke komisije za zaštitu zakonitosti i prava ponuđaca, potražuju novac koji su dali da bi tender dobili, nazad!

Naime, kako TPKNEWS nezvanično saznaje, vlasnici Continentala su podneli i krivičnu prijavu VJT, protiv načelnika gradske uprave Grada Požarevca Aleksandra Simonovića, za krivično delo iznude. Kako bi bili konkurentni i uspeli da sačuvaju svoju kompaniju od propasti, naročito u vreme korone. Načelnik uprave Simonović im je preko svoje ljubavnice Marije Papović, inače direktorke Parking servisa, preneo ponudu, da za cifru od 50.000 evra može da sredi da baš njihova firma dobije spornu javnu nabavku.

Naravno, cifra je morala da bude baš tolika jer se moraju namiriti i ostali učesnici.

Nemajući kud, novac su pozajmili i isti predali Simonoviću a takođe su uplatili i putovanje na Mauricijus za Simonovića i Papovovićevu, na čije ime glase i avionske karte.

Inače, ovaj dvojac je već duže vreme u ljubavnoj vezi. Putovanje je inače odloženo zbog korone a Emina Mladenović poseduje sve dokaze o uplati putovanja.

VLASNICI CONTINENTAL TURS-a SU VEOMA BESNI

Prema rečima našeg sagovornika, vlasnici Continental Turs-a Emina Mladenović i njen suprug suvlasnik Ljubiša Lazić Mladenović spremni su da i oni krivično odgovaraju, ali odgovaraće i korumpirani fukcioneri koji su ih i izigrali!

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Kakistokratija I Kleptokratija (vladavina najgorih ljudi i lopina)!!!

    A,na sve te činjenice Tužilaštvo i Policija ćute i prave se mrtvi umesto da postupaju po službenoj dužnosti i pohapse sve vlastodršce-kabadahije, tajkune-lopine i ostalu UDBA-ŠKU fukaru!!!

    Bukagije i LUSTRACIJA za sve vlastodršce-kabadahije, tajkune-lopine i ostalu UDBA-ŠKU fukaru!!!

    POBUNA DO SLOBODE!!!

  2. Ista situacija je i u Kučevu, lokalni bos Aleksandar Perišić zvani Aca Karatista vedri i oblači uz pomoć Nenada Mikića zamenika predsednika opštine koji je inače i robijao zbog krađe. Naravno da je Ivan Rajčić predsednik opštine samo figura koja je eto tu zato što mora da bude neko. Mali Rajčić ne zna ni gde se nalazi a kamoli da vodi opštinu. Verovatno se svi tenderi nameštaju, Boske, kum Ace Karatiste šalje novac iz Ministarstva privrede i samo se drpiše. Užas od opštine i vladavine kriminalne naprednjačke vlasti na čelu sa Novicom Janosevicem koji je ujedno i predsednik Vlaha.

  3. Poštovani ili poštovana M. Glišić i poštovana Miro, ja na vaše komentare nemam šta ni da dodam ni da oduzme, predpostavljam a i znam da je sve tačno i istinito. Ovo je uhvatilo maha i sa ovom vlašću nema šanse da se iskoreni. Zato narode u interesu naše dece i svih nas dobro razmislite kome će te 3 aprila dati svoj glas.

  4. Organizatori kojima Simonovic nosi pare su izvrsitelj-krimos ii njegov gazda. Oni su nesrecnim ljudima obecali posao, navukli ga da kupi autobuse na kredit, uzeli tal i od kredita i od autobusa(verovatno) a sada neko neko trazi jos para kako bi odmrznuo ceo posao sa JPP. Simonovic je bio izvrsilac i organizator, po nalogu, sto bi rekli sitna riba. Sto bi rekao Bili Piton, veliki su to razbojnici.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker