SRPSKI PROVALNICI UHAPŠENI U BEČU: Slobodne vikende iz zatvora koristio za pljačke!

Srpski razbojnici su duže vreme provaljivali u stanove po Beču i krali skupoceni nakit i razne električne uređaje.

Foto: LPD Vienna

Austrijska policija je nakon opsežne istrage, uspela da reši niz provala. Tri državljana Srbije (42, 46 i 53) su 23. januara uhapšeni, od kojih je jedan već bio u zatvoru.

Kako prenose mediji, policija je već duže vremena pratila dvojicu Srba (42 i 46). Dan pre nego što su ih uhapsili, prilikom provale u jednom stanu naišao je vlasnik koji ih je zatekao na delu, oni su vlasnika stana napali i udarili nekoliko puta. On je pao, a dvojica Srba su istrčali iz stana i ušli u automobil kako bi pobegli sa lica mesta.

Međutim, bez obzira na situaciju, Bečlija je istrčao za njima i fotografisao registarsku tablicu. Kada je policajca locirala i pretresla vozilo 23. januara, ozloglašeni lopovi su već napravili sledeći pokušaj provale.

Tokom saslušanja, policija je saznala i za trećeg saučesnika (53) koji je takođe državljanin Srbije i koji se nalazi u zatvoru na odsluženju kazne, a koji je učestvovao u provalama tokom slobodnih vikenda koje je imao zbog dobrog vladanja.

Trenutno policija i dalje utvrđuje da li postoje drugi saučesnici i da li su počinjeni drugi zločini. Policija je do sada uspela da rasvetli 29 provala koje su Srbi počinili. Lopovi su iz stanova u kojima su provalili odneli gotovinu, nakit i razne električne uređaje u vrednosti oko 126.000 evra.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker