ČEKA GA 20 GODINA ROBIJE: Srbin iskoristio priliku i pobegao iz zatvora u Italiji!

Srbin (43) koji je osuđen na 20 godina zatvora u Italiji, uspeo je da pobegne zatvorskim stražarima koji su ga odveli u bolnicu zbog zdravstvenih tegoba na koje se prethodno žalio.

Foto: ANSA

Kako prenosi italijanski portal Fanpage.it, osuđenik je uspeo da pobegne iz bolnice u Kazerti, ali je na slobodi proveo svega nekoliko sati, jer su ga karabinijeri posle potrage uhapsili u blizini autobuske stanice.

– Muškarac poreklom iz Srbije dovezen je u bolnicu u Kazerti kako bi mu se ukazala medicinska pomoć, ali kada je ušao u hol zgrade on je uspeo da pobegao – piše italijanski portal.

Njegov nestanak je odmah registrovan i prijavljen policiji u Kazerti, koja je hitro reagovala i poslala dopis Kancelariji za opštu prevenciju i javnu pomoć.

Nakon prijave, postavljeni su kontrolni punktovi duž svih javnih puteva koje bi Srbin verovatno koristio za bekstvo.

– Inspektori su pretražili i parkove između železničke i autibuske stanice i iza žbunja su ugledali sakrivenog muškarca, koji je prema opisu ličion na begunca iz Srbije – prenose mediji.

Srbin je imao i zaštitnu masku na licu, a kada su policajci pokušali da ga legitimišu i privedu, pružao je otpor. Međutim, operativci su uspeli da ga savladaju i vraćen je u zatvor.

– On se nalazi iza rešetaka zbog krivičnih dela protiv imovine, jer je godinama pljačkao po Italiji – pišu italijanski mediji.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker