NOVA GEJ AFERA DRMA BRANIČEVSKI OKRUG: Poznati Petrovčanin u vezi sa uspešnim muškarcem iz Požarevca (FOTO)

Jedan, široj javnosti veoma poznat Petrovčanin u vezi je sa uspešnim muškarcem iz Požarevca, koji je vrlo prisutan u javnom životu i lokalnim medijima. Njih dvojica su, trenutno, glavna tema u petrovačkoj čaršiji.

Foto: Screenshot

Oni su, kako tvrdi naš izvor, već više od godinu dana u vezi, koju su pojedinci tek nedavno otkrili nakon što je procureo video snimak u kome su njih dvoje u strastvenoj akciji u kupatilu u kadi, pa se pročulo nakon što je video snimak deljen po viber grupama, a kako bi zaštitili sebe, njih dvojica se ne pojavljuju zajedno čak ni u velikom društvu na istom mestu.

Da napomenemo, naša redakcija poseduje sporni snimak, ali zbog veoma eksplicitnog seksualnog sadržaja doneta je odluka da ga ne objavljujemo. Umesto snimka, dočaraćemo vam sve to fotografijama (Screenshotovi) snimka.

Oni za sada vešto uspevaju da izbegnu bilo kakve spekulacije da između njih ima nešto više od prijateljstva. Sklonost ka istom polu obojica kriju kao zmija noge, a kao paravan im služi to što se u javnosti prikazuju kao osobe koje nemaju nikakvog dodira sa pripadnicima gej populacije, ali i da žele da svoj privatni život zadrže za sebe.

Naš izvor koji je do detalja upućen u ovu tajnu vezu, ističe da njihova ljubav trenutno cveta, i da bi da žive negde van Srbije, sigurno i ozvaničili svoju ljubav.

Naime, kako naš izvor dalje navodi, njih dvoje imaju posebne fetiše, pa tako po petrovačkoj čaršiji čuju se priče da uspešni muškarac iz Požarevca uživa u transformaciji u ženu, kao i u nošenju seksi veša – mrežastih čarapa, gaćica i visokih štikli, dok posebno voli da nosi duge perike u raznim bojama.

(Tpknews.com/S. Andrijana)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker