KOSTOLČANI TVRDE: Đerdapci su prodali meč za 1.000 evra!?

Braničevska okružna liga čini se nikada zanimljivija! Nakon deset odigranih utakmica u maloj prednosti su Đerdapci, a za vrat im duvaju Rudari.

Poslednji u nizu derbija odigran je u Golupcu gde je FK „Rudar Kostolac“ posle preokreta savladao domaćina FK „Đerdap Golubac“ (1:2), a po čaršiji grada na Dunavu počela je priča o nameštanju ovog duela, odnosno o prodaji. Čak je utvrđena i cena, a u pitanju je 1.000 evra!

Kako je za “TPKNEWS” rekao jedan meštanin Golupca:

– Ako je tačno da je FK „Đerdap Golubac“ odnosno ljudi iz Đerdapa prodali utakmicu Rudaru za 1.000 evra, a kažu gde ima vatre ima i dima, to je sramota za naš fudbal. “Dva loša ubiše Miloša”! Ali, nema veze, bar ljubitelji fudbala su svesni situacije u fudbalu opštine Golubac. Nikada neće biti kvaliteta, dok je fukara koje misle da to ide tako. Fudbal se igra zbog publike – priča sa dozom ogorčenja ovaj meštanin Golupca.

Našoj redakciji javila se osoba iz uprave Rudara koja je zatražila da njen identitet ostane anoniman, koja nam je potvrdila da je poslednji susret između ove dve ekipe bio namešten:

– Jeste, tačno je da je poslednji susret između Rudara i Đerdapa bio namešten. Nama su tada bila potrebna ta 3 boda jer nam je pretilo ispadanja iz lige. Sada uprava Đerdapa od nas traži da vratimo dug. Međutim, koji dum mi njima da vratimo, ako smo mi ta 3 boda platili? Mi smo za tu utakmicu dali 1.000 evra, a ko je pare uzeo, to neka oni utvrde – , ispričala je za “TPKNEWS” ova osoba iz uprave Rudara.

U vezi ove afere koja je zadesila FK „Đerdap Golubac“, oglasio se i predsednik kluba Jovica Josić Kiki:

– Nisam mogao izdržati, a da ne reagujem na prozivke određenih ljudi, što se tiče naše utakmice sa FK „Rudar Kostolac“. Ova ekipa FK Đerdapa je spremna na sve i svakog može da pobedi a na kraju prvenstva to će i dokazati. Najlakše je da se baviš prevarama a najteže da se igra fudbal, a Rudar je po tome veoma poznat. Nije prvi put da se zadužuju, pa neće da vrate dug. A to što tvrde da su platili 3 boda, neka iznesu dokaze za to, kome su dali i kada – , kazao je predsednik kluba Jovica Josić Kiki.

Kako god da bilo, svaka strana ima svoju verziju, utakmica između FK „Rudar Kostolac“ i FK „Đerdap Golubac“ igra se u subotu 19. oktobra, pa videćemo ishod rezultata na kraju.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker