MALOLETNICE POZIVAO NA S*KS?! Petrovačka policija uhapsila taksistu pedofila iz Velikog Popovca

Petrovačka policija je uhapsila i privela istražnom sudiji Osnovnog suda u tom gradu taksistu “Maxi taksija” D.T. (48) iz Velikog Popovca koji se tereti da je uznemiravao maloletnicu porukama seksualne sadržine i zakazivao ljubavne sastanke.

Foto: Screenshot Instagram

Policija ovo delo kvalifikuje kao „iskorišćavanje računarske mreže i komunikacije drugim tehničkim sredstvom za izvršenje krivičnih dela protiv polne slobode prema maloletnom licu.”

Kako saznajemo, od izvora bliskog istrazi, D.T. je 1. novembra ove godine u večernjim časovima sa svog mobilnog telefona preko aplikacije “Viber” pozvao maloletnicu (16). Kada se ona javila, on je najpre krenuo sa komplimentima, a zatim prešao na direktne ponude.

– Devojčica od 16 godina ispričala je policiji da je D.T. zvao više puta te večeri, govoreći joj između ostalog “Imaš lepe si*e”, “Hajde da se ljubimo” ili “Baš su ti lepe noge, daj da vidim šta imaš između njih”. On je mogao žrtvi da vidi sliku na “Viberu” – rekao je izvor blizak istrazi.

Ovaj događaj je maloletica prijavila policiji, nakon čega je policija uhapsila i privela D.T. u službene prostorije i tom prilikom oduzela mobilni telefon, u kome je pronašla poruke seksualne sadržine.

Takođe postoje osnovi sumnje da je D.T. na isti način u više navrata uznemiravao devojčice i mlade devojke pozivajući ih na ljubavni sastanak, a kako je za to koristio svoj telefon, policija je lako ušla u trag svih poruka.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker