INTERPOL TRAŽI SUROVU KUČEVJANKU: Ona i policajac su monstruozno ubili zlatara iz Trsta

Olivera Petrović Ristić, državljanka Srbije, poreklom iz okoline Kučeva, najtraženija je žena u Italiji zbog brutalnog ubistva tršćanskog zlatara Alda Karlija (75).

Olivera Rastić Petrović/Foto: eumostwanted.eu

Ona se našla u najnovijoj kampanji Europola “Kriminal nema pol”, u kojoj su prikazane najtraženije žene iz svih država Evrope.

Sve članice Europola, 21 država, izabrale su po jednog od svojih najtraženijih begunaca kao predstavnika ove kampanje, a “čast” Italije brani upravo ova surova Kučevljanka.

U istrazi zločina koji je uznemirio italijansku javnost, utvrđeno je da je zlatara Karlija ubila grupa Srba, i to po nalogu Olivere Petrović Ristić, koja mu je povremeno pružala seksualne usluge a za uzvrat je, osim para, uzimala i dragulje. Olivera i saučesnici, među kojima je navodno bio i saobraćajac iz Srbije Milana Pešić, upali su u kuću zlatara u okolini Trsta, vezali ga, mučili, davili i tukli da bi im rekao gde je novac, koji je navodno zaradio u poslu sa saradnicom iz Srbije i koji je deponovao na računu u Austriji.

Međutim, Aldi je od povreda preminuo, a ubice, među kojima i inicijator zločina Olivera Ristić Petrović, pobegle pa je za njima raspisane poternice.

Olivera Rastić Petrović/Foto: eumostwanted.eu

Italijanski istražitelji su utvrdili da je ubijeni Karli još od 2011. sarađivao sa Oliverom, kojoj je u poslednjih sedam godina pozajmio čak 240.000 evra, što u gotovini što u nakitu. Ubijeni Karli, pisali su mediji na Apeninima, bio je umešan u mrežu prostitucije i prodaje dragulja na crnom tržištu.

PLJAČKAO I UBIJAO ZBOG OLIVERE?

Zanimljivo je da kriminalna karijera Milana Pešića počinje nakon što je njihovo druženje preraslo u ljubavnu vezu. Da li po Oliverinom nagovoru ili jednostavno dojavi, da u kući jednog muškarca u Surčinu ima para, Pešić je sa saučesnikom maltretirao čoveka, ali im je plen bio samo nekoliko hiljada dinara. Uhapšen je, priznao je razbojništvo i pušten je, što je iskoristio da se Oliveri pridruži u Italiji. Posle zločina na “čizmi”, Pešić se vratio u Srbiju, ali je u aprilu 2018. uhapšen zbog serije razbojništava, u kojima je “zaradio” više od deset hiljada evra. Interesantno je da u momentu hapšenja kod sebe nije imao para, pa se verovalo da je sav novac upravo dao Oliveri.

UCENJIVALA MONAHA

O Oliveri Petrović Ristić italijanski mediji su pisali i pre skoro deceniju kada je uhapšena nakon što je od jednog 80-godišnjeg monaha uzela skoro 50.000 evra. Novac joj je davao za “lečenje oca”. Na kraju je monaha zavela, snimila seksualni odnos sa njim. Pokušala je da ga uceni navodeći da će snimak staviti na internet, ali je on to prijavio policiji pa je uhapšena.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker