UBIO MILOŠA IZ LIČNOG NEZADOVOLJSTVA: Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno potvrdio optužnicu protiv monstruma iz Požarevca

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je potvrdio optužnicu protiv Neđeljka Đurovića iz Požarevca kojom se tereti da je 27. januara ove godine rano ujutru na smrt izbo Miloša Mileusnića, ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, pa će mu uskoro početi suđenje.

Ubica Neđeljko Đurović/Foto: Privatna arhiva

Ovom odlukom od 12. decembra odbijena je žalba Đurovićeve odbrane i potvrđeno je rešenje Višeg suda u Beogradu kojim je u oktobru potvrđena optužnica protiv njega, rekla je za Tanjug portparolka Apelacionog suda u Beogradu Mirajana Piljić.

Đurović se nalazi u pritvoru od hapšenja.

Potvrđenom optužnicom Višeg javnog tužilaštva, on se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora.

Njemu će u Višem sudu uskoro biti zakazan početak suđenja.

Đurović je zimus na saslušanju u tužilaštvu negirao ubistvo, tvrdio je da uopšte nije bio u Ulici Dimitrija Tucovića u vreme ubistva, iako je, prema pisanju medija dan ranije, u policiji priznao ubistvo, koje je navodno izvršio iz “ličnog nezadovoljstva”, iako ubijenog nikada pre nije video.

Prema pisanju medija, Đurović je iz imućne porodice iz Požarevca, ali godinama živi u Beogradu, gde su mu roditelji kupili stan.

U Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari 27. januara ujutru izboden je Miloš Mileusnić, student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

(Tpknews.com/Tanjug)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker