ACA CRNOGORAC: Na platnom spisku kučevačkog bosa i sva požarevačka elita iz pravosuđa i drugih organa

Aleksandar Perišić, ili kako ga svi od milošte zovu Aca Crnogorac, najveći kučevački-crnogorski bos je veoma blizak sa državnim sekretarom Draganom Stevanovićem – zvanim Boske, dok u Požarevcu je veoma blizak sa bivšim načelnikom OKP, Vladicom Tasićem koji je samo tako počišćen sa gomljivom metlom.

Aleksandar Perisić- ćelavi Milogorac/Foto: Privatna arhiva

Takođe, dobar je i sa predsednikom Privrednog suda, kontraverznim Sinišom Nedeljkovićem, koji je išao na pasulj prebranac kod osuđenog Saše Obradovića koji je tada bio sekretar Crvenog krsta, misleći da će zaštiti svog prijatelja od hapšenja, pa mu je zaposlio ženu.

Sve je ovo samo jedan mali deo skupine velikog kučevačko-crnogorskog bosa, Ace Crnogorca.

Inače, nadležni organi, ako ih uopšte ima, trebali bi da ispitaju finansijske tokove novca između opštine Kučevo i hotela. Da li postoje fiktivni računi? A i da ispitaju ugovore o zakupu sportskih terena i da li se izmiruju obaveze? O čemu smo u više navrata pisali.

Požarevačka tužilaštvo treba da se usredsredi na takve slučajeve, a ne da samo zapošljavaju svoju decu u požarevačkom sudu.

Nastaviće se…i biće zanimljivo…

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

136 Komentari

  1. Jel ima negde gde nije Aco Crnogorac umešan.Uzima novac od građana ako hoce da se neko zaposli,spopada mlade devojke a utaju poreza i kombinacije na relaciji OPŠTINA-HOTEL svima su poznate.

  2. Dragan Stevanovic Boske je vencani kum Aci Karatisti. U proteklih tri godine 100% sredstva za asfaltiranje puteva u opstini Kucevo su dolazila iz ministarstva gde je Boske drzavni sekretar prvo u ministarstvu privrede a posle u ministarstvu gradjevine. Radove je uvek izvodilo preduzece PZP vlasnika iz Berana izvesnog Radunovica koji je u nekim familijarnim odnosima sa Acom Karatistom. Bosanac Bakalovic direktor PZP je cest gost u hotelu Rudnik. Odbornici iz bivseg saziva skupstine i gradjani opstine Kucevo ne znaju cenu nijednog kilometara asfaltiranog puta. Prica se po Kucevu da se cene dupliraju a da kriminalni klan deli novac medjusobno. Aca se hvalio da je kod njega i brat predsednika drzave na platnom spisku jer ne bi mogao nista da radi bez njega.

  3. Čitajući objave na TPK NEWS svatio sam da je počeo rat u SNS stranci pa su nezadovoljni članovi počeli da pišu o svom šefu Perišiću,o njegovim malverzacijama i švaleracijama.Po našim saznanjima najviše razloga da budu nezadovoljni jer su očekivali da ce napredovati i da ce ih Perišić nagraditi i da ce da im ponudi bolju i udobniju fotelju su Dragan Šuša,Novica Janošević,Raša kafa.Samo sanjajte,nema za vas mesta jer su sve fotelje “rezervisane”.A vi i dalje nastavite da pišete za TPK NEWS i iznosite sve što znate o svom šefu Aci Crnogorcu.

    1. Zvonko Kleptomane Zvončice kad si 30 godina pušio kumu Perišiću je ti ga metnuo malo u guzicu ili si ga samo dudlao? Jedno je sigurno, imaš 30 godina pušačkog i 40 godina lopovskog staža😄😄….

  4. Javna je tajna da Aco Crnogorac ima debele veze u policiji, tuzilastvu i pravosudju. Pitajte rome iz Brodice kod koga idu kad imaju neki problem sa drzavnim institucijama. Tarife se znaju i zavise od tezine slucaja. Da je Srbija normalna drzava Aco, policajci, tuzioci, sudije i advokati bi odavno bili u zatvoru.

  5. Meni je ovaj lik nebitan, podseća me na šibicara. Najverovatnije da je policijska pevačica pa ga tolerišu. Ne znam ga lično ali mi nekako smrdi izdaleka.

  6. Да није био добар кучевљани не би гласали за СНС? Само напред, напредно брате Ацо, ј°би сељаке пут им не показуј. Боље нису ни заслужили. Да није било тебе не би никад чули да постоји трамвај, зоо врт и опера.

  7. A zašto ću ja najviše da naje*em kad su me šef Aca i Novica terali sve da pišem i da ih branim a da napadam Zvonka,Brsana,Cobeta😪😪😪😪😪😪

  8. Kume Aco oteraj ovu budalu što je prodao porodicu kvazimodo Šušu jer on nijé normalan.To je takav lopov da Dom zdravlja nije nikad imao takvu bitangu i takvog lopova.On piše tekstove za TPK NEWS kao i komentare pa priča po gradu da ja i tvoj kum Novica pišemo.Je*em ga usta završiće na novom radnom mestu u Rakovoj bari.

  9. Crnogorski bos poslao mejlom clanovima sns,botovima sns i internet timu.Svi da me branite od napada preko društvenih mreža i TPK NEWS u suprotnom dobićete svi otkaze.🤣🤣🤣

  10. Fraće Aco pa još nisi ukapireo da za tebom laju pljuju i pišedu protivu teb a prestavlju se kai da te voledu a mrzedu te kao pca.Mlogo protiv teb pišedu šušukak skotbot Dragan,Fraći Novica Janoš i Raša turska kafa.Proveraj to sve pa će mi kazuješ jer Burduš sve saznuje i ne krije ništa od teb.

  11. Stiglo naređenje da šef Aco mora da se brani.Prvi se uvek javi da komentariše Šuša kvazimodo ćoravko i ćopavko ali imamo i dobre vesti za njega.Rešio Zeka iz Neresnice da mu pokloni štule folkorne sekcije kako bi mogao da se kreće po putu na njima jer ovako ćopav nije u vinklu i vuče u stranu kao pokojni Cakoje.🤣🤣🤣

  12. Samo ti nastavi da pišeš i da se kriješ iza moga imena,tebi treba da ugrade mozak jer ga uopšte nemaš.Videćeš šta će uskoro da ti se desi i ljubićeš me ku*ac svaki dan da ti oprostim.I za onaj snimak što si me namestio pa si pustio priču po gradu da je to uradio Zoran Bučinac kako bi me i sa njim posvađao skupo će da te košta.Zbog tog nameštenog snimka dzukelo jedna građani su me osuđivali i nisu hteli da glasaju za mene.

    1. Šušukane Dragomane da te pitujem nešta.Ćeš da te vikamo da dojdeš za homoljsku motivu da ni budeš RUSALJKA da se valješ i obrćeš po zemjle u nesves i dozivlješ boga penisa i ako slucajno uvatiš nešto veliko u tom prevrtanju po zemlju a bude veliko i tvrdo nemo se uplašiš neje to ruka to je moj ona klenko dokolenko.😉😉će si čujemo preko natela ako će pristaneš.Aj ćo.

  13. Bravo Kučevljani. Samo se vi pljujte medjusobno što više. Ne zaboravite da vas mi spavači samo posmatramo. A zna se kada se spavači probude i krenu šta bude. Pa kom opanci kom obojci tj vama debele robije. Robijaši jedva čekaju nove da im dodju. Biće veselo.

  14. Šušukanka Rusaljkanka spremaj se za Homoljske motive,bićeš atrakcija.Dobro ce da te maskiraju tako ćoravog i ćopavog.Burduš je spremio karmin,čakšire i maramu a za pi*ku ne treba da brine jer si ti jedna velika pi*ketina a imaš i ogromnu rupetinu na šup*u😂😂😂😂

  15. Pa šta ako sam studirao 13 godina,bitno je da sam sada sekretar OOSNS i da znam puno reči i izraza i da sam elokventan.Hvala vam….hvala…hvala….hvala….hvala…prijatno…
    doviđenja…sjajno….prijatno….sjajno….hvala vam….hvala….hvala….hvala…hvala….prijatno…..doviđenja…..sjajno…..prijatno….sjajno….hvala….sjajno…..

  16. Pa sta ako sam studirao 13 godina jedino tako sam imao šanse da postanem sekretar OOSNS.Hvala vam,hvala,hvala,hvala,hvala,sjajno,prijatno,doviđenja,sjajno,prijatno,hvala,doviđenja,sjajno,prijatno,hvala,hvala,hvala,doviđenja sjajno

  17. Priznajem da sam studirao 13 godina ali to mi je bila jedina šansa da postanem sekretar OOSNS jer da sam na vreme završio nikad me nebi postavili na to mesto.A i kulturan sam,ne psujem a i vaspitan sam,to se vidi iz komentara lažnih imena iza kojih se ja krijem.Hvala vam….hvala….hvala…..hvala…hvala…..prijatno…doviđenja….sjajno….prijatno….sjajno….hvala…hvala vam….prijatno……sjajno…..hvala….doviđenja….prijatno….sjajno…hvala….

    1. Zvonko Kleptomane Zvončice kad si 30 godina pušio kumu Perišiću je ti ga metnuo malo u guzicu ili si ga samo dudlao? Jedno je sigurno, imaš 30 godina pušačkog i 40 godina lopovskog staža😄😄..

  18. Lele,lele,kakav sastav internet tima koji predvodi bot Dragan Šuša🤣E Novice pa si načisto odlepio,tebi je ona stvar stalno u ustima jer po komentarima je često koristiš.🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    1. Zvonko Kleptomane Zvončice kad si 30 godina pušio kumu Perišiću je ti ga metnuo malo u guzicu ili si ga samo dudlao? Jedno je sigurno, imaš 30 godina pušačkog i 40 godina lopovskog staža😄😄..

  19. Ti se Novice načisto odlepio😂😂Tebi nems pmoći.Vrni se u selo da nastaviš da radiš poso za koji se školovo.Špricaj krave,bikove,veprove…..man se politike jer to više nije za teb.Bolje i lubenice da sadiš sa mumu paduri neg da krečiš i obeležavaš ulice.I pod hitno da daš ostavku na mesto šefa groblja 3 spomenika jer nisi napredovao a obećali su da će da te unaprede da budeš šef groblja 4 spomenika.

  20. Zvonko Kleptomane Zvončice kad si 30 godina pušio kumu Perišiću je ti ga metnuo malo u guzicu ili si ga samo dudlao? Jedno je sigurno, imaš 30 godina pušačkog i 40 godina lopovskog staža😄😄.

  21. Fraći Nole nesam znavao da voleš da sisaš ki*u da dojdeš kod meneka i da povedeš Dragana šušukana skotabota i nas fraćeta Acu iz hotelu da vi svima turim u usta mojega klenka dokolenka.😉Aj ćo.

  22. Neću da pu*im Burdušu klenka dokolenka 😪😪😪😭😭😭😭😭Hvala vam…..hvala…..hvala….hvala…..hvala……prijatno…..hvala…..sjajno…..doviđenja…..sjajno….prijatno……hvala……doviđenja…..sjajno…
    .hvala..😪😪😪

  23. Zvonko Kleptomane jel tačno da si pušio Šomiju i Noletu da bi ti dali 14 miliona za Zvižd koje si posle pokrao?

  24. Nole kume ti si zaboravio da si bio PREDSEDNIK OPŠTINE i da si sve fakture i odobrena sredstva za Zvižd i za Fk Kaona ti potpisivao kao i za ostale fiktivne klubove u fiktivnoj OPŠTINSKOJ LIGI.Ti si toliko uzeo para da si mi rekao da ces da kupiš kola,kuću i 2-3 stana a ja sam primao 30.000.dinara a obećao si mi da ću i ja da imam deo tih para.Zaje*ao si me ali nema veze.

  25. Zvone Zvončice Kleptomane Kleptoje ti javno ptiznaješ da si pokrao 14 miliona šta si radio sa tim parama? Priča se da si išao na plastičnu operaciju čmara. Dobro će ti doći sad kad odeš u bajbok

  26. Novice Vepru sve je istina što se piše o tebi dok si bio PREDSEDNIK OPŠTINE.Pokrao si pare preko fiktivnih klubova a najviše preko FK Kaona preko 5 miliona.Dok sam bio PREDSEDNIK OPŠTINE sve tvoje papire koji si potpisao sam proverio i ustanovio da si iz budzeta drpio preko 25 miliona dinara.Imaš sreću što je Ćuka bio čovek pa te je spasao jer zaglavio u Zabeli najmanje 20 godina robije.O kamionima sa rizlom neću da pričam jer svi znaju šta i kako si muvao.Ti si najveći lopov koji je ikada Kučevo imalo.

  27. Zvonko Kleptomane Zvončice ja ti kažem da si jedno govedo lopovsko što se kurva za pare. Pokrao si pare što ste dobili od Djilasa. Lepo te pitao Lale gde su pare a ti si rekao da nema para. Pare si ukrao da nebi mogli da predamo listu. Sve se zna stoko lopovska. Prodao si se po ko zna koji put. Jebali te Susa, Mikić, Rajčić Janošević i ostali….

  28. Zvonko Kleptomane Zvončice sve pare svih klubova su išle tebi lopužo meni nisi hteo da daš dinar stoko lažljiva, ni pivo jedno nisi častio. Morao sam na račun opštine da kupujem pivo, cigare i belu kafu a obećao si delimo pola pola posle si lagao da si pare dao ćuki. Morao sam da zatvorim sve klubove da bi tebi išle pare e zato sam ti napisao prijavu lopove.

  29. Nisi ti Novice na račun opštine uzimao samo pivo,cigare i belu kafu,zaboravio si na krkanluke,odnosno,na troskove reptezentacije čiji su računi bili više milionski.Pa faktura koju si platio Perišiću za Homoljske motive je bila nekoliko miliona.A plivački klub Pek e tu si zatro i ojadio budzet opštine.Kad sa video to a i ostale tvoje malverzacije,krađe novca iz budzeta opstine,novca poreskih obveznika građana Kučeva samo što se nisam šlogirao.Pošto sam bio postavljen na mesto opštinskog budzetskog inspektora pozvao me je čovek i zamolio me da ne podnesem krivičnu prijavu protiv tebe.I dan danas imam sve to u sefu jer ne smem da držim u fijoci jer si ti poznat po tome da pajserom razvaljuješ vrata od kancelarija pa bi to isto uradio sa vratima moje kanceraije,pa bi posle došla na red i moja fijoka.Tako da znaš da sam na vreme sklonio sve te papire o tvojim zloupotrebama.

  30. Zvonko Kleptomane Zvončice ja ti kažem da si jedno govedo lopovsko što se kurva za pare. Pokrao si pare što ste dobili od Djilasa. Lepo te pitao Lale gde su pare a ti si rekao da nema para. Pare si ukrao da nebi mogli da predamo listu. Sve se zna stoko lopovska. Prodao si se po ko zna koji put. Jebali te Susa, Mikić, Rajčić Janošević i ostali..

    1. Jel bre fraći Novicu štas bre uradeo sa one velike pare što sam sakupeo od moji cigani u Brodicu za onu sranku MOST i što su potpisuvali za teb što si sakupeo 60 glasovi a trebal ti 100 da ni vrneš pare jer me stalno vikaju moji cigani iz Švajcarije njemačku i Avstriju iz Italiju ja im kazujem da si mi rekal da je taj tvoj MOST odnela buica i da moraš da vrneš pare Nemo se praviš šašav neg vrći pare inače će bidne jebanj*Aj ćo

  31. Prema svedočenju dugogodišnjeg delegata na utakmicama Zvonko Kleptoman Zvončica je uvek pravio kombinacije, potkradao je sudije, igrače, delegati, pa čak i publiku. Često je dobijao batine od kojih je skrenuo jer su ga tukli po glavi. Prema svedočenju istog sportskog radnika Zvončica je ponekad uspešno uspevao da izbegne batine tako što je nudio da ga trpaju samo da mu ne traže da mu vrate pare. Jednom se ceo fudbalski klub Sloga naredjao kada je Zvončica završio na ušivanje čmara. Tada je Kleptoman izjavio dupe dajem al pare ne vraćam

  32. Prema svedočenju tvojih iz sns ti si Novice Veprino prvi popušio ku*ac Zvonku,pa onda tvoj delegat Kecman pa posle svi redom koje si nabrojao.E onda je na red došla spremna ekipa pa vas je sve redom ka*ala😂😂😂😂

  33. Ekipa spremna za cepanje Novicine lopovske guz*ce.Drpio si Veprino 25 miliona i mislio si da ćeš bez ka*anja da prođeš.Neće moći ove noći.I sve one koji podržavaju lopurdu Novicu Vepra i njih će da ka*amo.🖕👊🤛🤛🤣🤣

  34. I ja se opet prijavljujem da cepam lopovsko Novicino du*e jer kada je ukrao 25 miliona iz budzeta opštine nije hteo dinar da mi da.I ja je*em onog ko ga u ovom slučaju podržava.🖕😂😂

  35. Prema svedočenju jednog uvaženog sportskog radnika i izvrsnog poznavaoca lika i dela Zvonka Zvončice Kleptomana neposredno pre izbora Zvonko je od njega tražio pare kako bi namerno poništio listu Žutaća u Kučevu. Znajući ga iz ranijeg perioda Zvonku je ponuđen kurac koji je on sa oduševljenjem prihvatio. Dakle po svedočenju našeg uglednog sportskog radnika Zvonko je prodao svoju partiju za kurac čak je na izbornoj komisiji glasao za sve predloge vlasti. Ujedno je priznao to što svi znaju da je on autor svih tekstova na TPK NEWS kao Mile Sova 😄😄😄😄 i za svaki tekst i komentar dobija po jedan kurac.

  36. I ja ću vi pomognem sa mojega klenka dokolenka da im icepam guzi*e tem timu tem orkestru iz hotel tem botoveskotove i ti gradski špijuni.Kupeo sam navčari kod kinezi da mi neki ne isteruje oko kad počinju pasulj da izleće na njihove guzice onaj moj fraci nole ima na guzice šup*k kai slon

  37. Prema svedočenju jednog uvaženog sportskog radnika i izvrsnog poznavaoca lika i dela Zvonka Zvončice Kleptomana neposredno pre izbora Zvonko je od njega tražio pare kako bi namerno poništio listu Žutaća u Kučevu. Znajući ga iz ranijeg perioda Zvonku je ponuđen kurac koji je on sa oduševljenjem prihvatio. Dakle po svedočenju našeg uglednog sportskog radnika Zvonko je prodao svoju partiju za kurac čak je na izbornoj komisiji glasao za sve predloge vlasti. Ujedno je priznao to što svi znaju da je on autor svih tekstova na TPK NEWS kao Mile Sova 😄😄😄😄 i za svaki tekst i komentar dobija po jedan kurac..

  38. Ljudi Zvonko je stvarno izašao iz kuće ete ga preko puta pošte nudi nekom da mu proda bulju za 30 evra. E moj Zvonko Kleptomane na šta si spao. Nekada si prodavao utakmice za soma evra a sad prodaješ dupe za 30 evra

  39. Mišiću mali sns botu,kriješ se iza laznog imena Vlada Šloga jer nemaš ja*a da izađeš na crtu sa Zvonkom😂Prpa bato🤣🤣🤣Najaču tuču si imao kad si prebio ženu😂😂😂

  40. Dosta se vi naprednjaci maltretirali ljude hvatali za vrat i pretili im svaki dan,našao se neko ko će vama sada da uvrće uši.Bravo Zvonko.

  41. Šta je sad Zvončice Kleptomane Kleptoje ne smeš da izadješ na crtu. Rekli smo ti i mesto i vreme kako tebi najviše odgovara. Ha,ha,ha pičkice

  42. Lepo kaže Zvonko da su ovi što se kriju iza lažnih imena sitne ribe i mali sns miševi koji su zaduženi da samo piskaraju za sns.Ne bi Zvonko ništa uradio tim sns miševima što se odmah sakriju u mišije rupe osim što bi im malo uvrnuo 👂😂😂😂😂😂😂

  43. Zvonko Kleptoman Zvončica i siniša debil mnogo dobro su osetili uvrtanje ušiju i muda kao i primanje kaže u bulju. Taj osećaj im je stvorio kompleks da moraju da pišu ludosti al uskoro će u Kovin

  44. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje primaš se ko saučešće budalo glupa😁😁😁😄sad svi znaju da si glup ko kurac i sujetan ko magarac. Navukli smo te na komentare da si javno priznao da ti vredjaš ljude na tpk news, celo Kučevo te omrzlo. Svi te pljuju govno smrdljivo. Niko si i ništa. Ti i tvoj brsan debil obične gluperde. Služiš za sprdnju. Ni ne sanjaš ko ovo piše i ko te je razotkrio izlapela balego..

  45. fraće nole sam ti prej rekao da ne primljuješ u te ekipe i timove te šušukane Draganje i Milanje sade nek te prcadu jer sviju misledu da ti pisuješ komuntare.aj ćo

  46. Zvonko Kleptoman Zvončica Kurvica je potpuno odlepio.Danju ne sme da izadje iz stana od kad mu je čestitan rodjendan. Izašao je noću u tri sata i go šetao gradom na minus deset. Pošto u to vreme nema nikoga bolesnik umislio da su svi pobegli, ha,ha,ha. Jedino je Džeki bio budan i iskoristio priliku da naguzi Zvonka pošteno. Kad ga niko ne jebe pet posto dobro mu dodje i ker Džeki. Zvončica se okuražio pa je nastavio da piše gluposti pod izmišljenim imenima. Sad znamo, kada god Znonko nešto piše Džeki ga je punio..

  47. Bolesni mišu sns izađi slobodno iz rupe čeka te sanitet za Lazu da vide da li uopšte ima šanse da te za 20 godina vrate u normalu.Mada čisto sumnjam sns mišu da za tebe ima spasa jer ti je strah ušla u kosti pošto mozga nemaš.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  48. Građani opštine Kučevo videli ste ovih dana jačinu i snagu miševa sns🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Kriju se danima ne smeju ni njušku da pomole a pišu gluposti krijući se iza moga imena😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  49. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje opet ti je Džeki uvalio kur.ac u bulju pa si poludeo i pišeš gluposti. Samo lud čovek može da pomisli da bi neko prljao ruke sa govnetom kao što si ti. Balego raspala.Smradu.

  50. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice tebe Džeki kove svaki dan. Koji si ti jadnik. Jebu te kučići. Nisi ti nikakva opozicija, ti si govno. Oni koje spominješ su te izmislili i oni te neguju jer im trebaš da izigravaš opoziciju koja ne postoji. Koga ti farbaš stoko? Smradu.

  51. fraći nole da mi u nove godine vrneš pare što si me zajebao da uzimljem od moji iz brodicu što radedu u švajcarije za tu tvoju SRANKU MOST i da iduješ kod komšiju miku da ti izušije taj šupek HORIZONTALKA da ne pričuješ više na guzi*e i da odeš kod žiku da ti ušije na šupek VERTIKALKU da ti turim klenka dokolenka a zovem i Zvonketa da ti i on meće jer sam njega vikaš stalno a on kazuje da neće vepre da diruje.🤔aj ćo

  52. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice neće ti pomoći da pod lažnim imenima pljuješ Janoševića, provaljen si majmune. Uterali su ti strah u kosti zavrnulii su ti uši nabili karu u bulju sad glasaš po njihovom diktatu stoko. Objasni stoko zašto zajedno Za Kučevo nema nijednog odbornika govno jedno smrdljivo. Objasni narodu gde je opozicija u skupštini kučeva koliko odbornika ima Srbija protiv nasilja u kučevu? Majmune.

  53. Novice sns mišu gde li se danima kriješ kada te nema nigde u gradu.Lupaš kao otvoren prozor.Dobro ja mogu da te razumem,strah je čudo,jer ako izađe Zvonko u grad ti sigurno razmišljaš šta bi mogao da ti uradi.Da li će da ti čestita rođendan i izvuče👂👂😂😂😂ili će da ti nabije špicarojku u šupak mada ne znam dali je sada vertikalka ili horizontalka🤣🤣🤣🤣.Moram da zovem Burduša da ga pitam😂😂😂

  54. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice eto dokaza ljudi!!!! Zvončica priznao da se prodao za lokalne a kao nije za republičke izbore😄😄😄😄 Debilu znamo svi da te naprednjaci karaju stoko smrdjiva.

  55. fraći Nole da dojdeš sutru pod rano kod men u Brodicu didemo u lov u šume će se skrijemo da Zvonketa ne mož da ni pronajde jer će se dobro zamaskiravamo u veprove.ovi tvoji drugari na botoviskotovi mišovi timovi špijuni nek se sami snadedu jer će Zvonketa da im uvrće na uveta.aj co i nikem ne pričaj kako ću ti spasem guzica od Zvonketa

  56. Miševi sns se maskiraju i kriju veoma uspešno.Kada čuju da se Zvonko pojavio u gradu okrenu svoje guzi*e kako bi zatvorili ulaz u mišije rupe.Novica najbolje to radi jer ima veliku smrdljivu kenjaru VERTIKALKU i dobro zadihtuje ulaz.🤣🤣🤣🤣

  57. Jadnik Zvončica Kurvica Kleptoje Zvonko žudi za tim da dobije jedan veliki crni palamander u bulju uz pritisak od deset kilopaskala. Nema Zvončice za tebe ne jebe te niko pet posto. Spremaj pare koje si pokrao pa hrani džekija jer jedino on hoće da te zaskoči. Niko si i ništa Kleptoje svi te izbegavaju možeš samo da pišeš bljuvotine kako bi isprosio od Siniše debila neki lei.Čak te i Saša Guska i Lale odjebali kažu pokrao si im pare

  58. Tišina sns miševi,u soške🤣🤣🤣Novice Vepru sns mišu zvani baba Sera,kaži tvojim sns miševima botovima,gradskim špijunima,sns internet timu da se brzo sakriju Zvonko je viđen u gradu.

  59. Jadnik Zvončica Kurvica Kleptoje Zvonko žudi za tim da dobije jedan veliki crni palamander u bulju uz pritisak od deset kilopaskala. Nema Zvončice za tebe ne jebe te niko pet posto. Spremaj pare koje si pokrao pa hrani džekija jer jedino on hoće da te zaskoči. Niko si i ništa Kleptoje svi te izbegavaju možeš samo da pišeš bljuvotine kako bi isprosio od Siniše debila neki lei.Čak te i Saša Guska i Lale odjebali kažu pokrao si im pare.

  60. Lele,lele,dal je ovo istina fraći Nole pričuje se po gradu da vi Zvonke zabraneo da izuviđete iz rupe svim miševima iz partiju i sam ti fraći možeš da proviriš sa njušku mada ti ja preporučuvam da bolje proviriš sa guzicu trticu jer ti je dobro uradeo komša VERTIKALKU.😉

  61. Oooooo Zvončice Kleptoje kurvice Zvonko majmune mnogo voliš da te džeki kara. Samo za tebe nahranili smo džekija sa pet kila leba što slao Djilas za izbore. Sad će te cepa tri dana da pišeš komentari. Zvončice pušačice naša.

  62. Zvončice Krmačice Zvonko Kleptoje da li priznaješ da si lopuža? Da.
    Zvončice Krmačice da li priznaješ da ga primaš u bulju? Da.
    Zvončice Zvonko Kleptomane da li priznaješ da si pokrao pare od Gske? Da.
    Zvonko Kleptomane Zvončice da li priznaješ da voliš da ga dudlaš? Da.
    Zvončice Kleptoje kurvice da li priznaješ da si nudio bulju naprednjacima da bi bio u izbornoj komisiji? Da
    Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje da li si krao kuma? Da
    Zvončice Krmačice da li si krao Opštinu? Da.
    Zvončice Krmačice da li si krao fudbalere? Da.
    Zvončice Krmačice da li se kaješ?
    Kajem se Oče !!!!!
    Zvončice Krmačice neka te Džeki tri puta naguzi i biće ti oprošteno.
    Dragi Oče to za mene nije kazna to je nagrada!!!!

    1. fraći nole i ostali kako Zvonke za vas kazuje sns mišovi i ja se kajem što nisam pustio celog klenka dokolenka u vaše šupkove do kraja do mu*i do JA*A.Dak se kajem?DA🤣

  63. E fraći Nole kriješ se u nečije rupe sa tvoji mišovi pišovi botoviskotovi timovi špijuni orkestovi al bolje je nek da te Zvonke vidi jer će prvo teb da zavrće uši pa ondak tvoji kolegima miševima.Ćutuj u rupe i pisuj i nemo da izuviđeš do proleće jer mož Zvonketu da dosadi da tražuje po čaršiju teb i tvoji mišovi pišovi.pssss i nikem ne pričaj😉aj ćo

  64. fraći Nole valjdak nisi zaboraveo kad sam bio kod tebena kad si brojao oni kamioni sa rizlu kad si mi kazao jedan pišem a tri pamtim a ja te pitujem jel fraći nole jel mi to igramo tabliće😂

  65. Zvončice Krmačice Zvonko Kleptoje da li priznaješ da si lopuža? Da.
    Zvončice Krmačice da li priznaješ da ga primaš u bulju? Da.
    Zvončice Zvonko Kleptomane da li priznaješ da si pokrao pare od Gske? Da.
    Zvonko Kleptomane Zvončice da li priznaješ da voliš da ga dudlaš? Da.
    Zvončice Kleptoje kurvice da li priznaješ da si nudio bulju naprednjacima da bi bio u izbornoj komisiji? Da
    Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje da li si krao kuma? Da
    Zvončice Krmačice da li si krao Opštinu? Da.
    Zvončice Krmačice da li si krao fudbalere? Da.
    Zvončice Krmačice da li se kaješ?
    Kajem se Oče !!!!!
    Zvončice Krmačice neka te Džeki tri puta naguzi i biće ti oprošteno.
    Dragi Oče to za mene nije kazna to je nagrada!!!

  66. Zbog toga što okajava svoje grehova danas za čika Zvončicu Zvonka Kleptomana imamo specijalnu ponudu može da bira hoće li da ga džeki kove ili da nam popu.i salamander. Zvončice biraj.

  67. Gde si se sakrio Novice sns mišu,čitav dan te Zvonko tražio po gradu da ti uvrne 👂i👃ali si se ti na vreme zavukao mišiju rupu i 💩od straha,gače ti žutnule😂😂😂

  68. Nole pod hitno teraj tvoju muma paduri da ti gleda u pasulj i da ti kaže šta je videla,i da kaže da li će Zvonko samo da ti uvrne uši i nos ili će i da te pljesne po šup*k VERTIKALKI.Bol u VERTIKALKI će ti prođe a bol u dušu nikako jer ti to najbolje znaš bar tako priča tvoj fraći Burduš.

  69. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje dokazana lopužo, lažove, glupsone nemoj da se nerviraš pobrkao si lažne profile i lažna imena. Načisto si odlepio, skočio ti pritisak, zamaglio ti se vid. Na kraj ono malo pameti ti nije ko te kara. Čas misliš Nole, čas Šuša čas botovi, Džems Bondovi, vanzemaljci…Nervoza a nije ti lako…

  70. Ala je*e Zvonko ove sns miševe,ima da polude!Izaziva ih svaki dan,ismejava ih a sns miševi ne smeju ni da pisnu,sve vreme se kriju ,ćute,pucaju od muke.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  71. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje dokazana lopužo, lažove, glupsone nemoj da se nerviraš pobrkao si lažne profile i lažna imena. Načisto si odlepio, skočio ti pritisak, zamaglio ti se vid. Na kraj ono malo pameti ti nije ko te kara. Čas misliš Nole, čas Šuša čas botovi, Džems Bondovi, vanzemaljci…Nervoza a nije ti lako😁😁😁😁😁

  72. Sns miševi izađite iz svojih rupa da udahnete vazduh,šta se usra*i.Zvonko je obećao Burdušu da neće da vam uvrće uši i nos sada već na leto.Nema potebe da se toliko plašite.

  73. Zvonko Kleptoman Zvončica Kurvica je načisto odlepio pogubio se u lažnim imenima i lažnom profilima. E Zvončice ovo više nije vreme kada možeš da podkradaš tvog kuma, Ćuku, igrače, sudije, delegate, klub, opštinu…spao si na Gsku i ludog Brsana, zamaglio ti se vid, ruke ti se tresu, slabo pamtiš…E jadna Zvončice koga ćemo da jebe.o, kuku lele..

  74. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice nemoj da se nerviraš pućiće ti stentovi. Polako čuvaj zdravlje, mi brinemo za tvoje zdravlje da nam dugo poživiš da imamo koga da kara.o. Budala kao ti je jedinstvena na svetu

  75. fraći nole pričuje se po čaršije da ste se svi sns mišovi pišovi zavukli u jedna rupa i da se stisli i da se guzite kako bi mogal što bolji polažaji da zauzimate i da bi bar lecke mogli da promolite njuške.Sam da se pazite koj prvi promoli njušku nek se čuva da ne dobiva od Zvonketa po budze ili po nos.jer fraći jete mnogo gomna umesto da ćutede jer sam vi završeo kod Zvonketa da vi ne uvrće nos i uši a vi sam lajete kai moj kerov žuća a niki nema ja*ca da iziđe u čaršiju a pisujete neki tehtovi kai da ste neki TARZANJE a svi u čaršiju znadedu koji ste mali mišići i da bi ve Zvonke pojeo kao vepar,svinja torbu.zatoj kazuj ovi tvoji sns miševi psssssssssst da ćutedu i da manje jedu balega jer će im straduje ljubica kaže Zvonke za guzica.aj ćo

  76. Zvonko Kleptoman Zvončica Kleptoje Kurvica se usrala u gaće. Jak je Zvončica na rečima ali na delu nikakav. Od kad je počeo da poziva naprednjake na obračun zaključao se u stan na šest meseci. Ludi Siniša brsan mu odnosi namirnice i špijunira za njega po gradu. Danas je Ludi brsan vidjen kod Planeta i Skaja. Viri kroz izlog da vidi ko je unutra 😁😁😁😁😁

  77. Psssssss kume Vlada Šloga nemoj da se kur*iš,Zvonku je neko preneo ko od nas piše po TPK NEWS i ko špijunira po gradu.Priča se po gradu da je napravio spisak po kome će na leto prvo da je*e mater.Ja nisam niti ću da učestvujem u toj glupoj priči.A i ti dobro razmisli a i onaj glupi ćoravi putnik,znaš kume na koga mislim.

  78. Zvonko Kleptoman Zvončica Kleptoje Kurvica se usrala u gaće. Jak je Zvončica na rečima ali na delu nikakav. Od kad je počeo da poziva naprednjake na obračun zaključao se u stan na šest meseci. Ludi Siniša brsan mu odnosi namirnice i špijunira za njega po gradu. Danas je Ludi brsan vidjen kod Planeta i Skaja. Viri kroz izlog da vidi ko je unutra 😁😁😁😁

  79. fraci nole kaži tvoji sns mišovi da se brzo sakrivaju traži ih Zvonke po čaršije.Dobro što si se ti sakrivao ispod suknju muma paduri.aj co

  80. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice imamo specijalnu dojavu sa je Ludi Brsan zaboravio da ti kupi leba danas. Doneo ti samo suvu kobasicu. Već tri dana si zaključan u stanu. Džekija je preuzeo ludi Brsan sad njega trti a ti jadan moraš da se zadovoljiš suvom kobasicom malo spreda malo zguza.

  81. fraći nole ja bi tebi umesto te kobastisnemtiga dao klenka dokolenka jer kaže Zvonke da ne jebaje sns mišovi sa veliki guzic* i šupek.ja mu kazujem da si ti uradeo reglaže na VERTIKALKU i da će zaminješ blabojzne i frenzeklovane pufne.i reko sam Zvonketu da ne trebuje da čuva oketo od pasulja što izlaze na tvoje ljubice jer sad imadeš VERTIKALKU i ne trebaju navčari od motorku štile avl.aj.ćo.neg kaćeš da mi vrneš pare lopove.jel si namameo oni zečevi na kupus što će gi pustaš iz dzbun sa komšiju Vlastu šlingure pa će oni beogradzani da ti daju ku*ac umesto paru kad upucavaju zeku a i komšiju Vlasta što te pr*o iza plasta si zaebo za paru.ti si fraći naj lažov sa najveća na guzi*a i šup*k od svi tvoji sns mišovi.

  82. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice ako ti je mala kobasica od ludog Siniše brsana (verovatno je počeo i kobasice da krade) možeš da tražiš neku salamu od tvog Djilasa. Poslaće ti poštom. Do tad se zadovoljavaj patrljkom od ludog Siniše

  83. Dobro je prijatelju Nole što si se sakrio ispod suknje moje koleginice Duške jer tu ti je najsigurnije.Zajeban je Zvonko igrač,ako reši nešto on to i uradi.Ti ćuti i krij se stalno ispod suknje i baš te briga za ostale sns miševe,gde se oni kriju i šta rade.Bezbedan si tu do leta.

  84. fraći nole šta si se uvateo za tu kobastisnemtiga kad mogu da ti turim klenka dokolenka sam prvo moram da ti proverem šupek na guzce dal je i dalje VERTIKALKA ak nije i jako se rašivala ondak si bio kod nekega da te pocepuje i da ti je onda na šupek HORIZONTALKA i da si primio umesto mojega klenka dokolenka neku budalu debelu kai parizer što pričuje prezident.Lele,lele,lepe,teb je šupek rascvetan kai ljubišpica ovaj pogrešao sam u pisanje kai ljubičica a ondak sigurno voliš da maziš i da ga turaš tam ona cvet kurcurek što mož da se najde u šume.Dobro što ti si poslušeo kolezu Bojović i sakrio se kod Dušku pošto ima veliku i široku onu stvar mislim na aljine što si joj kupeo na Kinezi.😉

  85. Zvonko Zvončice Kleptoje zašto si se zaključao na šest meseci u stan kad si tako hrabar?
    Zašto si primio kobasicu od ludog Brsana?
    Zašto si primio salamu od Djilasa?
    Zašto se Zvončice kar.š u bulju sa salamom, zar ti nije sladje bilo da te trpa Džeki?

  86. Pssssssssst Novice veprino dobro se kriješ,postao si nevidljiv kao i ovi tvoji sns miševi.Vidiš da sam bio u pravu kada sam ti rekao da kupiš suknju na buvljaku tvojoj muma paduri kako bi mogao de se redovno i na vreme sakriješ od Zvonka🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    1. Napolju je mrak,Novice Veprino javi tvojim sns miševima da je Zvonko otišao kući i da je opasnost prošla i da se ti više ne kriješ ispod Dušicine suknje i da oni mogu slobodno da izađu iz mišije rupe ale ne naglo samo polako i tiho kao PUVANJAK🤣🤣🤣🤣🤣

  87. Pao je mrak, Zvončice Zvonko Kleptoje Kurvice javi tvojim žutim miševima da je Džeki otišao kući i da je opasnost prošla i da se ti ne kriješ više ispod Brsanove suknje i da oni mogu slobodno da izađu iz mišije rupe ali ne naglo samo laganica kao PUVANJAK🤣

    1. fraći nole pa tis bre postao papagaj počeo si da učiš napamet isti si kai moj klenko dokolenko akoće akoće akoće bolje to neg da te zovedu Nole Vepar🤣🤣

  88. fraći Zvone Zvončice Kurvuce pa tis bre postao papagaj počeo si da učiš napamet isti si kai moj klenko dokolenko akoće akoće akoće bolje to neg da te zovedu Zvončica Krmačica🤣🤣

  89. fraći Nole mani više da se kriješ kao i oni tvoji sns miševi od Zvonka ti si sad onaj što leti što ga vikaju PAPIGU sam ne znajem kog češ PAPIGU da uvatiš najbolje mog klenka dokolenka😂

  90. fraći Zvone Zvončice Kurvice mani više da se kriješ i tvoji žuti mišovi od Džeki ti si sad onaj što leti što ga vikaju PAPIGU sam ne znajem kojeg PAPIGU najbolje mojega klenka dokolenka.😄

  91. fraći Nole nemo se sekiraješ što su te šutnuli ovi sns mišovi što imaju Bugarske skupštine ti si bre fraj za njiju i tis brej odborenik u tvoje sranke MOST i baš te bolite šupek.

  92. fraći Zvone Zvončice nemo se sekiraješ što su te šutnuli ovi Spn mišovi što imaju Bugarske skupštine ti si bre fraj za njiju i tis brej odborenik u tvoje propale sranke i baš te bolite šupek.

  93. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice dokazani lopove. Jesi li primetio da te svi izbegavaju? Jesi li primetio da vučeš ljude za rukav a da se ljudi otimaju? Ti si jadničak šlogirani, zamuckuješ i trokiraš ko pokvareni ferguson. Nervira te Novica jer te vratio na fabrička podešavanja. Ni kum Perišić nije mogao da te spase iako si išao da mu klečiš. Čitaj malo novine uskoro idete u bajbok ti i tvoj mentor. Džabe ti lažna imena kriminalcu. Kad te naš Nole ishendla samo u ludnicu možeš da se sakriješ..

  94. Lele lele fraći nole sam čuo malko pre da postaveli oneg budalu šušukana na neko mesto a mogli su mojega klenka dokolenka kaže bijo u neke škole 13 godine baš bio dobar studenđak pa taj babeje*ac sam vikuje po ulice fala fala fala sajno sjajno sjalno domindzenja domindzenja pa bemu kljašta on kai da nije bio u čkole a postavedu ga u neke bugarske skupštine gde će sam da ize gomna.nema više indijski bureci i podgaćice.lele fraći ne mog se načudajem da ludak ce bidne u tu vašu bugarsku skupštinu.

  95. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva glup si ko klenko dokolenko smradu retardirani. Topolovnik vesti su ti krajnji domet..

  96. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva glup si ko kur.c. Ni ne sanjaš ko te godinama kara jer si isuviše glup da bi provalio. Mnoge si lagao, mnoge si ucenjivao, mnoge si prevario, mnogo duguješ gnjido. Smradu resetovan si na fabričko a sad ćeš sve da vratiš skote smrdljivi. Sve što si pokrao pd države i naroda vratićeš govno jedno lopovsko.

  97. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva majmune glupi došlo je vreme da odgovaraš za svo zlo koje si nama činio. Svaki dinar koji si krao od države i poštenih igrača ćeš vratiti. Sve plate i premije ćemo preko Suda da ti naplatimo. Neće sajt iz Topolovnika da ti pomogne. Mnogo zla ste nam naneli ti, tvoj drug Erić, Ćuka i alkos Šloga. Glumio si nekog gazdu al došao djavo po svoje.

  98. Platićeš ti za sva zla koje si nam naneo Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva. Pravda je spora ali dostižna ti i tvoja družina Ćuka, Era i šlogirani sve vas očekuje Zabela zato što ste nam pokrali plate džukele jedne.

  99. Lele lele puče vi ta sranka sns mišovi.šušukane kvazimodane tvoja reglaža na guzicu prvo će strada.svij će te guzimo.nećem mo mlogo sam 13 godinica jer si mlogo ponavljeo čkole.misleo si da ceš da se uvukuješ kod šef Aco i da primljaš tri plate i da kraduješ materijale iz ambulatu indijski bureci i podgaćice mal ti da ješ mal da daš pracima mal škegurcima govedarcima mal krekušicama i da ćutiš kai miš.ništa ne radeš po ceo dan sam po zadatku na šef Acu špijuniraš de se Zvonke ide pa ondake vikuješ šef na Acu da mu javljuješ i da ga pituješ šta da pisuješ za Zvonketa pošto on i njegovi iz familiju nećedu.izeš mi jaj*a jer si đak ponavljak i štas prodao porodice.sram da te bidne baboebac.

  100. Kleptoje kurvice smrdljiva glupi majmune si znaju koliko svi ti visoko obrazovan, sa dvadeset godina si upisao fakultet i još uvek studidaš. Dakle Zvonko je student svega 48 godina i još uvek je na prvoj godini😄😄😄😄Poznato je i da si kratko vreme radio kao nastavnik ali te rodjaka oterala jer si tražio pare od dece da bi im poklanjao ocene. Posle toga si se bacio na kradju deviza i automobila. Malo si zaglavio ćorku al su te zbog pevanja pustili. ZVONČICE KRMAČICE sve znamo

  101. e ovi šušukani kvazimodani sns mišovi botoviskotovi špijuni timovi muzikanti na kotel famelija kumovi rođaci se okupeli kod brat na Acu pevačicu tako ga vikaju kai da je saradnik na policiju i dogovareju se šta će i kuj će da napisuje za Zvonke jer će da poludeju,on zeza kai majmune.Mi cigani kazujemo bog zna kujem i šta treba da uzme.Svakem od oviju sns miševa je nešto uzeo😂😂😂

  102. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva glupi majmune ostaćeš upamćen kao kučevačka budala koja je studirala 48 godina. 48 godina studentskog i 48 godina lopovskog staža, zaslužena penzija 😄😄😄😄😄

  103. lele lele lele mlada baba Lazara od 86 godine ostala u drugemu stanju Dragan šušukan će postane TATKO i nemo više da gi lažete da će opština da ga sarani kad će dima sad kuj će.

  104. e dragan dragan 😂😂počeli da te je*avaju svi redem.a zašta si tolko glup ne mi jajsno.ti ni ne mož da znaješ kuj sve pisuje.će ti kazuju kad će da te izbacuju sa poso.😂😂😂😂lele lele ću crknem od smeja.men smešno.imadeš špijuni muzikanti na kotel fraći i svi se pravu šaševi i smejaju ti se🤣🤣

  105. EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO
    Zvonko Kleptomane Zvončica Kurvica Kleptoje i Siniša peder Debil su dve budale.
    Uskoro opširnije,
    IZLAPELI DEDICA KOGA ZOVU KLEPTOJE UHVAĆEN U KLINČU SA CIGANČICOM ŽENOM SVOG PARTNERA😄😄😄.

  106. Svratio Zvončica Kurvica Kleptoje Zvonko Kleptoman u crkvu, kad tamo njegov ptijatelj sa fudbala, stavi mu, brže bolje, mantiju na glavu i počinje ritual:
    Oooooo Zvončice Krmačice Zvonko Kleptoje da li priznaješ da si lopuža? Da.
    Zvončice Krmačice da li priznaješ da ga primaš u bulju? Da.
    Zvončice Zvonko Kleptomane da li priznaješ da si pokrao pare od Gske? Da.
    Zvonko Kleptomane Zvončice da li priznaješ da voliš da ga dudlaš? Da.
    Zvončice Kleptoje kurvice da li priznaješ da si nudio bulju naprednjacima da bi bio u izbornoj komisiji? Da
    Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje da li si krao kuma? Da
    Zvončice Krmačice da li si krao Opštinu? Da.
    Zvončice Krmačice da li si krao fudbalere? Da.
    Zvončice Krmačice da li se kaješ?
    Kajem se Oče !!!!!
    Zvončice Krmačice neka te Džeki tri puta naguzi i biće ti oprošteno.
    Dragi Oče to za mene nije kazna to je nagrada!!!

  107. EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO
    Zvonko Kleptomane Zvončica Kurvica Kleptoje i Siniša peder Debil su dve budale.
    Uskoro opširnije,

    IZLAPELI DEDICA KOGA ZOVU KLEPTOJE UHVAĆEN U KLINČU SA CIGANČICOM ŽENOM SVOG Seksualnog PARTNERA Siniše😄😄😄.

    SLEDEĆEG DANA KADA SE MISLILO DA AFERRA CIGANČICA I DEDICA POČINJE DA SE STIŠAVA Siniša poznatiji kao Debil je DEDICU Zvonka Kleptomana UHVATIO U KLINČU SA Sinišinim usvojenim KUČETOM DŽEKIJEM 🐩

    Kako ekskluzivno saznajemo
    DŽEKI, KUČENCE KOJE JE USVOJIO SINIŠA DEBIL A KOJE JE SILOVAO ZVONKO KLEPTOMAN ZVONČICA KURVICA JE ODVEDEN NA PREGLED KOD SAVE VETERINARA, UTVRĐENE SU TRAUME I SUMNJA SE DA JE DŽEKI SKOTNO🐩🐩🐩🐩🐩🐩

  108. Zvonko Kleptomane Zvončice Kleptoje kurvice smrdljiva ti si licno mene i moju suprugu otpustio sa posla i uslovljavao da ti se izvinim i ponovo uclanim u SPN kod Ćuke. Iz SNS sam pobegao zbog tebe i Ćuke zato sto se nisam slagao sa tvojom politikom unistavanja opstine. Znas dobro da sam hteo da napustim naprednjake i 2017. kad si ti bio predsednik Zvižda jer nisam mogao da smislim tvoje mahinacije i ljigavost. Sram te bilo zvao si me na predavanje za fudbal da ti platim i kad nisam hteo da platim ti si me oterao sa posla. Ja se nevracam kod Djilasa sad kao Zavetnik podržavam vlast a ti gledaj gde ces da se sakriješ jer za tebe nema vise mesta i plate iz budzeta. To sto neki pisu u moje ime da cu da budem sa tvojom izlapelom ženom javno ti kazem da me ne zanima. Tebi ne bi uzeo ni orah iz ruke a kamoli ženu jer ste se svima zgadili sa vasim ponasanjem. Sve si postene ljude oterao iz Kučrva ali su oni koje su ti doveo na vlast tvojom glupošću na kraju oterali i tebe i svaka im cast na tome.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker