REAKCIJA NADLEŽNIH: Nakon pisanja “TPKNEWS-a” očišćena divlja deponija u Ulici Alska u Velikom Gradištu (FOTO)

Nakon pisanja “TPKNEWS-a” Ulica Alska u Velikom Gradištu, koja je bila pretvorena u pravu divlju deponiju,od nedelje ujutru pa do danas je kompletno očišćena!

Foto: Privatna arhiva

Na našem portalu u sredu 18. aprila, u razmaku od godinu dana, objavljena je po drugi put priča o divljoj deponiji u Ulici Alska u Velikom Gradištu, koja je pre par godina počela tu da se stvara, i, iz dana u dan, postajala je sve veća i veća, koja je pretila da uništi ekološku bajku koju predsednik opštine Dragan Milić uporno servira javnosti o opštini Veliko Gradište kao zelenoj sredini u kojoj caruju netaknuta priroda, bistra izvorska voda i čist vazduh.

Pročitavši tekst na našem portalu nadležni su odmah reagovali i dali se u realizaciju otklanjanja divlje deponije. Za brzinu reakcije nakon objavljivanja našeg teksta nadležni u Velikom Gradištu zaslužuju sve pohvale. Nema šta tu prigovoriti.

Foto: Privatna arhiva

Kako su nam javili meštani koji žive u Ulici Alska: – U nedelju rano ujutru je došla firma koja je bila nakon pisanja “TPKNEWS” angažovana od strane predsednika opštine Dragana Milića da počisti svo smeće i šut koji su nesavesni građani godinama tu donosili i bacali. Došli su velikim kamionom, buldožerom a tu je bilo još nekih ljudi, sve su od nedelje do danas u sredu očistili i odneli i to sve zahvaljujući vama -, javili nam zadovoljni građani Ulice Alske u Velikom Gradištu.

Foto: Privatna arhiva

Žitelji ovog dela Velikog Gradišta oduševljeni su i zahvalni što sada konačno ponovo mogu da uživaju i prolaze svojom ulicom a da ne moraju više da čim izađu iz kuće vide smeće koje je bilo godinama razbacano svuda okolo.

Foto: Privatna arhiva

A mi, zbog toga i postojimo kako bi argumentovano, poput ovog između ostalih, ukazivali na probleme, u našem kraju i zajedničkim snagama sa nadležnima ih rešavali.

M. Lalić

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker