UZ PAR INCIDENATA: Održan drugi građanski protest „1 od 5 miliona“ u Velikom Gradištu (VIDEO)

Uz par incidenata, održan drugi organizovani građanski protest protiv vlasti Aleksandra Vučića u Velikom Gradištu.

Na drugom organizovanom građanskom protestu „Šetnja za demokratiju“ protiv vlasti Aleksandra Vučića u Velikom Gradištu, u protestnu šetnju izašlo je oko 60-tak građana kao podrška protestima koji se održavaju širom Srbije pod sloganom „Jedan od pet miliona“.

Protest je počeo u 18 časova, sa okupljanjem u ulici Kneza Lazara kod Pošte a nakon okupljanja i protestne šetnje završen je oko 18.45 časova ispred zgrade opštine Velikog Gradišta. Tokom šetnje duž trase kojom su se kretali građani, lokalna vlast je ugasila uličnu rasvetu, a u gradskom parku sakriveni iza drveća i žbunova, par Štrbčevih pulena špijuna prikupljali su podatke i slikali prisutne građane koji su izašli u protestnu šetnju.

Građani su i ovaj put noseći transparente duvanjem u pištaljke, trube I vulvuzele stvarali buku i tim činom pozivali gradištance da im se pridruže u protest protiv aktuelne vlasti u državi, ali I protiv lokalne. Primetno je bilo da tokom šetnjie nije bilo stranačkih zastava niti bilo kakvog obeležja stranaka.

Nakon šetnje građani su se razišli najavivši da će se ponovo okupiti sledeće subote isto u 18 časova, I da se nadaju da će im se pridružiti i ostali građani u protestnu šetnju protiv diktature Aleksandra Vučića.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker