OBLJUBIO ĆERKICU GOVOREĆI DA JE PRIPREMA ZA UDAJU! Tužilaštvo u Požarevcu podiglo optužnicu protiv oca monstruma iz Ranovca

Više javno tužilaštvo u Požarevcu 23. novembra podiglo je optužnicu protiv Slađana Krinulovića (50) iz Ranovca kod Petrovca na Mlavi, zbog obljube deteta zloupotrebom položaja. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od 5 do 12 godina zatvora.

Otac monstrum/Foto: Privatna arhiva

Ujedno, njemu je produžen pritvor u kome se nalazi od 25. oktobra, da ne bi ponovio delo i zbog uznemirenja javnosti. On se tereti da je u više navrata svoju ćerku M.K. (12) obljubio u poslednjih nekoliko meseci, a jednom i na seoskom groblju. Pritom joj je govorio da je tako sprema za udaju, ali do seksualnog odnosa nije došlo, jer se devojčica tome protivila.

Otkriven je prilikom komunikacije sa osobom koja je imala profil „Bojana Starčević“, za koji se ne zna da li je pravi ili lažni. On je preko društvenih mreža pokušavao da nađe ženu koju će da oženi, pošto ga je supruga pre četri godine napustila.

Tokom komunikacije sa osobom na tom profilu optuženi je tražio njenu fotografiju a osoba sa profila mu je umesto svoje fotografije poslala materijal sa porno sadržajima. On joj je uzvratio tako što joj je u porukama detaljno opisivao šta svojoj ćerki od 12 godina radio I kako se sa njom seksualno zadovoljavao.

– Prvo sam joj lizao p….cu a svoj organ stavljao u usta terajući je da ga sisa. Zatim sam svoj k…. trljao o njenu r….., sve dok ne svršim. Ona nije htela da se j… sa mnom govoreći mi da želi nevina da uđe u brak. Nekoliko puta sam joj svršio u usta na moje veliko zadovoljstvo… – piše u porukama koje je slao na dotični profil.

Osoba sa profila kada je pročitala te poruke nekako je došla do bivšeg šuraka optuženog kome je te lascivne poruke poslala, a on ih odmah prosledio svojoj sestri koja je o tome odmah obavestila petrovačku policiju. Policija ga je ubrzo uhapsila I sprovela u požarevački istražni zatvor gde ja nakon zadržavanja od strane višeg tužioca uz prisustvo advokata po službenoj dužnosti saslušan. Tom prilikom je priznao delo za koje se tereti, ali je smatrao da je načinio samo prekršaj i tražio da ga saslušaju, da plati kaznu, pa da ide kući.

Tada je i plakao i tražio da ga puste, da bi išao kući da brine o deci. Prilikom veštačenja njegovog mentalnog stanja, utvrđeno je da je u trenucima počinjenja krivičnog dela bio uračunljiv. Inače, u ovom slučaju optužnica je podignuta u rekordnom roku, za manje od mesec dana što je za ovakve slučajeve izuzetno I pohvalno.

Kad optužnica postane pravosnažna, uslediće zakazivanje glavnog pretresa. Inače, optuženi ima još četvoro dece. Troje punoletnih i dečaka od 10 godina, koji je sada smešten u hraniteljsku porodicu.

(Tpknews.com/M. Veljković)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker