“VLAŠKA STRANKA – LJILJANA UGRINOVIĆ”: Mama pored sina, sin pored snajke, a snajka cveta kao cveće

“Vlaška stranka – Ljiljana Ugrinović” je stranka koja ide na lokalne izbore u Požarevcu, a na odborničkoj listi je među prvih pet najuža porodica Ugrinović, mama, sin i snajka.

Potrete Vlaha Srbije/Foto: Fejsbuk

Ljiljana je prva, sin drugi Vladimir magistar ekonomije i snajka četvrta.

Poznavaoci prilika smatraju da je ova stranka istureno odeljenje SNS, jer se Vladimir Ugrinović pre četiri godine odmah kao odbornik priklonio SNS. Za ceo njegov mandat je izašao samo jedanput i hvalio Vučića.

Inače, Ugrinovićev otac je bio istaknuti član JUL – a.

Iz cvećare pravo na odborničku listu za svaki slučaj, ako pređu cenzus, mama pored sina, sin pored snajke, a snajka cveta kao cveće. Bolje da se lista zvala, porodica Ugrinović.

Svako treba da radi ono za šta je predodređen, neko da prodaje cveće, neko da prodaje maglu, a neko da se bavi politikom.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Pokret Vlaha Srbije je istureno odeljenje Srpske napredne stranke identično kao i Nacionalni savet Vlaha. Ugrinovićeva prisna saradnja sa Janoševićem iz Kučeva koji je smenjen sa svih funkcija u Opštinskom odboru SNS Kučevo rezultirala je aktiviranjem porodičnog kombi Pokreta Vlaha. Ugrinović je sve samo ne čovek od reči, spreman je da promeni hiljadu dresova kako bi postao neko i nešto ali kako stoje stvari uvek će biti potrčko. Veoma je upitno i njegovo zvanje magistra ekonomije jer čovek jedva da zna da piše i čita a diskutabilno je da li razume to što pročita. Njegovi Vlasi i Romi ga se stide! Nikad ne bih podržao ovako ljigavog čoveka

  2. Pomenuti janoš*radikal-vla*naprdnjak je najveće zlo u kraju.
    Žalosno da neko za takve glasa, sve su to vučićeve podguzne muve, jadno,…

  3. Ugrinović ne zna ni reč vlaškog, živi sa dve žene ko Ciganin, a Janošević, njegov brat, nije smenjen nego je u dogovoru sa naprdnjacima zadužen da nam servira ovakve debile kako se vlasi, ne bi dosetili.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker