DRUG ČLAN: Bez partijske članske karte da se vidi tri prsta iznad džepa, nema opstanka u Srbiji

Već tri decenije drugovi članovi vladaju Srbijom, menjaju redovno članske karte, a Srbija se sve više prazni, jer narod odlazi ka boljem životu i ne žele da budu drugovi članovi.

Da bi dobio posao moraš da budeš “član partije”

U skoro svakom gradu u našoj zemlji u zavisnosti od veličine grada, ima glavni drug član i njegovi sledbenici i nekoliko lokalnih tajkuna koji pripadaju kriminogenoj sredini. Oni su nedodirljivi za istražne organe i imaju propusnicu da prođu svuda, čak i u kafanski toalet idu preko reda.

Ako nisi drug član i ako te je oštetio drug član od oštećenog postaješ okrivljeni, a drugovi članovi i njihovi lokalni tajkuni kao da imaju imunitet, jer se njihovi slučajevi zataškavaju ili stoje u nekoj svesci zavedeni i ostavljeni u nekoj fioci u podrumu da niko ne vidi.

Jer, bolje ja da budem poslušan tužilac i načelnik policije, nego da me smenjuju drugovi članovi i lokalni tajkuni.

Nije sve jedno kad se pojavi drug član, svi se sklanjaju od njega, jer je on drug član i njemu je sve dozvoljeno.

„Ej, beži eno ga glavni drug član i njegovi tajkuni, oni su zaštićeni i rade šta hoće“.

Mučno je da budeš drug član u ovo sadašnje vreme, jer moraš da budeš beskičmenjak, bez obraza da slušaš glavnog druga člana, ako drug član kaže da je sneg žut, ti moraš da kažeš jeste sneg je žut, jer ti drug član obezbedio da dobijaš minimalac u nekom preduzeću, a to nije mala stvar. Kad bude glasanje drug član traži od tebe da glasa cela familija, prijatelji, pa čak i ljubavnica, a ti moraš da nađeš i još dodatne sigurne glasove jer je tvoj drug član tebi obezbedio minimalac.

Za drugove članove i njihove porodice je obezbeđen posao u državnim organima, državnim preduzećima i lokalnim samoupravama, jer im viri članska karta iz džepa tri prsta. I svi koji vide drugove članove i njihove lokalne tajkune, da li u prodavnici, nekoj instituciji ili na pijaci, prvo drug član i njegovi, pa svi ostali.

A vi ostali koji mislite svojom glavom i imate integritet, šta da vam radimo kad niste drugovi članovi i lokalni tajkuni zlatnog vremena.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. U Kucevu je drug clan bivsi robijas Nenad Mikic poverenik naprdnjacke partije za Kucevo. Pored njega je doktor Raja kome su odsecena jaja. Glavni badza je Aca Karatista tajkun koji ne zna kome sta duguje a sebe predstavlja kao kriminalca i svi mu se klanjaju.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker