SVAĐA ZBOG PODELE PLENA?! U Golupcu brutalno pretučen policajac, ceo događaj zataškan! (FOTO)

U noći između ponedeljka na utorak, prošle nedelje u Golupcu, iza Pegine kafane-ćevabdžinice, krvnički je pretučen policajac Marko Ćirić, koji je tamo bio van službe.

Ilustracija/Foto: Shutterstock

Kako nezvanično saznaje Insajder Mile Sova od dobro obaveštenog izvora iz vrha opštinske Uprave u Golupcu, jer zvanično ceo događaj je zataškan od strane PS Golubac, policajca Ćirića je brutalno prebio Dragan Ilić iz Radoševca zbog, kako tvrdi izvor, njihovih međusobnih neraščišćenih računa oko podele plena.

Naime, po tvrdnjama izvora, u ponedeljak u kasnim satima uveče u Peginoj kafani-ćevabdžinici u Golupcu, sastali se Dragan Ilić, od ranije dobro poznat policiji, problematični prebijeni policajac Marko Ćirić, suspendovani policajac zbog izazivanja saobraćajne nesreće motorom u pijanom stanju i bez vozačke dozvole, Tošić Slađan, lokalni narko diler Miroslav Stojićević zvani Čoča i Jovan Jusić, takođe lokalni narko diler.

Dragan Ilić/Foto: Facebook

Između ove petorke nakon pozamašne konzumacije alkohola posle ponoći izbila je svađa, zbog kako tvrdi izvor, njihovih međusobnih neraščišćenih računa oko podele plena od prodaje narkotika i šverca.

Kako navodi izvor, u jednom momentu Ilić je ustao sa stolice i krenuo ka svom automobilu koji je bio parkiran iza Pegine kafane-ćevabdžinice. Za njim su krenuli i ostala četvorica, da bi u jednom momentu, nakon što je Ilić otvorio vrata svog automobila, policajac Ćirić, koji ga je sustigao, zamaho da pesnicom udari u glavu Ilića. Međutim, Ilić je sagnuvši se uspeo da izbegne udarac, nakon čega je iz auta dograbio metalnu štanglu koju je držao pored sedišta i sa njom udario policajca Ćirića po čelu koji se od siline zadobijenog udarca srušio na zemlju. Ilić je nakon toga nastavili da tuče Ćirića nogama dok je u besvesnom stanju ležao na zemlji šutirajući ga po glavi i telu.

Prebijeni policajac, Marko Ćirić/Foto: Facebook

Ostala trojica videvši da je Ilić nokautirao Ćirića, dali se odmah u beg.

Policajac Ćirić je par sati nakon toga odveden u Dom zdravlja u Golupcu. Njemu su u Domu zdravlja u Golupcu konstatovane mnogobrojne povrede po telu i glavi, posekotina na čelu i modrica na oku.

Suspendovani policajac, Tošić Slađan/Foto: Facebook

Kako tvrdi izvor, da se ne bi pokrenula istraga i kako bi se ceo događaj zataškao, lekarima u Domu zdravlja je rečeno da je policajac Ćirić zadobio povrede nakon što se u alkoholisanom stanju sapleo i pao na Keju.

Inače, izvor kaže da je Marko Ćirić veoma problematičan policajac, i da mu nije jasno ko ga i zbog čega štiti.

Miroslav Stojićević-Čoča/Foto: Facebook

– Ćirić je pre 2-3 meseca pretio Miletić Goranu iz Voilova koji je protiv njega podneo prijavu PU u Požarevcu. Iz PU u Požarevcu je nakon toga izdata naredba da mu se oduzme oružje. Naravno, to nije izvršeno. U PS u Golupcu je iz čista mira ispalio ceo šaržer iz automatske puške. Pre 20 dana pobio se sa grupom ljudi u Miljeviću, da bi nakon toga pre 10-15 dana u Velikom Gradištu u pijanom stanju pucao is službenog pištolja, zbog čega je bio i priveden od strane njegovih kolega iz PS u Velikom Gradištu – , kaže dobro obavešteni izvor Insajdera Mileta Sove iz opštinske Uprave u Golupcu.

Jovan Jusić/Foto: Facebook

Izvor na kraju dodaje da nije rešenje da se u objavama na našem portalu vrši hajka samo na pojedince iz lokalne vlasti u Golupcu, već da bi javnost trebala da zna i o ostalom smeću koje postoji u ovoj opštini.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Svako ko dobro poznaje Dragana Ilića iz Radoševca, zvanog Lisac ili Beka, zna da je pošten i dobar čovek. Koliko se sećam, pre nekoliko godina su ga mediji stavili na stub srama. On je kupovao živu u Rumuniji i onda je nekome preprodavao. Mediji su pisali da prodaje živu i sarađuje ni manje ni više, nego sa Islamskom državom. Njegova fotografija je bila na svim naslovnim stranicama. Da li je zbog tog šverca osuđen, to ne znam. Što se prebijanja policajca tiče, lepo piše da je Ilić pošao prema automobilu, a trojica su ga napala. U pitanju je čista samoodbrana. Mada je malo diskutabilno, to što je nosio metalnu šipku u automobilu.

  2. Ponašanje ovih policijskih službenika je potpuno jasno u celoj opštini, a ignorisanje njihovog ponašanja i konstantno alkoholisanje se ponavlja poslednjih par godina. Nije ni tajna da u toku radnog vremena sede u obližnjim kafanama, a i poznata je njihova suspenzija zbog spavanja na radnom mestu.

  3. Golubacki kauboji. Jbg kad ih niko ne kontroliše i rade sta im je zelja, pucaju onin iz službenih postolja. To su Indijanci ne policajci, svaka čast pojedincima ali ih vrlo malo ima. To je takva stoka i gamad da ne zaslužuju da rade ni u komunalno, a kamoli u policiji.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker