JAVNI APEL GRAĐANA OPŠTINE KUČEVO: “Dr Rajičiću, molimo te podnesi ostavku”

U svetlu afera, neprofesionalnosti, nepotizma i korupcije koji u poslednjih dve godine potresaju opštinu Kučevo kao nikada do sada, građani opštine Kučevo upućuju javni apel dr Ivanu Rajičiću, predsedniku opštine da podnese ostavku.

Dr Ivan Rajičić, predsednik opštine Kučevo

Nezadovoljstvo koje vlada u opštini Kučevo raste iz dana u dan jer svaki potez aktuelne vlasti koju predvodi dr Ivan Rajičić vodi ka sve većoj opštoj propasti grada. Predsednici saveta mesnih zajednica podnose ostavke, dugogodišnji članovi i odbornici SNS-a se isčlanjuju iz stranke. Vlast Rajičića i Mikića pod vođstvom Perišića se ruši kao kula od karata i sa sobom vuče u ponor nedužne građane.

U jeku afere Vesna guska, krajnje jadne organizacije manifestacije Homoljski motivi, javašluka, zapošljavanja ljubavnica i kućnih prijateljica u opštinskoj upravi koje služe kao animir dame, građani Kučeva su na ivici strpljenja.

Afere sa zapošljavanjima odbornika u Centru za Kulturu, biblioteci, Domu zdravlja i vrtiću nemaju kraja. Budžet je sve tanji i samo za plate onih bliskih dr Rajičiću u Domu zdravlja izdvojeno je neverovatnih 13 miliona dinara.

Ovo nije tekst koji će se baviti aferama dr Rajičića, ovo je javni apel građana opštine Kučeva koji prenosimo u celosti:

“Dr Rajičiću verovali smo da tvoja mladost i neiskvarenost će nama i našem gradu doneti bolje sutra. Tvoje imenovanje i tvojih dve godine u vlasti nam je donelo još veću gorčinu i nezadovoljstvo. Molimo te daj ostavku, napusti mesto predsednika opštine, abdiciraj, nestani i sačuvaj bar ono malo poštovanja što kao građani gajimo prema tebi. Idi, jer krajnji je trenutak u kome možeš da izgubiš sve, jer smo shvatili da si van struke niko i ništa i da nas vodiš u propast. Poslednji put, molimo te idi, jer ćemo uskoro izaći na ulice da sačuvamo grad od tebe i tvojih kriminalaca iz hotela. Savesni građani i domaćini Kučeva.”

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

28 Komentari

  1. Џабе га називате доктором јер да је доктор био би у ординацији. Мали је изузетно безобразан и препотентан. Није ни био за председника

  2. napredni bagrdani su u celom srbistanu, sve smrdi od glave, ovi repići su samo marionete sulude politike bolesnih radikala i julovaca,….

  3. Nije ovaj jadni mutavko ni dosao na vlast izborima nego su ga postavili crnokosuljasi u saradnji sa grupom prodanih odbornika sns i Sanjine crvene falange koje su tada nedostajale za kvorum.Ni jedan miting nema iza sebe umisljeni doktor, ni na jednom zboru nije govorio, samo je tunjavko prihvatio ulogu koju mu je bratija namenila. Ocistio si budzet u privatne dzepove, svetio si se ljudima kao sto je covek kod koga si stanovao za vreme studiranja, mlad si hoce te mlade medicinske sestre i umetnice, ali te hoce i rakija. Bices predsednik dok god placas reket i potpisujes naduvane fakture. Objavi video snimak zadnje skupstinske sednice koja je odrzana bez kvoruma, Samo jedna slika sa te sednice postoji, gde ti je slika elektronske table za glasanje da se vidi broj prisutnih. Mozes da radis sta ti je volja i da se bahatis, napravio si pogresan izbor sa ovim iz Vrnjacke Banje, da ti on otvara Motive a Kurir ga ne skida sa naslovne strane. Zapitaj se cije je glasilo Kurir. Nista ti ne znas i ne razumes, tragedijo ljudska.Naterao si dr. Darka da skine svoju sliku na konju kad je predvodio povorku,, uredjujes i tudje fb profile. Sve ti radis osim sto ne rukovodis opstinom. To rade pametni a ti potpisujes, i virmane, i ugovore stetne, i otkaze svima redom.Koliko si otkaza dao do sada a tek si na pola mandata. Ne daj ostavku, jer ne smes od nalogodavaca da pokazes ni trunku savesti i samokritike.

  4. Dr Rajčiću na vlast te dovela mafijaška bagra predvođena Acom Karatistom uz pomoć Jokića, Zelje i pripadnika Belivukovog klana. Kupio si glasove odbornika fiktivnim ugovorima u Centru za kulturu, Biblioteci i Vrtiću. Sram te bilo. Ti si bruka za naš grad. Mi smo za tebe domaćini i pošteni ljudi zato se stidimo što si na čelu naše opštine. Podnesi ostavku i povedi sa sobom Mikića, Kecmana, Drikiča, Šomija i sve tvoje starlete koje si zaposlio na grbaci naroda. Što je dosta, dosta je od tebe

  5. Подржавам апел грађана Кучева, само је Рајчићева оставка решење. Наравно, треба да поведе са собом и цео свој тим и силне девојке и рођаке које је запослио.

  6. Hteo bih da prevedem Bogosava:”Milogorac iz hotela Rudnik je glava mafije u Kučevu, a predsednik Raičić je samo jedan loš učenik”.

  7. Poklonio si Vesni guski 60.000 evra naših para,a od projekta nema ništa,odgovaraćeš za sve nedaće koje si učinio peema građanima naše opštine.

  8. Doktor Ivan nije nas predsednik vec predsednik mafijaskih interesnih grupa koje su ga i dovele na to mesto gde je sada

  9. Moramo priznati da smo svi mi naivno usli u njihov projekat stvaranja privatnog poseda. Zeleli smo slobodnu i demokratsku opstinu koja ce se ubrzano razvijati. Udruzili smo se sa djavolom da bi to ostvarili. Nazalost danas se pokazuju istinitie tvrdnje Zorana Milekica Cuke o liku i delu naseg predsednika Rajcica. Tvrdio je Zoran da su svi oni skloni kriminalu. Nismo mu verovali a mafijasi su nam vesto iskoristili emocije i u nedra nam stavili Rajcica i njegov tim. Cuvali smo ih. Ostavis li lisici pilice na cuvanje pojesce ih. To se i dokazalo. Dosta je, Rajo podnesi ostavku!

  10. Doktor Ivan je odgovoran za budžet i trošenje novca iz budžeta. Kako se trošio novac svi znamo. Centar za kulturu i ostale institucije opštine svedoče o tome. Fiktivni ugovori pomoću kojih se izvlačio novac u korist odbornika, rođaka, partijskih drugova i komšija je neoborivi dokaz. Tužiteljka gospođa Dubajic treba da reaguje i časno opravda novac koji izdvajamo za njenu platu.

  11. Nije rešenje da samo podnese ostavku već da se utvrdi koliko su para pokrali i da im se za taj iznos konfiskuje imovina bez obzira na to na koga su je uknjižili. A da i da se kao zaslužni gradjani grada Kučeva pošalju na višegodišnju odmor u Zabeli.

  12. Srbijašume i opština su jedan te isti klan. Aca Karatista se hvali kako iza njih stoji Andrija Vučić i Zvonko Veselinović a nas baš briga za to. Mafija mora da se hapsi

  13. Mafija napolje iz opštine, hoćemo poštene ljude koji će da rade u javnom interesu građana. Dosta je više bahatosti i lopovluka, nećemo više da vas trpimo, dušu ste nam pojeli, sram vas bilo.

  14. Hvalio si se kako je dosla Koka kola u Nerresnicu, u stvari privatni vlasnik fabrike prodao je svoje imanje drugoj privatnoj kompaniji, bez ikakvih posrednika. Kada je Koka kola predstavila gaziranu Rosu iz Neresnice to je ucinila, e neverovatno, kod Rajkove pecine blizu Majdanpeka. Pa cemu sluze Ceremosnja i Ravnistarka, nisi uspeo da promovises nesto sto postoji blizu Kuceva nego si oterao Koka Kolu u Majdanpek. Da znas za sramotu ne bi u narod izlazio predsednice opstine Kucevo. Ti se trudis da svaki dan napravis neki skandal za pamcenje, i da znas da uspevas u tome. Zalosna je sudbina opstine Kucevo kad njom rukovodi Uros Nejaki, tj. Ivan Hotelski

    1. Bravo za komentar i novo ime Ivana Rajčića – “Ivan Hotelski” član hotelskog orkestra koji je uništio Kučevo

  15. Ivan Hotelski ako ima imalo obraza treba da podnese ostavku, mada je njegov obraz debeo ka djon jer se ne bi ni ugurao na mesto koje mu ne pripada

    1. Jeste se ovaj mali uobrazio ali se on ne pita ama baš nizašta, glavnokomandujući je aca karatista, ovaj mali izvršava naređenja i to bez pogovora.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker