POLICIJA I INSPEKCIJA VANREDNO UPALE U LOKAL: Pokvaren “korona koncert” u diskoteci u Požarevcu

Nezvani gosti ušli su u noći između subote i nedelju, 29. i 30. avgusta u jednu diskoteku u Požarevcu i pokvarili provod tokom koncerta koji je bio u toku te večeri.

Foto: Ilustracija

Ništa od toga ne bi bilo da su se poštovale mere u borbi protiv korone, ali pošto nisu, kako saznajemo, protiv pravnog i odgovornog lica biće podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka.

Prema našim saznanjima, u toj diskoteci je oko 1:15 sati, 30. avgusta, sanitarna inspekcija uz asistenciju policije izvršila vanredni inspekcijski nadzor.

– Utvrđeno je da nisu sprovedene protiepidemijske mere za zaštitu stanovništva od zarazne bolesti COVID-19, te će se protiv pravnog i odgovornog lica biti podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka – saznajemo u Ministarstvu zdravlja.

Inače, zbog nepoštovanja protivepidemijskih mera kafićima, restoranima… u toku jula i avgusta meseca sanitarna inspekcija Ministarstva zdravlja u saradnji sa drugim inspekcijama, podnela je 105 prekršajnih prijava, a iskontrolisano je 6.648 objekata.

Oni su iskontrolisali ukupno 6.648 restorana, kafića… Od tog broja, u zajedničkim akcijama sa drugim inpekcijama iskontrolisano je 1.494 objekata.

U julu je iskontrolisano 3.142, a u avgustu 3.506 objekata.

(Tpknews.com/Telegraf.rs)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker