GRADONAČELNIKOVE PODGUZNE MUVE: Policajci verni poslušnici štite svoje požarevačke naprednjake

U požarevačkoj policiji i BIA rade i operativci koji već duži period poltronišu naprednjačkoj vlasti, odnosno ponašaju se kao prave podguzne muve, a u svom profesionalnom radu do sada nisu pokazali nikakve rezultate.

Foto: Ilustracija/closermafia

Jedan od miljenika gradonačelnika grada Požarevca Saše Pavlovića je šef opšteg kriminala Goran Mitić protiv koga je 2013. godine podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja jer je pretukao Danijela Bogdanovića suvlasnika kafića „MM”. Mitićeve kolege su gledale da na sve načine zataškaju taj događaj, ali tadašnji načelnik Policijske uprave Požarevac bio je čestit čovek i sprečio je zataškavanje. Mitić je suvlasnika kafića Danijea vukao po podu, zadobio je nekoliko udaraca po glavi, šutirali su ga sedmorica-osmorica, čak se navodno pričalo da je suvlasniku kafića stavio pištolj u usta. Kratko je bio suspendovan i zatim vraćen na posao kao da ništa nije bilo.

Takav slučaj predstavlja veliku sramotu kako za policiju tako i za tužilaštvo, jer u policiji treba da rade pošteni i smireni ljudi, a ne nasilnici koji misle da mogu da biju i šutiraju ljude na ulici. Posle par godina Hrkalovićev kadar Srđan Lazić, postavlja verovatno na preporuku Dijane Hrkalović, Gorana Mitića za šefa opšteg kriminala. Lazića su očistili, a Mitić je i dalje ostao rukovodilac, koristi službeni auto u privatne svrhe, taksira suprugu, ide na izlete i smeje se svima u lice. Njegov verni prijatelj je Voja Popović koga je SPS zaposlio u MUP, a sada se Popović preusmerio ka naprednjacima i gradonačelniku Saši Pavloviću.

Naime, Popović je jedinstven slučaj da od pomoćnog radnika postane agent MUP-a. Da li je to zbog rezultata ili zato što se vozio sa gradonačelnikom na gondoli?

Goran Mitić je jako prisan i sa zemljakom odlazećim načelnikom požarevačke BIA, Goranom Miletićem. Povezani su kao nokat i prst, znaju po nekad da u večernjim satima dođu u PU i da se druže i razmenjuju mišljenja. Jedan od prethodnih načelnika koga nećemo da imenujemo je dobijao ospice što Goran Mitić trči kao kuče za svojim mentorom Goranom Miletićem. Obojica su bliski SNS-u, zapravo Mitić je dobio od svog brata Saše Pavlovića za novogodišnje praznike priznanje za vernost.

Danas je u svakoj instituciji isplivalo ono najgore jer je ova vlast tako podesila da nemoralni, loši i zli budu nagrađeni da bi gazili po kvalitetnim i poštenim ljudima, ali i tome polako dolazi kraj. Perfidno se ostranjuju sposobni operativci, jer je svima u interesu da se ništa ne radi i da cveta kriminal i korupcija. Zato se već godinama na rukovodećim mestima postavljaju poslušnici sa skromnim znanjem i bez jezika. Nekadašnji istaknuti policijski službenici govore da nisu mogli ni da sanjaju da će pojedinci danas biti šefovi koji do juče nisu znali nos da obrišu.

(Tpknews.com/Inasjder Mile Sova)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. A kada cete da pisete malo o Valjarevicu, coveku koji je najveca stetocina u istoriji grada, koji nije odgovarao za smrt dva radnika, koji je unistio i pokrao i Komunalno i Vodovod, kome su zapalili sluzbena kola, a sa bratom vozacem napravio dve kucerine, od cega?! Sve prijave i procesi protiv njega su obustavljeni, a javna tajna da mu sve predmete fijokira zamenica tuzioca koja je njegova kucna prijateljica. I on je naprednjak, da ne zaboravim i to sa ambicijom da dolaskom Mise Stepanovica postane direktor nove JP Direkcije za izgradnju, sam se hvali po gradu. Pisite o toj barabi da narod cita.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker