POKUŠALI DA ZAVARAJU TRAG: Pobegli u Beč nakon svirepog ubistva u Vlaškom Dolu i prijavili Stevanov nestanak

Ljiljana J. (56) nakon što je ubila i raskomadala bivšeg supruga Stevana A. (54) u kući u Vlaškom Dolu sa sinom Markom (30) i ćerkom Andrijanom (31) otputovala je u Austriju i policiji u Beču prijavila njegov nestanak.

Foto: G. S./Privatna arhiva

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi zločinu, koji se odigrao u noći između 4. i 5. marta u selu Vlaški Do prethodila je žestoka svađa bivših supružnika i Stevanova pretnja da će Ljiljanu i decu izbaciti iz kuće.

Naime, Stevan je kobnog dana doputovao iz Beča, gde godinama živi i radi, i odmah se posvađao sa bivšom suprugom, kojoj je dozvolio da tu živi sa decom, jer je kuća bila u neredu. On je u jednom trenutku čak potegao i pištolj i pretio Ljiljani. Nakon toga ona je sačekala da Stevan zaspi, a onda iz sefa u koji je on zaključao pištolj uzela oružje i ubila ga, a njegov leš motornom testerom raskomadala i spakovala u džakove i zajedno sa decom ga bacila u šumu u blizini Kučeva.

Dan nakon zločina kako objašnjava sagovornik iz istrage Ljiljana je sa ćerkom i sinom otputovala u Austriju.

– Oni su se pre odlaska u Austriju videli sa komšijom koji je imao dogovor sa Stevanom da počisti kuću i rekli su mu da je on morao hitno da se vrati u Beč i da i oni takođe putuju. Po dolasku u Austriju Ljiljana je otišla u policijsku stanicu i prijavila nestanak, a onda su se nekoliko dana kasnije ona i ćerka vratile u Vlaški Do dok je sin Marko ostao u stanu u Beču – kaže izvor iz istrage i objašnjava da su na ovaj način oni pokušali da prikriju jezivi zločin.

Stevanov komšija je pokušavao u više navrata da se čuje sa njim i zvao ga je telefonom a kada nije u tome uspeo prijavio je policiji njegov nestanak.

Klupko zločina je počelo da se odmotava kada su radnici koji su angažovani na izgradnji puta u okolini Kučeva pronašli kese sa delovima tela, a policija odmah došla u Stevanovu kuću. Ubrzo je utvrđeno da je Stevan ušao u Srbiju, ali da nije napusutio zemlju, a zatim je otkriveno i šta se desilo.

Na saslušanju u tužilaštvu Ljiljana je pritisnuta brojnim dokazima priznala zločin dok se Andrijana branila ćutanjem i njima je određen pritvor do 30 dana, a za Markom koji je ostao u Beču je odmah rapisana poternica.

(Tpknews.com/Informer)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker