Od danas moguće preuzimanje penzionerskih kartica

Penzioneri Požarevca, Golupca, Kučeva, Petrovca na Mlavi, Velikog Gradišta i Žagubice moći će od danas da preuzmu svoje kartice svakog radnog dana, od 8 do 15 časova.

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz Požarevca i požarevačkih opština da će od danas, 7. juna, moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice. Penzioneri Požarevca, Golupca, Kučeva, Petrovca na Mlavi, Velikog Gradišta i Žagubice moći će da preuzmu svoje kartice svakog radnog dana, od 8 do 15 časova.

Penzioneri sa prebivalištem u Požarevcu preuzimaće penzionerske kartice u Filijali RF PIO Požarevac, Trg Radomira Vujovića 1, u kancelariji broj 1. Svoje kartice penzioneri Golupca će preuzimati u Ispostavi Filijale Požarevac u Golupcu, Zaječarska b.b. Korisnici penzija iz Kučeva moći će da preuzimaju penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Požarevac u Kučevu, Žike Popovića 46. Korisnici iz Petrovca na Mlavi svoje penzionerske kartice dobiće u Ispostavi Filijale Požarevac u Petrovcu, Osmog oktobra 6, a Velikog Gradišta u Ispostavi Filijale Požarevac u Velikom Gradištu, Kneza Lazara 9. Penzioneri Žagubice preuzimaće penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Požarevac u Žagubici, 23. divizija 2.

Takođe od 8 do 15 časova, penzioneri Žabara mogu četvrtkom da preuzmu svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Požarevac, u Žabarima, Kneza Miloša 117, a korisnici penzija iz Malog Crnića utorkom, u Ispostavi Filijale Požarevac, u Malom Crniću.

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument (lična karta ili pasoš) da bi preuzeli karticu. Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine. Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker