BRUKA U POŽAREVCU: Funkcioner SNS-a, seksualni predator, supruga tvrdi da je impotentan?!

Slučaj seksualne eksploatacije maloletnica od strane Dragana Markovića Palme koji je ovih dana u žiži javnosti pokrenuo je lavinu širom Srbije.

Foto: Ilustracija/Profimedia

Našoj redakciji se javila izvesna M.B. iz Kostolca koja tvrdi da je imala gorko iskustvo sa visokim funkcionerom SNS-a Srđanom Radovanovićem Rodom. Prema njenom svedočenju seksualna tortura koju proživljava traje već duže od godinu dana a ohrabrena dešavanjima u Jagodini rešila je da i ona progovori kako bi se konačno stalo na put bahatom ponašanju stranačkih funkcionera.

Njena agonija počinje onog trenutka kada joj je predsednik opštine Serdžo Krstanoski zatraživši mu pomoć oko zaposlenja u PD „Pro Tent“, rekao da se u stranci on ne pita ništa, iako je formalni predsednik stranke, već da se za sve pitaju Darko i Roda i da oni sačinjavaju spiskove za zapošljavanje.

Odmah se obratila Rodi koji je uzeo njene podatke, upisao u svoj rokovnik, pod rednim brojem 29. Tom prilikom joj se požalio da ima jako puno zahteva članstva za zapošljavanje ali i da će dosta njih da otpadnu jer je njegov prioritet da zaposli što više žena, i tom prilikom joj uzeo broj telefona i pozvao je na druženje u restoranu vila Jelena u Požarevcu.

M.B. je ne sluteći šta je očekuje prihvatila poziv kako bi i sama ostvarila bliži kontakt sa jednim od rukovodioca stranke. Nije ni slutila da će tu noć doživeti pravi pakao. Do dana današnjeg nije zasnovala radni odnos koji joj je obećan, a iz razgovora sa ostalim prijateljicama saznala je da ona nije jedina koja je nasela na priču o zapošljavanju i velikom Rodinom uticaju. Shvatila je da je on jedan najobičniji prevarant i da zloupotrebljava funkciju koju mu je stranka poverila.

Za komentar ovih navoda pokušali smo da stupimo u kontakt sa Srđanom Radovanovićem Rodom, ali se na njegov mobilni telefon javila ženska osoba koja se predstavila kao njegova supruga i koja je u njegovo ime demantovala sve navode koje smo joj predočili istakavši, u Rodinoj odbrani, da je tako nešto prosto nemoguće jer njen suprug ima problema sa potencijom i da je zbog toga sigurna da nije mogao da ostvari bilo kakav seksuali čin sa bilo kojom osobom.

(Tpknews.com/M.M.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker