BRUTALNOST PETROVAČKE POLICIJE: Prebili maloletnika na “mrtvo ime i prezime” jer nije imao ličnu kartu kod sebe!?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pretukli su na “mrtvo ime i prezime” maloletnika iz Petrovca na Mlavi.

Screenshot

Slika policijskog nasilja nad maloletnikom, koja je objavljena na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram u subotu, šokirala je javnost.

Kako nezvanično saznaje TPKNEWS, jer iz PS u Petrovcu na Mlavi nisu hteli da nam daju nikakve komentare u vezi ovog brutalnog nasilja policije, maloletni S. L. iz Petrovca na Mlavi je bio priveden u petak od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova iz Petrovca na Mlavi zbog sumnje da je počinio par sitnih krađa.

Screenshot

Prilikom privođenja maloletni S. L. nije kod sebe imao ličnu kartu, tako da je to, kako nezvanično saznajemo, bio povod dvojici pripadnika policije PS u Petrovcu na Mlavi koji su ga priveli da upotrebe prekomerenu silu, tako što su tukli mladića dok je ležao na podu, nakon čega su ga skinuli nagog i nastavili sa batinama u pokušaju da izvuku priznanje od njega.

PETROVAČKA POLICIJA TVRDI: Policija nije tukla maloletnika, okliznuo se na kori od banane

Prema nezvaničnim saznanjima, tortura maltretiranja uz udarce i psovke je trajala čitava dva sata.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. To nije policija to su fašisti srbijanskog režima, neprimerni policajci, kriminalci i drogirani, i šta drugo i možemo očekivati. Migranti mogu raditi sta hoće po srbiji ali ih niko ne sme ni pipnuti, dok policija bije nasu sirotinju.

    1. Da im psujem sve zivo i mrtvo necu jer ne vredi nista. Samo kazem da ima Boga i tesko njima kad ih stigne sve to a stici ce kad tad😡😡😡😡😡

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker