HOROR U VELIKOM GRADIŠTU: Mladić se obesio čeličnom sajlom na terasi porodične kuće

Ivan Pandurović (35) iz Velikog Gradišta u ponedeljak, 05 februara rano izjutra, obesio se na terasi porodične kuće u Velikom Gradištu.

Ivan Pandurović (35) iz Velikog Gradišta izvršio je u ponedeljak ujutro samoubistvo, obesivši se čeličnom sajlom na terasi porodične kuće u Velikom Gradištu. Nakon uviđaja, tužilac u Velikom Gradištu nije naložio obdukciju, jer je utvrđeno da je reč o samoubistvu.

Motiv ovog tragičnog čina nije poznat, jer pokojnik iza sebe nije ostavio oproštajnu poruku. Ivan je bio oženjen, i sa svojom ženom je živeo u kući njegove majke.

Ivanova je radio u kladionici u Velikom Gradištu a njegova žena u Domu zdravlja u Kučevu, i tog kobnog jutra kada je Ivan odlučio da na sebe digne ruku njegova žena je bila na poslu jer je bila dežurna. Da je Ivan sebi oduzeo život saznala je tek kada je stigla kući s posla.

Ivanovo beživotno telo, kako visi na terasi porodične kuće video je komšija ujutru rano kada je krenuo na posao. On je odmah pozvao njegovu majku sa kojom je otrčao na terasu gde je visilo Ivanovo telo. Njegova majka je  počela da vrišti, i komšija je odmah pozvao Hitnu pomoć.

Iako je Hitna pomoć brzo stigla, mladiću nije bilo spasa, jer je preminuo usled gušenja čeličnom sajlom od omče.

 

Nadležni organi napravili su uviđaj i dali telo porodici radi sahrane.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker