BIVŠI POŽAREVAČKI SNS ČLAN: Jednostranački sistem tajna želja naprednjaka

Polako odmiče 2020. godina koja će ostati upamćena po obelodanjivanju tajne želje srpske napredne stranke, jer u srpskoj naprednoj stranci sede ljudi koji su ćutljivi i rade na tome da zavlada jednostranački sistem, navodi u pismu koje je stiglo u našu redakciju bivši požarevački član vladajuće partije.

Ideja da ugleda svetlost dana o jednostranačju nastala je zloupotrebom teške ekonomske situacije svakog pojedinca koji živi i radi u Srbiji. U duši naprednjaka proradio je da se odradi trik, 100 evra u dinarskoj protivvrednosti svakom stanovniku Srbije, a znalo se da je 100 evra zapravo kupovina glasova za lažne junske izbore.

Kada su naprednjaci uvideli da se novcem kupuje sve, počeli su stihijski da nameću politiku jednostranačkog sistema opčinjeni jednopartijskim sistemom u Kini.

Kada pogledamo apolitičnost kod stanovništva, šta je to?

To je dokaz da tajna želja naprednjaka ide nekim tokom da oni načisto zavladaju. Kada budu otkriveni u nečasnoj nameri naprednjaci pribegavaju prljavim igrama kako oni jedini žele dobro Srbiji a to nije tačno.

Jednom za svagda naprednjaci moraju da priznaju istinu da imaju želju da uspostave jednostranački sistem i da degradiraju i unište svaku organizaciju koja ne misli kao oni. Svi treba da znaju šta je zapravo naprednjačka politika koja se zasniva na čuvenom, jedno pričaju a drugo rade.

(Tpknews.com/D.G.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker